• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

[QUOsüruyguuuuss, post: 48701607, member: 795062"]Basın saolsun cnm bnde 3ay önce kaybettim melek oldu kuzucuklarimiz elden gelen tek şey dua edip hayırlısını dilemek
zor süreç rabbim sabır versin verende o alanda üzülmeyin İsyanda etmeyin umudunuzu da kesmeyin herseyin hayırlısı

Konu benden başladı :) dün bu konu konuşulunca kafama takılmadı değil tabi önce sağlıklı hayırlı evlat olsun ama insan kızıda oğlu da olsun istiyor ben ikinci gebeliğim de sağ tüpüm kapalı olduğu nı bilmeden hamileyken doktor hep ultrason da sağda görüyor gbi geliyor du hep sağ tarafımda sızı batma oluyor du belimin bile sağ tarafı ağrıyordu hatta ilk hareketini sağda hissettim şimdi kafama takıldı sağ tüpüm kapalıydıda nasıl bunların hepsi bir araya geldi doktora gidince sorucam.. Tabi birde dün bu konuşmadan sonra tüpü alınmış bir arkadaşım vardı iki oğlu olan hemen ona hangi tüpün alındı da sonra senin iki oğlun oldu diye sordum sağ tüpü alınmış yani sol tüple iki oğlu olmuş bu mevzu karışık ben en iyisi doktora sorayım burda da paylaşayım ünversite profesöre gidiyorum ben sanırım o bizi aydınlatır
Cinsiyet kesinlikle erkeğin sperminden gelen kromozomla alakalı ,tüple ilgisi yok.

Anlamadım normal mi bu. Daha idrarda öğrendim kan vericem yarın. Ama hep açım bu kadar erken olur mu ypksa bu da mı psikolojik bilemedim. Böyle gidersr doğuma 100 kg girerim ben :KK70:
Meyve yiyorum bol bol. Kayısı ve ceviz yiyorum. Her gün haşlanmış yumurta yiyorum o tutuyor da bugün yapamadım. Akşamı zor ettim

Ne kadarlık seninkisi canım kucagına almak nasip etsn rabbim :) çok mu sert karnın normal mi
Takvim 5 haftalık gösteriyor. Henüz doktora gitmedim biraz beklemek istiyorum. strese girmemek için. karnım normal ama o kısım daha çıkıntılı duruyor. senin var mı gebelik?

sağol canımmm doktora gösteremedim oradaki hemşire pozitif ama kesin diyemem dedi moralimi bozdu
Kalp atışını duymadan hamilelik var demiyorlar canım ondan öyle söylemiştir. 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır 2 katına çıkarsa değer sorun yok o zaman canım.

Takvim 5 haftalık gösteriyor. Henüz doktora gitmedim biraz beklemek istiyorum. strese girmemek için. karnım normal ama o kısım daha çıkıntılı duruyor. senin var mı gebelik?
Henüz yok canım bat bu geceyi saymazsam 4 :) varsa diye belirti arıyorumda :))

Meyve yiyorum bol bol. Kayısı ve ceviz yiyorum. Her gün haşlanmış yumurta yiyorum o tutuyor da bugün yapamadım. Akşamı zor ettim
Haşlanmış yumurta bende yiyorum hergün. Ceviz de atıştırıyorım biraz ama fazla yemek istemiyorım. Meyve yi ihmal ediyorum :( kabız olmaktan çok korkuyorum. Geçen hamileliğimde kabız oldum ölüyorım sandım o kadar kötüydü :(

Sorucam cnm doktora ama takmıyorum desem yalan olur nasip Allah herşeyin en iyisini bilir
Erkek çocuk beklemey
Sorucam cnm doktora ama takmıyorum desem yalan olur nasip Allah herşeyin en iyisini bilir
Çocuğun cinsiyetini belirleyen genler erkekten gelir. Cinsiyeti belirlemede kadının rolü yok. Tüpünün kapalı olması erkek doğuramayacağın anlamına gelmez. Şahsen bu devirde bile özellikle erkek çocuk beklemek bunun için uğraşmak bana çok itici geliyor Allah herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.

Cok garip peki bunlara bakip kan verdin mi kimyasal gecirmis olmayasin kan vermediysen haberin bile olmaz... Kotu denk gelmis diyecegim ama hep mi sana denk gelecek
Evet kan verdim tabi ki.En son bu markayi yaptigim da yine pozitifti eylul ayinda. Kan vermeye gittim sonucu beklerken regl geldi daha kotu oldum.
Diyecegim ki hadi aldigim eczanenin testleri sorunlu cikti. Ama 2-3 farkli eczaneden ayri ayri almistim testleri.Farkli zamanlarda. E tabi alincada bir tane test almiyorum 2-3 tane birden aliyorum. pozitifi gordum inanamadim bir tane daha yaptim bu markadan yine pozitif. Kana gittim muthis son.:KK14:

Kötü düşünme yine de canım iyidir inşallah .bende öyleydim uzak kaldıydım biraz geçen ay adet olunca .bat yaklaşınca tekrar döndüm sahalara inşallah bu ay bebeğim gelir :)

İnşallah canım :)) Allah hayırlısı ile nasip etsin ben bebek derdinden Vazgeçtim de kocam temiz çıksın tek isteğim o

Back
X