• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar sabah dışarıdaydım adet olmuşum gibi akıntı geldi dışarıda olduğum için bakamadm hemen ma sarı az yoğun bi akıntı gelmiş sağ kasığımda batmalar var belirti olabilir mi sizce
neden olmasın :) ben akıntı kısmını hatrlamıyorum ama bel ve kasık ağrım çok olmuştu hatta sırf bu yüzden adet bekliyordum.. bir de iştah artınca kesin adet olcam diyordum. göğsum de ağrımaya başlamıştı :)

Gerçekten mii ya valla bi hfatadır sürekli bişeler yiyip duruyorum şuan bile açıktım . belki yarım saat anca olmuştır yedim içtim ama :) ben bu gidişle 100 kilo olurum :)))
öle olmuyor işte :) ben bir oturuşta 5 tane biber dolması yediğimi biliyorum bi saat sonra meyve :) ama sonra o mide bulantıları yok mu .. o zaman kilo bile verdim. bu arada 15 haftalığım ve lekelenmem var öle bi gebelik geçiriyorum. Allah hakkımızda hayırlısını versin.. o kadar çok istiyorum ki şuraya yorum yazmış herkesin hamileyimm diye yorum yapmasını :KK49::KK49:[/QUOTE]

Ohhh maşallah canım iştah açık desene ya bende mi öyle olucam ben herşeyi de yiyemiyorum umarım olmaz aman sağlıklı olsun da herşey hakkımızda hayırlısı olsun :KK200:

5. haftada karından ultrasonda bebek veya kese görünür mü acaba ?

neden olmasın :) ben akıntı kısmını hatrlamıyorum ama bel ve kasık ağrım çok olmuştu hatta sırf bu yüzden adet bekliyordum.. bir de iştah artınca kesin adet olcam diyordum. göğsum de ağrımaya başlamıştı :)
bel ve kasık ağrısı zaten dayanılmaz oluyor günlerdir dakika başı lavaboya koşuyorum acaba oldum mu diye sanki olmuşum gibi ağrıyor çok ay galiba dayanamayacağım ve yarın gideceğim hastaneye

bana doktorum 2. ya da en geç 3.günü burda ol demişti tahliller için bence geç olur canım kaç gün sürüyor adetin bilmiyorum ama çok azalabilir değerler yanlış çıkabilir
6 gün sürüyor canım.Çalışınca denk getiremiyor insan maalesef izin de almak istemiyorum bakalım hafta sonu ne diyecek doktorum..

bel ve kasık ağrısı zaten dayanılmaz oluyor günlerdir dakika başı lavaboya koşuyorum acaba oldum mu diye sanki olmuşum gibi ağrıyor çok ay galiba dayanamayacağım ve yarın gideceğim hastaneye
ay çok heyecanlandım yaaa, burdan yaz güzel haberlerini bekliyoruz kaç gün gecikmiştin?

Benimde göğüsler şiş ve acıyor ama onun saymıyorum belirti olarak çünkü adette de oluyor benim böyle.sanki kasık ağrılarım normalden farkli gibi geliyo ama inşallah öyledirde ana öyle gelmiyodur :)) bende doymuyorum sanki bu ara yaa :)))

arkadaşlar bakın bugün 70 yaşındaki kadının bebek sahibi olduğu haberini duyuyorsak tv den, demet akalın yıllarca çocuk yapamıyorum deyip bir gün eşiyle tatile gttiğinde 40 lı yaşlarında tedavisiz hamile kalabiliyorsa bizler neden kalmayalım.. ilk aydan pat diye hamile kalmak kadar 6. ayda 1. yılda 2. yılda da kendiliğnden hamile kalmak normal. aynı normallikte. ne zaman döllencek bilmiyoruz ki bilsek o gun birlikte olalım.. kiminde 14. gün döllenme olurken kimisinin adet bitiminde oluyor direk.. herkes derin bi nefes alsın ve güzel düşünsün.. denemek için Allah sana belli süre vermiyor ki olana kadar çabalıcaz yapacak bişi yok. umutsuz olmamalıyız

Back
X