- 13 Ağustos 2016
- 1.206
- 1.916
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah arkadaşımCinsiyet kesinlikle erkeğin sperminden gelen kromozomla alakalı ,tüple ilgisi yok.
Canım inşallah temiz çıkar sonuçlarınız dualarım seninleİnşallah canım :)) Allah hayırlısı ile nasip etsin ben bebek derdinden Vazgeçtim de kocam temiz çıksın tek isteğim o
Canım önemli olan 2 kat artması. 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırırsın. Hayırlı uğurlu olsun canımsağol canımm test yaptırdım şimdi 27.61 çıktı, normal mi sence?
Ben illaki erkek çocugum olsun demiyorum hayırlı sağlıklı kzılarım olsun yeterki yuvam boş kalmasın ama neden erkek te istemiyim ben eşime aşık olduğum adama benzeyen oğlum olsun çok isterim bu cinsiyet ayrımı yapmak değil ben iki bebeğimi kaybettim tek tüpümün tıkalı olduğu öğrendim ister istemez buna cnm sıkıldıErkek çocuk beklemey
Çocuğun cinsiyetini belirleyen genler erkekten gelir. Cinsiyeti belirlemede kadının rolü yok. Tüpünün kapalı olması erkek doğuramayacağın anlamına gelmez. Şahsen bu devirde bile özellikle erkek çocuk beklemek bunun için uğraşmak bana çok itici geliyor Allah herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.
Bence iyi canim tebriklersağol canımm test yaptırdım şimdi 27.61 çıktı, normal mi sence?
Bosver sen bu guzel haberin keyfini sur canimsağol canımmm doktora gösteremedim oradaki hemşire pozitif ama kesin diyemem dedi moralimi bozdu
Canım inşallah temiz çıkar sonuçlarınız dualarım seninle![]()
Allah gönlüne göre versin inşallahBen illaki erkek çocugum olsun demiyorum hayırlı sağlıklı kzılarım olsun yeterki yuvam boş kalmasın ama neden erkek te istemiyim ben eşime aşık olduğum adama benzeyen oğlum olsun çok isterim bu cinsiyet ayrımı yapmak değil ben iki bebeğimi kaybettim tek tüpümün tıkalı olduğu öğrendim ister istemez buna cnm sıkıldı
Kayısı ye ılık su iç. O çok faydalı kabızlığa. Bende de var kabızlıkHaşlanmış yumurta bende yiyorum hergün. Ceviz de atıştırıyorım biraz ama fazla yemek istemiyorım. Meyve yi ihmal ediyorumkabız olmaktan çok korkuyorum. Geçen hamileliğimde kabız oldum ölüyorım sandım o kadar kötüydü
![]()
İnşallah canım yaa inşallah Allah razı olsn kuzum :) test yapmamak için zor tutuyprum kendimi ama yine de var dayanmam lazım:)İnşallah canım Allah razı olsun bende sana dua ediyorum inşallah bu ay hamiş ayın olur :)) hamiş olur bizede güzel haberler verirsin
Canim ben sorunu göremedim neydi ?Ya ne iş bu, ne zaman bişey yazsam sorsam kimseden gık çıkmıyor, ama kendi aranızda whatsaptan yazışır gibi yazıyorsunuz, mukabbetiniz bol olsun ne diyim.
Gecmis olsunn canimBen bebegimi kaybettim kizlar![]()
Aminn inşallah Teşekkür ederim sizede inşallahAllah gönlüne göre versin inşallah
İnşallah Rabbim sana isteyen herkese hepinize en yakın zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsinBanada de banadaa![]()
Insallah bu ay benim vesilem ovu test; senin vesilende klomen olur. prolaktini ilacla düsen arkadaslar oldu burda insallah iyi haberle gel yarin. biz calismalara pazar gunu baslarız ilk ovu testimide haftaya carsamba adetimin 10.gunu yapmaya baslarim.inşallah canım prolaktinim yüksekti benim ilaç kullandım yarın doktora gidicem bakalım normalde klomene başlayacaktı ama prolaktin ne durumda bilmiyoruz yüksekse başlayamayabilir![]()
ben ovu testi hiç kullanmadım ama onunlada epey hamiş kalan var canım inşallah sana da vesile olur.
Bence biraz daha bekle canım en azından iki üç gün kalana kadar sen bilirsn yinedeKızlar yarın sabah 15 gun olcak ılk olıskının uzerınden geçeli. Biliyorsunuz erken oldu bırZ akıntım falan bnde degdrlendımıstım hemen. Acaba sabah yapsam mı test ? Bat ta 8 kasım yanı adetıme de 5 gunum kalcak