Tebrikler canim771.5 cikmis kizlar hamileyim dimiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler canim771.5 cikmis kizlar hamileyim dimiii
Ya ama hani akinti var adet olamiyorum sikinti bari olsamda tekrar devam etsem bide bu ayin 27 si 1 yilimiz tanistigimizdan beri ilk yilimiz doluyo guzel bi surpriz yapicaktim bebek olsaydiAnliyorum canim. hepimiz ayni seyleri yasiyoruz. duygularimiz ayni. biz hep yanindayiz uzulme
Tebrikler canimCanım şimdi çıktım doktorun yanından. Sonucum 233 yani kanda da onaylandı hamileyiiiiimmmmmmm :)bak canım sende sonucuna. Doktorlarımız aynı şeyleri söylemiş. İnşallah sağ salim alırız bebişlerimizi kucağımıza
![]()
bende emindim canım birşey demedi ki sabah.ağrım var ara ara gelen ama henüz birşey yok.gecikmem de hiç olmazdı ne bileyim adet gelene kadar umudum var aslında ya yine umutluyum napacağımı da bilmiyorumCanım benim üzüldüm niye gecikmis peki? Emindim ya![]()
Cok iyi degerin hayirli olsunKızlar değrim 74.2 den 574.9 a yükselmişşş soranlar için :)
çok sevindim canım ben iyi haber alamadım malesef bugünde ama senin için gerçekten çok mutlu oldum.adette olmadım daha bende hala umut besliyorum içimde bakalımKızlar değrim 74.2 den 574.9 a yükselmişşş soranlar için :)
canım senin de mi aynı durumlar bende de negatif çıktı ve gezikmem var nedenini bilmediğim kist yok bende de ama neden gecikti ki o kadar da umutlanmıştım hala var umudum yaBugunle beraber pazar olmam gerekiyodu sanirim 5 gun gecti halada tik yok. Doktor sonuc negatif imkansiz gebelik durumu dedi rahim temiz dedi idrar yolu enfeksiyonuda yok mantarda yok kistte yok. Baska bi hastalik kaynakli olabilir bizlik bisey yok dediler
canım bende trabzonluyum.dr un adı ne?Canım benim kanımda çok hafif pıhtılaşma var ve rahimde minicik bir perde vardı onu aldılar sonra 3. Ye hamile kaldım işte çok sükür trabzonda farabi hastanesinde çok süper bir doktor var allahım ne muradı varsa versin derdime derman oldu
Canim gelene kadar umut var sen yine de Dikkat et kendine beslenmenebende emindim canım birşey demedi ki sabah.ağrım var ara ara gelen ama henüz birşey yok.gecikmem de hiç olmazdı ne bileyim adet gelene kadar umudum var aslında ya yine umutluyum napacağımı da bilmiyorum
Anliyorum canim uzme kendini. bende cok ugrastim evlilik yil donumumuzde supriz olsun diye 3 sene ama olmadi kismet degilmis hayirlisi Allah tan.Ya ama hani akinti var adet olamiyorum sikinti bari olsamda tekrar devam etsem bide bu ayin 27 si 1 yilimiz tanistigimizdan beri ilk yilimiz doluyo guzel bi surpriz yapicaktim bebek olsaydi
ay inşalalh canım şimdide geç döllenme olaylarını okuyorum umut kapısı işteCanim gelene kadar umut var sen yine de Dikkat et kendine beslenmene
Hayirli olsun canim. Sag saglim kucagina al insallah.Kızlar değrim 74.2 den 574.9 a yükselmişşş soranlar için :)
Tesekkur ederimm canim dualarim hepinizleTebrikler canim
Insallahh insallah rabbim herkese nasip etsin tez zamandaayy tebrik ederim :) Sağlıkla kucağına al inşallah, darısı isteyen bekleyen herkese, en hayırlı zamanda olsun inşallaahh :))
Haziranda vermişti doktor ama ben düzenli 2 ay içtim. 2.ay da oldu zaten. Hepinizden güzel haberler bekliyorum inşallahYuppi ben bu ilacla ilgili hep hamilelik duyuyorum suan kalbim kıpır kıpır insallah ya allahım saglıkla kucağina aldırsın tesekkur ederim moral oldun nasıl heycanlıyım ben ayın 6 sında baslayacam 10 gun sabah aksam kullanacakmısım belki bu ay gelir regli onumizdeki ay gelmez ama umutluyum belki bi sonraki ay ama umudumu yerine getiren herkese çook tesekkurler. kaç ay kullandın canım bu arada
benim gibi ne kadar çok insan var sayfada :)merhaba kızlar uzun zamandır yazmıyordum yaklasık 1 yıldır cocuk ıstıyoruz heray sonuc hüsran okadar cok takıyorum kı anlatamam sanki hiç cocuğum olmayacakmıs gıbı gelıyor üstelık artık bu evlılığımede yansımaya basladı sürekli gergınım süreklı esımle tartısıyorum kendımı hep cocuga adapte etmekten evlılıkten bıle soğudum. gecen ay cok umutluydum hemde cok sebebı ıse sureklı düzenli olan regl tarıhım ılk defa 5 gun gecmıstı ama 5. gunun sonunda ve yıne ılk def agrısız (normalde cok agrılı gecer) adet donemı gecırdım. tekrar yumurtlama donemınde calısmalar vs 7 kasım regl gunum ben yıne belırtılere takıldım 2 gun once baslayan yorgunluk gohus agrısı bas agrısı ve hafıf ara ara gelen mıde bulantım bugun ıse adetmısım gıbı karın sancılarım sanırım bu ayda hüsran. Rabbim isten herkese nasıp etsın cok ıstedıgım ıcın belkıde Rabbım benı bununla sınıyor. inşallah bende isteyen herkeste bi gun annelık duygusu tadarız. uzun yazfdıgım ıcın k bakmayın
Gecikmis miydi canim bat? Hafif bir cizgi varcanım öncelikle teşekkür ederim cevapladığın için.bugün benim 10.günüm.sabah test yaptım ve böyle çıktı.daha erken o zaman birkaç gün daha mı beklemeliyim ?
Teşekkür ederim canım :)Cok iyi degerin hayirli olsun