• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar bat a 6 gun kaldi ovulasyon testlerim yavastan koyulasti bi de adet sancisi cekiyorum resmen oldu mu acaba yaa bu ay :)

Eklentiler

• IMG-20161103-WA0004.webp
    IMG-20161103-WA0004.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 65
Y

Yumurtlama testi canim ama bu da gosteriyormus gebeligi . tabi cok koyu gosteriyor benim yavastan koyulasti iste
benim gebelik testide aynı seninki gibi silk ama belli olacak şekilde çıktı ve aynı şekilde adetıme 7 gun var bende umutlandım ama bılemıyorum yarın kan testı yaptırsammı yaptırmasammı

Kizlar bat a 6 gun kaldi ovulasyon testlerim yavastan koyulasti bi de adet sancisi cekiyorum resmen oldu mu acaba yaa bu ay :)
Canım ben ikinci hamileliğimi ovulasyon kitiyle ögrenmiştim bunlar normalde gebelik olmasaydı negatif gösterirdi bence bi test yaptır ovulasyon kitleri erken gösteriyo gebeliği

Canım ben ikinci hamileliğimi ovulasyon kitiyle ögrenmiştim bunlar normalde gebelik olmasaydı negatif gösterirdi bence bi test yaptır ovulasyon kitleri erken gösteriyo gebeliği
Biraz daha koyu olsa tam suphelenicem ama tam koyu da degil ki canim. Ya bi de resmen adet sancisi cekiyorum su an hapsursam kasigim agriyo ilk defa bu kadar belirti yasadim bilmiyorum ki var midir ay yarin kan verebilirim belki dayanamazsam sen de oldu mu boyle canim

Azıcık açık kahve bir leke geldi ablam pirinç tanesi kadar ama sonra kayboldu. Şimdi bişe yok ama sanırım yarın âdet olurum. Hastanedeydim bugün kan ve idrar verdim ama internetten sonuçları görebilmem için barkod numarası gerekiyormuş haberim yoktu, yani sonuçlarımı da göremiyorum. Hastane de uzak gidemiyorum.

Hiç ilgilenmediler benle ablam. 10 gün önce randevu aldım zorla buldum ve gittiğimde içerde bir sürü kadın vardı. Yaşımı, adımı, SAT'ımı, medenî durumumu, sıkıntımı ve korunup korunmadığımı 5 tane kadının yanında sordular başka bişe de yapmadılar. Randevu almama hiç gerekte yokmuş valla sap gibi oturdum orda. Bir daha hastaneye gitmeyeceğim.

Biraz daha koyu olsa tam suphelenicem ama tam koyu da degil ki canim. Ya bi de resmen adet sancisi cekiyorum su an hapsursam kasigim agriyo ilk defa bu kadar belirti yasadim bilmiyorum ki var midir ay yarin kan verebilirim belki dayanamazsam sen de oldu mu boyle canim[/Q adet belirtileri ve gebelik belirtileri genelde aynı oluyo ama bence bi gebelik testi yaptır çüngü çift cizgi çıkması sacma olur boş yere pozitif vermesi yumurtlama haftanı gectin sonuçta

Aynen canım benimde iki üç gündür bu ağrılar .biraz aynı şekilde oturunca belimin sağ tarafı değişik bişey oluyor ağrı giriyor hafifte olsa .bat yarın 3 kalıyor test yapsammı acaba ya yarın :KK17:
valla canım ben yaptım silik bir çizgi çıktı şimdi kan verıp negatıf demesınden korkuyorum eger dayanabiliyorsan yapma derim insanın kafası daha çok karısıyor

Kızlar benim adetime 8 gün var ama bugün ilk defa adet sancısı gibi sancım var. Sol kasığımdan bacağıma vuruyor, bir de belim ağrıyor. Hayırdır inşallah. Her ay umutlanıyorum gerçi böyle de ama.

valla canım ben yaptım silik bir çizgi çıktı şimdi kan verıp negatıf demesınden korkuyorum eger dayanabiliyorsan yapma derim insanın kafası daha çok karısıyor
Yarın az geç kalkıp hemen acele hazırlanıp çıkayım evden sabah yapmayınca sonra yapmıyorum zaten :)) senin bat kaç canım

Back
X