- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
Valla ben hep bu sitedeydim canım bu sy ara verdim ve hamile kaldımHamilelere bakiyrmda cogu siteye pek takilmayanlar...bizim nekadar taktigimiz burdan belli![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben hep bu sitedeydim canım bu sy ara verdim ve hamile kaldımHamilelere bakiyrmda cogu siteye pek takilmayanlar...bizim nekadar taktigimiz burdan belli![]()
Ya bat yaklaştıkça kafamda deli sorular dönüyo. Ne olsa acaba mi diyorum ah bi rahat birakabilsem kendimiYok canim ya nasil hissetcez mikroskopik bi canlinin tutunusunukeske hissetsek ne guzel olurdu heycanli heycanli beklmezdik
![]()
Aynen ya bende bitek adetliyken ve sonraki bikac gun rahatim.yumurtlama donemi ve sonrasi 'dusun dusun yoktur işin ' modundayim...sirf stres atmak icin geziyrz evde pek durmuyoruz ama gittigm yerlerdede surekli sitedeyim yaaYa bat yaklaştıkça kafamda deli sorular dönüyo. Ne olsa acaba mi diyorum ah bi rahat birakabilsem kendimi
Ayne guzel ya bende bidaha girmesem mi yumurtlama donemi gecne kadar.daha baslamadi daValla ben hep bu sitedeydim canım bu sy ara verdim ve hamile kaldım
Canm sende benım gıbısın. Benımde 2 bucuk yasında bır oglum var bjzde artık ıkıncıyı ıstıyoruz mayıs ayında bıraktık korunmayı doktor da hıcbır sorun yok dedi ama hala olmadı bısey hayırlısı bakalm rabbım evlatlarımızın oömrunu uzun versın ınsallahKızlar ben gruba yeni katıldım merhababenim bi tane 3 yaşinda kızım var ikinciyi istıyoruz 6 Aydır olmuyor doktora gıttık hiçbir problem yok dedi hersey normal ama mAlesef olmuyor Rabbim herkese nasıp etsin hayırlı evlat versin![]()
Canm sende benım gıbısın. Benımde 2 bucuk yasında bır oglum var bjzde artık ıkıncıyı ıstıyoruz mayıs ayında bıraktık korunmayı doktor da hıcbır sorun yok dedi ama hala olmadı bısey hayırlısı bakalm rabbım evlatlarımızın oömrunu uzun versın ınsallahKızlar ben gruba yeni katıldım merhababenim bi tane 3 yaşinda kızım var ikinciyi istıyoruz 6 Aydır olmuyor doktora gıttık hiçbir problem yok dedi hersey normal ama mAlesef olmuyor Rabbim herkese nasıp etsin hayırlı evlat versin![]()
Canim cok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin bende bayadir girmiyorum ugrasilar buldum kendime takılıyorum isteValla ben hep bu sitedeydim canım bu sy ara verdim ve hamile kaldım
Girmemek te tam olarak çözüm değil aslında canım. Kafanı dağıtacak işler bul. Ben bu ay kokukutaş yapımıba başladım mesela. İnstagramdan sayfa açtım kişi ekliyeyim derken siteye girmeye fırsat bile bulamadım. Kuzenlerle toplanıp kokukutaş yaptık ondan arta kalan zamanlarda kişi ekledim hep. Derken aklıma bile gelmedi bebek.Ayne guzel ya bende bidaha girmesem mi yumurtlama donemi gecne kadar.daha baslamadi da![]()
Amin canım inşallah bu sefer alırım kucağıma. Kan testi yaptırıcam bugün. Bi kesinleşsin inşallah sağlıkla kucağıma alırım. Uğraş bulmak en güzeli canım. Kafayı yemek üzereydim ben artıkCanim cok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin bende bayadir girmiyorum ugrasilar buldum kendime takılıyorum iste
canımm tebrik ederimm bende dün sonucumu aldım 21 çıktı gebelik var ama 2 gün sonra yenile testini dediler...bendede tedirginlik var ama olumlu düşün olumlu olsun.. içini rahatlatmak istiyorsan 2 gün sonra sende kanda birdaha baktır değer artmışsa sorun yok demektir..haftaya kadar beklememiş olursunİlk kan değeri benim gibi 39 larda çıkan var mı? Bat 2 yada 3 kasım olduğu içindir dedi dOktar haftaya tekrar gidicem teste ama yine de bi tedirginlik var![]()
Canım çok geçmiş olsun Allahim şifa versin insaAllah sana ve şifa bekleyen kullarına cokca öpüyorum geçmiş olsun Allaha emanet ol
Canım benim çok geçmiş olsun. Biran önce operasyonu ol ve dön aramıza inşallah. Bu ay bende girmedim bu siteye. Uzak kalmak istedim biraz çünkü her anım bebek olmuştu artık. Çocuk düşünmedim bu ay ve sanırım hamileyimhenüz kan vermedim canım. İdrar testi yaptım bugün. Adetim dündü. İlk hamileliğim de bebeği hiç düşünmediğim bi ay olmuştı
Çok geçmiş olsn cnm ya neden olmuş ne operasyonu olcn inş ciddi bişey yoktr:-(
Gecmis olsun Cok uzuldum canim ama cok sukur tedavisi varmis bak. ya yumurtalik rezervlerin olmasaydi beterin beteri vardir diye sukrediyrz.o kuru bende yaptim gecen ay.bana fayda etti normalde 2 3 ayda adet olurdum 34 gun sonra oldum..sende ne cikti peki benimde gecikmelerim falan cok oluyor o konuda bilinclenms oluruz. ki bizim 1 sene dolmak uzere ona ramen dr 6 ay daha deneyin yasiniz genc dedi aslinda 90 liyim yasitlarimin 2 cocugu var![]()
Geçmiş olsun canım. İnşallah hemen sağlığına kavuşursun.
Canım iyi geceler çok geçmiş olsun öncelikle inşallah operasyon çok iyi gecer bende dr takibine girenlerdenim yumurta takibi baslayacak 2 kasımda pkolu oldugumu ogrendim ve geciktirmeden tüm testlerimi yaptıracağım allahım yar ve yardımcın olsun inşallah en kısa sürede bu durumu atlatır meleğine kavusursun bizimle dertleşmekten de vazgecme biz hep burdayız her aşamada yanındayız canım
Allah razı olsun balım sağol amin cümlemize İnşaaAllah
Sende ALLAH 'a emanet ol
Allah ol dediktem sonra yaşın bi önemi yok canım. Hayırlı zamanda olsun inşallah
Aaa maaşAllah Allah hayırlısıyla kavuştursun inşallah gülüm
teşekkür ederim bende beklicem artık yaş 30 ama yapacak bişey yok :-(
Teşekkürler kuzu sağol ciddi değil çok şükür öyle diyolar ama bu bile insanı geriyor ister istemez
Teşekkürler canımm özelden yazıcam şimdi yaşını dert etme ben 30'um bak sen bana göre daha avantajlısın en azından... napalım zamanımızı beklicez artık nasip:-(
Teşekkürler canım inşaAllah sağol
ALLAH razı olsun canım ya eksik olmayınİnşallah sende tez zamanda hayırlı sonuç alırsın
Benim 1 yılımı yediler en çok ona üzüldüm nasip biliyorum o ayrı mesele ama insan 1 yıl sonra bir anda duyunca acayip hissediyor:-(
Amin canım inşallah bu sefer alırım kucağıma. Kan testi yaptırıcam bugün. Bi kesinleşsin inşallah sağlıkla kucağıma alırım. Uğraş bulmak en güzeli canım. Kafayı yemek üzereydim ben artık