• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ah kuzum keşke... ama işte hayal kurmak istemiyorum bu ay çok büyük beklentim vardı kande negatif çıkınca artık töbe adet öncesi septomlara inanmayacağım kafama takmayacağım:KK76:

Hayal kurma zaten ablam, insanı çökerten o hayaller oluyor... Allah vereceği zamanı biliyordur elbet, sabretmek gerek. Hayırlı evlatlar versin inşaAllah, hayırsız olacaksa hiç vermesin şimdi.

keşke @kutuphanekedisi
yeni aya hazırladım kendimi ne yalan söyleyeyim... bir yandan bu forumu çok seviyorum. rahat rahat içimi döküyorum burda iyiki varsınız arkdaşlar

Sende iyi ki varsın ablam. İyi ki KK'yı kurmuşlar :) Benim BAT'ta yarın @kutuphanekedisi gibi. Bekliyorum bakalım, bir sonuç çıkmaz da işte belki bir umut. Tüm gece boyu terledim su gibi oldum sabaha kadar nedense...

@kutuphanekedisi sen naptın? :) Ben Diamond_Sparkle bu arada.

ben de 8 ekimde adet olmuştum 28 günde bir oluyorum.. sanırım bende bugün belirtiler baya kendini gösterdi öleden sonra olurum artık

ah kuzum keşke... ama işte hayal kurmak istemiyorum bu ay çok büyük beklentim vardı kande negatif çıkınca artık töbe adet öncesi septomlara inanmayacağım kafama takmayacağım:KK76:
bence de canım. geçen ay da ben yaşadım aynısını 6 gün önce lekelenme oldu yerleşme kanamasıdır die çok umutlanmıştım ama hayal kırıklığı daha büyük oluyor :( güzel olursa sevinirsin çok umutlanma ben bu ay öyle yapmaya çalışıyorum. beklemiycem bata kadar da bişey yapmıycam sabredebilirsem :) allahım hepimize nasip etsin inşallah artık görmeyelim kırmızıları :dua:

ben de 8 ekimde adet olmuştum 28 günde bir oluyorum.. sanırım bende bugün belirtiler baya kendini gösterdi öleden sonra olurum artık

Bugün bende olabilirim. Bazen 26-27 güne düşüyor döngüm. Bende de âdet belirtileri var ama dün rüyamda hamileydim:KK51:

Sende iyi ki varsın ablam. İyi ki KK'yı kurmuşlar :) Benim BAT'ta yarın @kutuphanekedisi gibi. Bekliyorum bakalım, bir sonuç çıkmaz da işte belki bir umut. Tüm gece boyu terledim su gibi oldum sabaha kadar nedense...

@kutuphanekedisi sen naptın? :) Ben Diamond_Sparkle bu arada.
Aa öyle mi nickini değiştirmişsin :) Anlamadım sen olduğunu :)

Ya benim hala kahverengi lekelenmelerim gelmedi. Telefonumda "Takvimim" uygulamasını kullanıyorum. Orda ben her şeyi not alırım. Geçen aylara baktığımda reglden 4 gün önce hep kahve akıntılar gelmiş. Sonrasında zaten regl günü adet oldum hiç şaşmadı. Ama bu ay yok leke meke :) Umutlanıyorum açıkçası. Daha test yapmayı düşünmüyorum ama :)

Terleme belirti mi bilimyorum canım. Ama hiç bir belirti bizi kesin sonuca götürmüyor ne yazık ki. Bu benim gelmeyen kahverengi lekeler için de geçerli ;)

Aa öyle mi nickini değiştirmişsin :) Anlamadım sen olduğunu :)

Ya benim hala kahverengi lekelenmelerim gelmedi. Telefonumda "Takvimim" uygulamasını kullanıyorum. Orda ben her şeyi not alırım. Geçen aylara baktığımda reglden 4 gün önce hep kahve akıntılar gelmiş. Sonrasında zaten regl günü adet oldum hiç şaşmadı. Ama bu ay yok leke meke :) Umutlanıyorum açıkçası. Daha test yapmayı düşünmüyorum ama :)

Terleme belirti mi bilimyorum canım. Ama hiç bir belirti bizi kesin sonuca götürmüyor ne yazık ki. Bu benim gelmeyen kahverengi lekeler için de geçerli :KK66:

Evet değiştirdim :)

Bende Takvimim uygulamasını kullanıyorum, dediğin gibi herşeyi not alıyorum çok yardımcı oluyor :) Umutlanmakta haklısın canım, bende bu ay hiç yaşamadığım belirtileri yaşadım, insana ister istemez umut veriyor ama hasta olduğum için terlemiş olabilirim tabii. İnsan hep bir belirti arıyor :) Bende test yapmayacağım canım negatif çıkacak biliyorum.

Evet değiştirdim :)

Bende Takvimim uygulamasını kullanıyorum, dediğin gibi herşeyi not alıyorum çok yardımcı oluyor :) Umutlanmakta haklısın canım, bende bu ay hiç yaşamadığım belirtileri yaşadım, insana ister istemez umut veriyor ama hasta olduğum için terlemiş olabilirim tabii. İnsan hep bir belirti arıyor :) Bende test yapmayacağım canım negatif çıkacak biliyorum.
allahım bir an önce hamile kalsak ta kurtulsak bu pskolojiden:KK43:

Back
X