• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Selamun aleyküm hanımlar
Bu sayfaya ilk gelenlerdenim
beni bilenler bilir reglim çok gecikmişti bat'ı en eski olan kişi benim
8 eylülde olmuştum ve hiç bu kadar gecikmemişti ve enteresanki bal tarçın çörekotu kürü yapmıştım adet gelmedi ama bebek de yoktu:KK43: kafaları yedim burayı da bıraktım epeydir girmiyodum...ve bu gecikme yüzünden doktora gittiğimde bambaşka bi sorunum olduğunu öğrendim:KK43: ama adet gecikmem hakkında bişey demediler sinir küpüne döndüm ve daha önceki gittiğim doktorlar bu sorundan bahsetmemişlerdi
resmen 1 yılım çöpe gitti doktorların yüzünden
Siz siz olun onlara kanıp boşuna beklemeyin insanı oyalıyor çoğu...
bendeki şey tam olarak hastalıktan ziyade doğuştan olan bi sorunmuş o yüzden operasyon olmam gerekiyormuş gün verdiler bekliyorum inşaAllah hayırlısıyla atlatırım :cry:
Eğer zamanında adet görüyorsanız şükredin gerçekten bu büyük bir nimet.... nihayet çok şükür 51.günde adet oldum ve sadece ilk gün çok yoğun geçti ama diğer günler sadece kahve lekeler oldu şuan 3.günüm kısa sürdü nedense bilemiyorum bu ayki gariplikler beni çok gerdi... bidaha o çörekotu kürünü de yapmicam
Şuan tek düşündüğüm şu operasyon :KK43:
Ve size tavsiyem bedeninizdeki herşeyi hamileliğe yormayın yoksa siz üzülürsünüz ben bu durumu çok yaşadığım için biliyorum
Bu arada bizim eskilerden kızların durumları ne bilmiyorum
F Findikkiran @Gamzecannn @melegini_bekliyor @bebegim-gel Smile Forever Smile Forever S selifor @MelekDiliyorum EceCigdem EceCigdem @Babies16
Ve diğer sayamadıklarım...
Canısı neyın varmıs cok gecmiş olsun :KK61:rabbım acıl sıfalarını versın:dua:

Selamun aleyküm hanımlar
8 eylülde olmuştum ve hiç bu kadar gecikmemişti ve enteresanki bal tarçın çörekotu kürü yapmıştım adet gelmedi ama bebek de yoktu:KK43: kafaları yedim burayı da bıraktım epeydir girmiyodum...ve bu gecikme yüzünden doktora gittiğimde bambaşka bi sorunum olduğunu öğrendim:KK43: ama adet gecikmem hakkında bişey demediler sinir küpüne döndüm ve daha önceki gittiğim doktorlar bu sorundan bahsetmemişlerdi
bendeki şey tam olarak hastalıktan ziyade doğuştan olan bi sorunmuş o yüzden operasyon olmam gerekiyormuş gün verdiler bekliyorum inşaAllah hayırlısıyla atlatırım :cry:
Eğer zamanında adet görüyorsanız şükredin gerçekten bu büyük bir nimet.... nihayet çok şükür 51.günde adet oldum ve sadece ilk gün çok yoğun geçti ama diğer günler sadece kahve lekeler oldu şuan 3.günüm kısa sürdü nedense bilemiyorum bu ayki gariplikler beni çok gerdi... bidaha o çörekotu kürünü de yapmicam
Ve size tavsiyem bedeninizdeki herşeyi hamileliğe yormayın yoksa siz üzülürsünüz ben bu durumu çok yaşadığım için biliyorum
F Findikkiran @Gamzecannn @melegini_bekliyor @bebegim-gel Smile Forever Smile Forever S selifor @MelekDiliyorum EceCigdem EceCigdem @Babies16

Canim cok gecmis olsun.
Problem neymis. Tedavisi var mi?
Bu bile guzel bir gelisme en azindan artik nasil yol izlemen gerektigini biliyorsun. Gelismelerden haberdat et beni.

Valla kuzucugum ben bu sene bitene kadar birsey yapmiyorum. Kendi halime biraktim oyle cocuk dusunmuyorum yani. Hatta korunmayi dusunuyorum (isin sakasi) tabi:)))
Bende baska dertler basladi cocuktan ote suanda hem saglik hem ailevi. Ben boyle yani. Siteye giriyorum ama cok fazla katilmiyorum konulara.
Hayirlisi olsun hakkimizda sende cok sikma canini iyi yonunden dusun opuldun. :KK36:

Canim cok gecmis olsun.
Problem neymis. Tedavisi var mi?
Bu bile guzel bir gelisme en azindan artik nasil yol izlemen gerektigini biliyorsun. Gelismelerden haberdat et beni.

Valla kuzucugum ben bu sene bitene kadar birsey yapmiyorum. Kendi halime biraktim oyle cocuk dusunmuyorum yani. Hatta korunmayi dusunuyorum (isin sakasi) tabi:)))
Bende baska dertler basladi cocuktan ote suanda hem saglik hem ailevi. Ben boyle yani. Siteye giriyorum ama cok fazla katilmiyorum konulara.
Hayirlisi olsun hakkimizda sende cok sikma canini iyi yonunden dusun opuldun. :KK36:

Allah razı olsun çok sağol gülüm ya çok şükür düzelen bişeymiş ama şu doktorların zamanında yapmadıkları düşüncesizlik benim 1 yılıma mâl oldu... yinede her daim şükrediyorum tabi..şuan tek isteğim başka bi problemimin olmaması çünkü hsg çektiremedim
bu arada buraya değilde özel olarak yazarım bi ara sana...
Bende artık takip etmiyorum burayı
Allah seninde bütün işlerini yoluna koysun inşallah sıkıntılarını gidersin herşeyin hayırlısını nasip etsin :KK200:

Allah razı olsun kuzum çok özel bi mevzu inşaAllah düzelir;-( sende durum nasıl? Adet olduğumda öyle sevindimki meğer ne kadar önemliymiş
Onemli tabi canım olmZ mı neysekı cozumu varmis cok sukur rabbım acıl sıfalarını versın de sonrada bebısını versın ınsallah benımde daha bısey yok bakalm bu ay beklıyoruz ınsallah

Kızlar 2 ay önce 8 gün adet gecikmem oldu . 1 ay önce ise erken adet oldum ve bunun icin doktora gitmistim.hamilelik varmi diye ultrasondan baktılar ve kan verdim negatif çıkmıştı..Ve bugün horman testi için kan verdim, iki gün sonra sonuçları alacağım..bundan sonra ne bekliyor beni, bileniniz varmi kızlar
Galiba bir bilginiz yok kızlar :(

Allah razı olsun çok sağol gülüm ya çok şükür düzelen bişeymiş ama şu doktorların zamanında yapmadıkları düşüncesizlik benim 1 yılıma mâl oldu... yinede her daim şükrediyorum tabi..şuan tek isteğim başka bi problemimin olmaması çünkü hsg çektiremedim
bu arada buraya değilde özel olarak yazarım bi ara sana...
Bende artık takip etmiyorum burayı
Allah seninde bütün işlerini yoluna koysun inşallah sıkıntılarını gidersin herşeyin hayırlısını nasip etsin :KK200:
Insallah bebegim insallah. Yaz musait olunca ozelden. Konusuruz hem.
Hayirlisi olsun ne diyim baska.

Galiba bir bilginiz yok kızlar :KK43:
Hormonlarinda sikinti cikarsa. Sikintili hormona gore tedavi uygulanir.
He eger problem yoksa. Yumurtlama takibi yapabilir.
Bir takim ilaclar verebilir. Yumurta gelistirici. 1 seneden az evliysen. Senin cocugun olur diyip yollayabilir. Folik asit baslar zaten. Bundan sonra asama asama gider canim. :) hayirlisi hakkinda.

Hormonlarinda sikinti cikarsa. Sikintili hormona gore tedavi uygulanir.
He eger problem yoksa. Yumurtlama takibi yapabilir.
Bir takim ilaclar verebilir. Yumurta gelistirici. 1 seneden az evliysen. Senin cocugun olur diyip yollayabilir. Folik asit baslar zaten. Bundan sonra asama asama gider canim. :) hayirlisi hakkinda.
Çok Teşekkür ederim cevap için

Selamun aleyküm hanımlar
canim neyin varmış cok gecmis olsun bende pek giremiyoru canim. Bende durumlar ayni son 8 9 gun kaldi bat a iste bekliyoruzz

Kızlar ben şoktadayım şuan:oha: cuma günü kan vermiştim biliyorsunuz 416 çıkmıştı bugün doktora gittim aksam vardiyasında cuma 416 çıktı dedim bakmaya tenezzül bile etmedi 2000 üzeri görünür bebiş dedi kan ver sonuca bakarım ben whatsaptan yazarım sana ne zaman geleceğini dedi. Neyse eve geldim internetten sonuçlara ben bir baktım 2878 çıktı yarın sabah randevusuz gel görelim bebeği dedi. İkiz mi acaba dış gebelik falan olmaz demi cok yükseldiği zaman:oha::KK57:
yok canim dış gebelikte cok artmaz sanırım. benimde değer en son baya önden gidiyordu keseyi gormeye gittim sonra bidaha olcturmedim zaten sira kalp atışında inşallah. maşallah seninde güzel yükselmiş

İlk kan değeri benim gibi 39 larda çıkan var mı? Bat 2 yada 3 kasım olduğu içindir dedi dOktar haftaya tekrar gidicem teste ama yine de bi tedirginlik var :110:

Back
X