• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Belirtide yok ki o kadar temizlik yaptim aç kaldim bi tarafim agrimadi belim bile agrimadi sadece süt gibi yumuşak krem tarzi bi akintim var surekli baskada hic bi belirti yok bunyede .s yok galiba olsa cikardi zaten
Senin dediğin o akıntı hamilelik belirtisi sayılıyr canım . Sen yine de dikkat et kendine kimisinde hiç belirti olmuyor 8. 9. Haftadan sonra çıkıyor

Merhaba kizlar. Daha once 2 defa dusuk yaptim ve simdi 3. Ye hamileyim, doktor bunun kimyasal gebelik oldugunu soyledi ve adet gb kanayip dusecegini soyledi cunku degerlerim hep dusuyordu. tabi yikildim ama 1 hafta icinde kanama olmayinca tekrar test yaptirip doktora gittim ve rabbimin mucizesi oldu, degerlerim yukselmis ve kesem olusmustu.doktorun drdigine gore 1 aylik hamileyim. Keseyi gorduk. Insallah carsamba gunu kontrolum de cok gguzel haberler alirim. Doktorum kan ppihtilasmasindan suphelendigi icin ona gore bir tedavi uygulayacak. Insallah evladim bana tutunur ,saglicakla dogar. Daha onceki gebeliklerimde hhic gelisme olmamisti, Kalp atislarini bile duyamamistim . Dua ediorum insallah guzel gunler benden yanadir

Merhaba kizlar. Daha once 2 defa dusuk yaptim ve simdi 3. Ye hamileyim, doktor bunun kimyasal gebelik oldugunu soyledi ve adet gb kanayip dusecegini soyledi cunku degerlerim hep dusuyordu. tabi yikildim ama 1 hafta icinde kanama olmayinca tekrar test yaptirip doktora gittim ve rabbimin mucizesi oldu, degerlerim yukselmis ve kesem olusmustu.doktorun drdigine gore 1 aylik hamileyim. Keseyi gorduk. Insallah carsamba gunu kontrolum de cok gguzel haberler alirim. Doktorum kan ppihtilasmasindan suphelendigi icin ona gore bir tedavi uygulayacak. Insallah evladim bana tutunur ,saglicakla dogar. Daha onceki gebeliklerimde hhic gelisme olmamisti, Kalp atislarini bile duyamamistim . Dua ediorum insallah guzel gunler benden yanadir
Ayy çok sevindim canım çok geçmiş olsun kendine çok çok dikkat et . Sağlıkla kavuşursun bebeğine inşaAllah

Kizlar yumurtlama doneminde el ayak usur mu bat a daha cok var bebege yormak sacma olur sanırım

İnsaalah gönlüne göre mucize n gerçekleşir. Sağlıkla kucağa alabilmek duasıyla

MaşaAllah canım hayırlı olsun. Allah sağlık ve sıhhat ile kucağına almayı nasip etsin:nazar:

Benim kahve akıntım var yumurtlamadan beri o yüzden pek ümitli degilim ama kızlar anlatıyoya belirtileri ve kanamalarının olduklarını hevesleniyorum belki die ama yok yapmıcam test. Sen yaptınmı
bende yapmadım canım evet kızlar belirtileri anlatırken bende hevesleniyorum ama sonra tık yok kırmızılar belirmiş bide en diyet yaptığım için gecen aylarda tarcın kullnıyordum adetım kahve geliyordu hep gecıktırıyormus megersem bu ay hıc kullanmadım bakalım nasıl olucak

Belim cok agriyor hafif batmalar oluyor. Daha once dusuk yasamistim o zamanki belirtilere benziyor cok erken baslayan bel ağrıları ve batmalar. Umutlaniyorum ama cok erken oldugunu da biliyorum

Senin dediğin o akıntı hamilelik belirtisi sayılıyr canım . Sen yine de dikkat et kendine kimisinde hiç belirti olmuyor 8. 9. Haftadan sonra çıkıyor
Karnima baski uyguluyorum elimle falan aci yok olsa acir parmaklarimla geziniyorum karnimda yine bi acima hisside yok nette bi yer de okumustum bastirinca aci vermesi lazimmis diye

bende yapmadım canım evet kızlar belirtileri anlatırken bende hevesleniyorum ama sonra tık yok kırmızılar belirmiş bide en diyet yaptığım için gecen aylarda tarcın kullnıyordum adetım kahve geliyordu hep gecıktırıyormus megersem bu ay hıc kullanmadım bakalım nasıl olucak
Bebek düşünürken diet yapmayın diolar. Benim gerçekten ümidim yok görücem kırmızı kartı. Sizin vardır inşallah. Ne kadardır istiyorsunuz

Back
X