Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay bizim kocalar aynı desene benimkide aynı valla kızgınken sayar kırar döker sonra yatakta gönlümü alır sarılır uyuruz... ben 3 senedir alıştım artık bu adam böyle diyorum siz kaç senelik evlisiniz? bence böyle kabul etmeye çalış seni kıran başka huyları yoksa ben eşimi çok seviyorum o nedenle bu çabuk parlama huyunu artık görmüyorumsorma canım okadar çok hayalim vardı ki hamile olursam kafaya takmayacağım istediğimi alacağım hayalini kurduklarımı yapacağım diye stres oluncada olmuyor işte gece geldi sarıldı falan kızgınlığı geçiyor geçiyorda olan bana oluyor ağzına ne gelirse söylüyor kalbim kırılıyor o unutsada ben biraz zor unutuyorum
hah işte o yüzden ben de kime dedğine emin olamadım :) Cinsiyetine göre rahme nasıl yerleştiği konusunda bilgim yok ama cinsiyetin tüpten gelen yumurtayla alakası olmadığını biliyorumsana yazdım canım kromozomlar cinsiyeti belirliyor demişsin ya tabi kromozomlar belirliyor ama cinsiyeti erkek olan bebek sola kız olan bebek sağa yerleşiyor diye duymuştum... hatta ablamda bebeğim hep solda oğlum olacak derdi. hatta benim kimyasal geçirdiğim ay hep sağ tarafımda ağrı oldu ablam kızın olacak sağa tutunmaya çalışıyor demişti...Babies16 nın yazısında keseyi söylüyor sandım ben
tüpü görmemişim
kast ettiği bu bence tüp olarak yanlış hatırlıyor olabilir..
Anliyorum canim. Sen bir de ozele git bence ayni gun sonucu alırsın. Hamilelik var bence sende gecikmis bide adet olacakmissin gibi oluyor bende de oyle olmustu evde test yaptim pozitif cikti gecikmenin 5. Gunuydu ama cok surmedi düşük yaptim. Insallah bebegin vardir ve iyidir ama benden tavsiye uzme kendini. Bende uzulmus aglamistim yasadigim bir olaydan ötürü. Olan sana ve bebege oluyor. Kendine dikkat etah canım çok sağol iyi dileklerin için.devlet hastanesiydi evimin yakınında var akşam iş çıkışı gittim kanama falan olmalı acil durum olmalı o zmaan bakabiliriz diyor dün olmam lazımdı bugünde yok daha ağrılarım 5-6 gündür var adet olacakmışım gibi ama gelen yok sabah da negatifi görünce dedim belki de takmaktan geliyor ama ben önceki aylar daha çok taktım hatta emindim bir keresinde iyice hamile sandım ona göre hareket ettim o zmaan bile gününü şaşmadı.bakalım bugün gelmezse yarın giderim kadın doğuma.hayat işte neler hayal ediyorsun ama neler yaşıyorsun.
ben o konuda aceleci davranmışımhah işte o yüzden bne de kime dedğine emin olamadım :) Cinsiyetine göre rahme nasıl yerleştiği konusunda bilgim yok ama cinsiyetin tüpten gelen yumurtayla alakası olmadığını biliyorumAynı şeyi diyormuşuz.
Babies16 sağ ve sol yerleşmeden değil tüplerden bahsetmiş canım, dedğini gibi yanlış hatırlamış olabilir.
Neyse aydınlandıysak sıkıntı yok![]()
Amin canım insallahHayirli olsun canim. Rabbim bizlere de nasip etsin
Yazışarak anlaşmak çok zor :) Hiç sevmem aslında. Jest yok, mimik yok, vurgu yok, ton yok. Dümdüz bir yazı okuyorsun sonuçta :) Bu yüzden forumlarda yanlış anlaşılıp, tartışan ve banlanan çok kişi oluyor :) Neyse ki az da olsa yardımcı olan emojiler varben o konuda aceleci davranmışım![]()
Canim belirtilerin neler yazabilir misin?Kızlar az önce gebelik testi yaptım hamileyim insallah sizlere tavsiyem hic stres yapmadım bu 3.ayımdı cok rahattım ve her iliskiden sonra bacaklarımı baza başlıgına dayayıp yarım saat bekledim sonrada soluma dönüp yattım insallah sizlerede yardımcı olur
Darısı sizlere tatlişler sizleride aramızda görmek istiyoruz artık@ayllllliiiin35 o zaman bat a 3 kala bi test tarihi belirleriz:) bak bu ay @Busra ozsoy34 veBurcu251 ile test günü yaptik üçümüzde ayni gün test yapacaktik bu ugurlu geldi ikisi hamile cok şükür
kabul ediyorum zaten canım seviyorum çünkü nelerini duyuyoruz hergün ne kocalar var bizimki de varsın biraz çabuk parlayan olsun önemli olan hatasını anlayıp pişman olması benimkindede var o bir süre geçer pişman olur.sanki sabahki başka biri akşamki başka biri :) başka huyları yok çok şükür canım varsın bu da tuzu olsun evliliğin.ay bizim kocalar aynı desene benimkide aynı valla kızgınken sayar kırar döker sonra yatakta gönlümü alır sarılır uyuruz... ben 3 senedir alıştım artık bu adam böyle diyorum siz kaç senelik evlisiniz? bence böyle kabul etmeye çalış seni kıran başka huyları yoksa ben eşimi çok seviyorum o nedenle bu çabuk parlama huyunu artık görmüyorum
aynen canım öyle oluyor malesef üzmemeye çalışmam lazım aslında bu üzüntülerde kafaya takmaktan hipotroidim çıktı birde geçenlerde belimde ve sırtımda iki tane fıtık olduğunu öğrendim onlarda çok üzdü beni.Anliyorum canim. Sen bir de ozele git bence ayni gun sonucu alırsın. Hamilelik var bence sende gecikmis bide adet olacakmissin gibi oluyor bende de oyle olmustu evde test yaptim pozitif cikti gecikmenin 5. Gunuydu ama cok surmedi düşük yaptim. Insallah bebegin vardir ve iyidir ama benden tavsiye uzme kendini. Bende uzulmus aglamistim yasadigim bir olaydan ötürü. Olan sana ve bebege oluyor. Kendine dikkat et
Ah ne yokki canım cok iliskiden 1hafta sonra baslayan cok fazla kasık agirisi hala devam ediyor uykudan uyaniyorum bazen, gögüslerim sis ve acıyor gögüslerimde mavi damarlar belirginlesti,beyaz akıntım var,belime bacagıma arada agrılar giriyor,kirpiklerim capraz sekilde birbirine karıstı,sık sık idrara cıkıyorumCanim belirtilerin neler yazabilir misin?
İnşaallah canım seni de bekliyoruz adet bitince 2 gün sonra çalışmalara başla hemen sende tamam mı olabildiğince hergün yapmaya calıs bizim ikinci denememizde oldu ama en azından biz bu ay öyle yaptık tavsiye ediyorum gün aşırı denedin zaten olmadı. Yumurtlamadan önceki günler daha çok olsalığın var gebe kalman içinCanim insallah pozitif bu ay senindeBurcu251 inde pozitif bin şükür. Ben de aksamustu adet oldum kasımda da ben iyi haberi veririm insallah size.
Himm. Benim de belirtiler var o yuzden merak ettim. Daha cok erken aslinda esim bana guluyor canim bu ne acele daha dur rahme bile ulasmamistir diyor ama ben hissediyorum. bel agrisi var el ayak usumesi bugun ilk defa cok acikarak uyandim akinti var hafif kasik ve bacak agrim var. Bazen kramp giriyor bakalim nasipAh ne yokki canım cok iliskiden 1hafta sonra baslayan cok fazla kasık agirisi hala devam ediyor uykudan uyaniyorum bazen, gögüslerim sis ve acıyor gögüslerimde mavi damarlar belirginlesti,beyaz akıntım var,belime bacagıma arada agrılar giriyor,kirpiklerim capraz sekilde birbirine karıstı,sık sık idrara cıkıyorum
İnşallah müjdeli bir haber vereceksinöyle mi bunlar yine umutlandırıyor beni bakalım hayırlısı olmazsa yarın kan veririm
ALYALAL ARK HAMİLE..bu sayfaya müjdeyi vermemiş..listeyi düzenleyin
Cok gecmis olsun canim. Sen de farkindasin bak. Inan once saglik gerisi bos güzel ve olumlu düşün. Kolay degil biliyorum ama uzulmekle ele bir sey gecmiyor daha kotu oluyorsun. Elini karnina koy belki de bebegin seninle ve bunu bekliyor senden. Iyi geliyor psikolojik olarak dene derim ben kendimi kotu hissettigim zaman elomi karnima koyuyorum oradasin biliyorum diyorum degilse de bir gun olacak. Stresten uzak dur. Seni ne mutlu ediyorsa onu yap iyi gelecek emin ol ve bol bol dua etaynen canım öyle oluyor malesef üzmemeye çalışmam lazım aslında bu üzüntülerde kafaya takmaktan hipotroidim çıktı birde geçenlerde belimde ve sırtımda iki tane fıtık olduğunu öğrendim onlarda çok üzdü beni.
Tebrikler canim:))) evet kızlarr artık bende bir anne adayıyım. güzel meleğim benimle![]()
:))) evet kızlarr artık bende bir anne adayıyım. güzel meleğim benimle![]()