• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

kizlarrrr ben yine geldim...Bugün yine dr daydim.kanamam devam ediyor ve bugün yine çooook sancim vardı.dr um muayene yaptı.dediki düşecek sanırım bu rahim duvarında incelmis dedi.tekrar beta test yapıldı....pazartesi 155 di bugün 255 olmusss....Dr um aradı dediki yat dinlen.progestani iç.yükselmis ama istedigimiz gibi değil dedi.cuma tekrar bakacak.ayyy ne olacak benim bu halimmm mm mm.kanamamda 5 gündür masallah pihtili pihtili...enteresan bi durum yaşıyorum...varmi benim gibi olan

hamile miydin? bendende önce minicik kan pıhtısı düştü etrafında şeffaf sıvı vardı. ertesi gün kanamam başladı kimyasal gebelik geçirdim[/QUO anlamadım adetim 2 gün önce başladı bi saat öncede et parçası dustu bilmiyom çok korktum içerde parçası vardı ki uç ayda dusmezmi çok korkuyom

Allahım sana inşallah hayırlısıyla sağlıklı, iyi huylu, temiz kalpli evlatlar nasip etsin tez zamanda.
Amin bitanem Allah razı olsun cümlemizinkiler insaAllah

Kizlar cok sayfa olmus okuyamadim varsa hamisler tebrik ederim opuyorum sizleri kucuk bi kaza gecirdim Allaha sukur birseyim yok sadece on disim catlamisti iki gundur discideydim dolgu falan yaptrdm nasilsiniz
Geçmiş olsun canım Allaha emanet ol

S selifor canım 2 tane pıhtılaşma testi daha önemli imiş ben tüm olan ve kendimin açtığı konulardaki yorumları araştırdım isimlerini bulamadım senin bir fikrin var mı 4 tanesini yapacağıma 2 tanesini yaptırırm özelde
Canım hicbir bilgim yok yardimci olamayacagim bilen arkadaslar vardir insaAllah

Kızlar nasılsınız ya şuan şoktayım resmen hayla inanamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum bugün bat günüm ve ne adet olucakmışım gibi agrı ne gelen giden o kadar regl dönemim olurdu ben hiç böle bat günü falan bu saate kadar olmamazlık olmazdı . Yani bu belki basit olur ama dün akşam üzeri bi ikiş damla açık kahve akıntı geldi .. şuan bel agrım var ara ara kasık ağrım oluyor gögüslerim şiş hamile olabilir miyim test yapmak için erken değilmi ?
Canım insaAllah güzel haber verirsin bize insaAllah bebis vardir öpüyorum

Kızlar sabah dışarıdaydım adet olmuşum gibi akıntı geldi dışarıda olduğum için bakamadm hemen ma sarı az yoğun bi akıntı gelmiş sağ kasığımda batmalar var belirti olabilir mi sizce
Bana da hep böyle olurdu canim bu adetimdede 26. Gunde oldum hic bu kadar erken olmamistm kasık agrim vardi ve islaklik hissediyordum adet olucagm aklima gelmediginden akinti sandım sonuc kanli ic camasiriydi bendeki durumlar hep hüsran oldu insaAllah sende bebis vardır

kizlarrrr ben yine geldim...Bugün yine dr daydim.kanamam devam ediyor ve bugün yine çooook sancim vardı.dr um muayene yaptı.dediki düşecek sanırım bu rahim duvarında incelmis dedi.tekrar beta test yapıldı....pazartesi 155 di bugün 255 olmusss....Dr um aradı dediki yat dinlen.progestani iç.yükselmis ama istedigimiz gibi değil dedi.cuma tekrar bakacak.ayyy ne olacak benim bu halimmm mm mm.kanamamda 5 gündür masallah pihtili pihtili...enteresan bi durum yaşıyorum...varmi benim gibi olan
Canim gozun aydin yükselmesi cok güzel. Insallah sağlıkla tutunsun sana sıkı sıkı. Dinlen güzelce. Bu arada kefir cok faydalı. Icebilirsen bir dene bence canım. Hamilelikte oneriyorlar.

Selam canlar nasılsınız iyi mi herkes beni soracak olursanız evde bunaldim artık diyerek annemlere gidiyorum bu akşam orda kalicam değişiklik olsun adetimde yine 4. Gunun basinda bitti kesildi bekarken 5.gunu gorurdum en azindan artik erken kesiliyor ayarlarim gerçekten bozuldu bir erken bir geç ağrılı agrisiz 14 gün sürdu bir ay leke şeklinde nerdeyse her türlüsunu gördüm pco yok Allaha hamd olsun aman sağlıklı olayimda gerisi zaten gelir Allahın izniyle hayırlı günler Allaha emanet olun gelecegin anneleri anne adaylari ve hamisler kendinize iyi bakin:KK200:

Sizi hep takip eden okuyan yazmasada seven konu sahibi:KK68:

Cok kotu bi duygu hani duyunca resmen yikildim cunku bebek icin seviniyosun gidiyosun ve kistten bahsediyo.s gercekten anne olmayi bu kadar cok isterken kist olma ihtimali beni hirpaladi. Kolay kolay duzelebilecegimi sanmiyorum eger kistse
Canimm haklisin insan yıkılır tabi ama insallah bebek vardır:dua::dua:

İ
Amin bitanem Allah razı olsun cümlemizinkiler insaAllah

Geçmiş olsun canım Allaha emanet ol

Canım hicbir bilgim yok yardimci olamayacagim bilen arkadaslar vardir insaAllah

Canım insaAllah güzel haber verirsin bize insaAllah bebis vardir öpüyorum

Bana da hep böyle olurdu canim bu adetimdede 26. Gunde oldum hic bu kadar erken olmamistm kasık agrim vardi ve islaklik hissediyordum adet olucagm aklima gelmediginden akinti sandım sonuc kanli ic camasiriydi bendeki durumlar hep hüsran oldu insaAllah sende bebis vardır
İnşallah canım yaa gelmesin kırmızılarım son 5 :)

Kizlar ya kafam cok karisti. Sol kasikta agrim var adetden onceden agriyor simdiye kadar. 5 gun gecikti adetim 28 gunden bir bat oluyor. Kac gun test yaptim bisey goremedim bugun sanki birazcik gozuktu neden boyle oluyorki. Sabah atesim de 37, 37.1, bugun ise 37.6 oldu. Yorgunluk sik idrara cikmam var. Hamile oldugumu bilsem doktora giderdim ama gozukmuyor testde bi bakarmisiniz

Eklentiler

• IMG-20161102-WA0016.webp
    IMG-20161102-WA0016.webp
    2 KB · Görüntüleme: 55
Back
X