- 13 Ağustos 2016
- 1.206
- 1.916
- 48
Ne kadarlık seninkisi canım kucagına almak nasip etsn rabbim :) çok mu sert karnın normal miGöbeğimin 4 parmak altında elips şeklinde bir sertlik var. bir çıkıntı desem daha doğru :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadarlık seninkisi canım kucagına almak nasip etsn rabbim :) çok mu sert karnın normal miGöbeğimin 4 parmak altında elips şeklinde bir sertlik var. bir çıkıntı desem daha doğru :)
sağol canımm test yaptırdım şimdi 27.61 çıktı, normal mi sence?Net bir şekilde görünüyor canım hayırlı uğurlu olsun![]()
Cinsiyet kesinlikle erkeğin sperminden gelen kromozomla alakalı ,tüple ilgisi yok.Konu benden başladı :) dün bu konu konuşulunca kafama takılmadı değil tabi önce sağlıklı hayırlı evlat olsun ama insan kızıda oğlu da olsun istiyor ben ikinci gebeliğim de sağ tüpüm kapalı olduğu nı bilmeden hamileyken doktor hep ultrason da sağda görüyor gbi geliyor du hep sağ tarafımda sızı batma oluyor du belimin bile sağ tarafı ağrıyordu hatta ilk hareketini sağda hissettim şimdi kafama takıldı sağ tüpüm kapalıydıda nasıl bunların hepsi bir araya geldi doktora gidince sorucam.. Tabi birde dün bu konuşmadan sonra tüpü alınmış bir arkadaşım vardı iki oğlu olan hemen ona hangi tüpün alındı da sonra senin iki oğlun oldu diye sordum sağ tüpü alınmış yani sol tüple iki oğlu olmuş bu mevzu karışık ben en iyisi doktora sorayım burda da paylaşayım ünversite profesöre gidiyorum ben sanırım o bizi aydınlatır
sağol canımmm doktora gösteremedim oradaki hemşire pozitif ama kesin diyemem dedi moralimi bozduEvet canım var tebrikleer :) 5üstü oluyormuş gebelik
İnşallah canım benim çok sağolmelegini_bekliyor cok saol canim benim 3. Gebeligim bu ikisinde de hic duyamadim. Dusuk yaptim. Ama bunda duydum rabbim tamamina erdirsin insallah. Insllah senin de yuzunu guldurur. Bebisini duyarsin
Ben pek anlamıyorum ama okadar düşük değil sanırım.daha yeniyse ondn öyledir belkisağol canımmm doktora gösteremedim oradaki hemşire pozitif ama kesin diyemem dedi moralimi bozdu
Meyve yiyorum bol bol. Kayısı ve ceviz yiyorum. Her gün haşlanmış yumurta yiyorum o tutuyor da bugün yapamadım. Akşamı zor ettimAnlamadım normal mi bu. Daha idrarda öğrendim kan vericem yarın. Ama hep açım bu kadar erken olur mu ypksa bu da mı psikolojik bilemedim. Böyle gidersr doğuma 100 kg girerim ben![]()
Takvim 5 haftalık gösteriyor. Henüz doktora gitmedim biraz beklemek istiyorum. strese girmemek için. karnım normal ama o kısım daha çıkıntılı duruyor. senin var mı gebelik?Ne kadarlık seninkisi canım kucagına almak nasip etsn rabbim :) çok mu sert karnın normal mi
Kalp atışını duymadan hamilelik var demiyorlar canım ondan öyle söylemiştir. 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır 2 katına çıkarsa değer sorun yok o zaman canım.sağol canımmm doktora gösteremedim oradaki hemşire pozitif ama kesin diyemem dedi moralimi bozdu
Henüz yok canım bat bu geceyi saymazsam 4 :) varsa diye belirti arıyorumda :))Takvim 5 haftalık gösteriyor. Henüz doktora gitmedim biraz beklemek istiyorum. strese girmemek için. karnım normal ama o kısım daha çıkıntılı duruyor. senin var mı gebelik?
Haşlanmış yumurta bende yiyorum hergün. Ceviz de atıştırıyorım biraz ama fazla yemek istemiyorım. Meyve yi ihmal ediyorumMeyve yiyorum bol bol. Kayısı ve ceviz yiyorum. Her gün haşlanmış yumurta yiyorum o tutuyor da bugün yapamadım. Akşamı zor ettim
Erkek çocuk beklemeySorucam cnm doktora ama takmıyorum desem yalan olur nasip Allah herşeyin en iyisini bilir
Çocuğun cinsiyetini belirleyen genler erkekten gelir. Cinsiyeti belirlemede kadının rolü yok. Tüpünün kapalı olması erkek doğuramayacağın anlamına gelmez. Şahsen bu devirde bile özellikle erkek çocuk beklemek bunun için uğraşmak bana çok itici geliyor Allah herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.Sorucam cnm doktora ama takmıyorum desem yalan olur nasip Allah herşeyin en iyisini bilir
Evet kan verdim tabi ki.En son bu markayi yaptigim da yine pozitifti eylul ayinda. Kan vermeye gittim sonucu beklerken regl geldi daha kotu oldum.Cok garip peki bunlara bakip kan verdin mi kimyasal gecirmis olmayasin kan vermediysen haberin bile olmaz... Kotu denk gelmis diyecegim ama hep mi sana denk gelecek
Var tabiki allah sıkıntısız ilerlemeni nasipetain henüz cok yeni degere göre ...hayırlı olsunnn cnmmmselamm kızlar test sonucum 27.61, gebelik var değil mi?
Cok üzüldüm cnm 2 tane kaybetmistim seni anlayabiliyorum...rabbim tez zamanda sağlıklı hamilelik nasip etsin sana canini sıkma ins tekrardan olacakBen bebegimi kaybettim kizlar![]()
Hayırlı olsun canım kucagına almakta nasip olur inşallahsağol canımm test yaptırdım şimdi 27.61 çıktı, normal mi sence?
Sana demiştim müjde vereceksin demiştimselamm kızlar test sonucum 27.61, gebelik var değil mi?
Kötü düşünme yine de canım iyidir inşallah .bende öyleydim uzak kaldıydım biraz geçen ay adet olunca .bat yaklaşınca tekrar döndüm sahalara inşallah bu ay bebeğim gelir :)