• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bebeğin kesesi kaç haftalıkken gözükür kızlar bide gebelik takvimine göre 5. Haftanın içinde oldugumu gösteriyo sizce dogru mu ?

Erkek çocuk beklemey

Çocuğun cinsiyetini belirleyen genler erkekten gelir. Cinsiyeti belirlemede kadının rolü yok. Tüpünün kapalı olması erkek doğuramayacağın anlamına gelmez. Şahsen bu devirde bile özellikle erkek çocuk beklemek bunun için uğraşmak bana çok itici geliyor Allah herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.
Ben illaki erkek çocugum olsun demiyorum hayırlı sağlıklı kzılarım olsun yeterki yuvam boş kalmasın ama neden erkek te istemiyim ben eşime aşık olduğum adama benzeyen oğlum olsun çok isterim bu cinsiyet ayrımı yapmak değil ben iki bebeğimi kaybettim tek tüpümün tıkalı olduğu öğrendim ister istemez buna cnm sıkıldı

Ben illaki erkek çocugum olsun demiyorum hayırlı sağlıklı kzılarım olsun yeterki yuvam boş kalmasın ama neden erkek te istemiyim ben eşime aşık olduğum adama benzeyen oğlum olsun çok isterim bu cinsiyet ayrımı yapmak değil ben iki bebeğimi kaybettim tek tüpümün tıkalı olduğu öğrendim ister istemez buna cnm sıkıldı
Allah gönlüne göre versin inşallah

Haşlanmış yumurta bende yiyorum hergün. Ceviz de atıştırıyorım biraz ama fazla yemek istemiyorım. Meyve yi ihmal ediyorum :KK43: kabız olmaktan çok korkuyorum. Geçen hamileliğimde kabız oldum ölüyorım sandım o kadar kötüydü :KK43:
Kayısı ye ılık su iç. O çok faydalı kabızlığa. Bende de var kabızlık

İnşallah canım Allah razı olsun bende sana dua ediyorum inşallah bu ay hamiş ayın olur :)) hamiş olur bizede güzel haberler verirsin
İnşallah canım yaa inşallah Allah razı olsn kuzum :) test yapmamak için zor tutuyprum kendimi ama yine de var dayanmam lazım:)

Kızlar yarın sabah 15 gun olcak ılk olıskının uzerınden geçeli. Biliyorsunuz erken oldu bırZ akıntım falan bnde degdrlendımıstım hemen. Acaba sabah yapsam mı test ? Bat ta 8 kasım yanı adetıme de 5 gunum kalcak

inşallah canım prolaktinim yüksekti benim ilaç kullandım yarın doktora gidicem bakalım normalde klomene başlayacaktı ama prolaktin ne durumda bilmiyoruz yüksekse başlayamayabilir :KK43:
ben ovu testi hiç kullanmadım ama onunlada epey hamiş kalan var canım inşallah sana da vesile olur.
Insallah bu ay benim vesilem ovu test; senin vesilende klomen olur. prolaktini ilacla düsen arkadaslar oldu burda insallah iyi haberle gel yarin. biz calismalara pazar gunu baslarız ilk ovu testimide haftaya carsamba adetimin 10.gunu yapmaya baslarim.

Kızlar yarın sabah 15 gun olcak ılk olıskının uzerınden geçeli. Biliyorsunuz erken oldu bırZ akıntım falan bnde degdrlendımıstım hemen. Acaba sabah yapsam mı test ? Bat ta 8 kasım yanı adetıme de 5 gunum kalcak
Bence biraz daha bekle canım en azından iki üç gün kalana kadar sen bilirsn yinede

Back
X