• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar iyiaksamlar son adetim 12 temmuz ve ben 1ay once tarlusal icmem ragmen adet olmayinca 2tane test yaptim ve pozitifti sabah tahlil sonucum bhcg 71175.1 ve ben pcos hastasiyim nasil olur bu durum hala saskinkm simdi bebek var mi varsa kac haftalik iyice saskin durumdayim kusura bakmayin
wooow maşallah.canim kaç aylık olduğunu ancak doktor bilir.ne zamandır deniorsun?herhangi birsey kullandin mi?

kizlar sancim çok var ve kanamam da yine arttı.ama böyle yumurta akı gibi kıpkırmızı bir kanama oluyor..ne yapacağım şaşırdım.yarın bi olsada tahlil olsam degerim dustumu ne oldu belli olsa

wooow maşallah.canim kaç aylık olduğunu ancak doktor bilir.ne zamandır deniorsun?herhangi birsey kullandin mi?
Ben hayatim boyunca hep pcos hastasiydim asla yasmin icmeden adet olamiyordum ve tam 10yil yasmin kullandim sonra bi 6 ay ara verdim gecen subat ayinda ve sogan kuru ile aktardan bi kac cay karisimimictim 2 ay fialn adet oldum 40 gun olamadim son adetim 12 temmuzdu iste yjne adet olamayinca ekimin 2sinde tarlusal ictim ama yine adet olamaujnca iste dun test yaptm iki tane pozitif cikinca sabah kan testi verdim iste tum yasadiklarim bunlar ama cookkkkk sakinim ben tup bebek tedavisi dusunuyodum yaz ayjnda

Ben Biraz meraklıyım boyle seylere :-) sımdı pasta örneklerine bakıyorum bıkac gun onceden verırım sıparısımı ınsallah yemek tariflerimi hazırlarım kafamda planlarım o gun uygulaması kolay olsun diye. :-) insallah guzel birseyler yapabılırım bakalm
20151128_221202.webp

Canım ben eşimin doğımgününde böyle pasta yaptırmıştım geçen sene

Benimkinden daha belirgin canım ya :dua::dua::dua: hadi inşallah bakalım. Yarın sabah bende tekrar yapıcam. Perşembe de doktor randevum var kan vericem

Allah razı olsın canım. Ben de aslında hani bakıyorum hamile arkadaşlar varmı felan belirti olarak yazılanları da hiç krndimde aramıyorum aslında ama yinede neyapcağımı bilmiyorum ya . :KK43: rabbim daha fazla bekletmesin.
E o zaman burayı takip etsen de etmesende visey degismiyo ben gecen ay az girdim takip etmedim regli oldum hic belirti aramadım pkoluyum diye umrumda olmadı a yine gördum kırmızıyı eger velirtilere takılı kalmıyosan burdakileri okumanın sana ne gibi bir etkisi olabilir ki amin inşallah aratmaz canım

Ben hayatim boyunca hep pcos hastasiydim asla yasmin icmeden adet olamiyordum ve tam 10yil yasmin kullandim sonra bi 6 ay ara verdim gecen subat ayinda ve sogan kuru ile aktardan bi kac cay karisimimictim 2 ay fialn adet oldum 40 gun olamadim son adetim 12 temmuzdu iste yjne adet olamayinca ekimin 2sinde tarlusal ictim ama yine adet olamaujnca iste dun test yaptm iki tane pozitif cikinca sabah kan testi verdim iste tum yasadiklarim bunlar ama cookkkkk sakinim ben tup bebek tedavisi dusunuyodum yaz ayjnda
Ayy darısı isteyenlere ne güzel canim.bende yaza tüp bebek dusunuyorum.2 yıldır olmuyor nerdeyse.rabbim bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Hayirli olsuun sana ozellikle sevindimm takip ediyordum.esine mujdeyi verebilirsin:)) busra ozsoy34

Ben hala inanamiyorum ya yarin sabah bi tane daha alicam sabah yaptigim da negatife dondu az once boyle cikti guvenemiyorum esime soylemiycem kesinlesene kadar hala tereddutteyim yanilma payi var mi acaba
Tebrikler canim demek ki yeni daha rabbim nasip etsin saglikla gelismesini ve kucağına almayı.

Back
X