• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnşallah canım yaa Rabbim hepimize nasip etsn inşallah.agrılar ümitlendiriyor beni şu an.göğüslerimde şişti
Sırt ağrısı göğüs belirtileri adetimde de olduğu için beni çok ümitlendirmiyor ama beni ümitlendiren iki gündür peçeteye gelen sütlü kahve akıntılar oldu. Yerleşme kanamasına yordum o yüzden bi hafta da anca geçer idrara tutunduysa yoksa da pazartesiye kadar yine hüsran

rkek birey cinsel ilişki sırasında milyonlarca spermi kadına bırakır. bunların içinde erkek, kız, eşcinsel, lezbiyen, gay vs vs hepsi vardır.

kadın ise yumurtasının salgıladığı madde (fertilizin) sayesinde bunlardan birini kendine çeker(seçer) ve bebek dünyaya gelir.

--spoiler--
yumurta, spermleri kendine çekmek için bazı özel kimyasallar salgılar. yumurtanın mukopolisakkrit dış kısmında oluşan bu kimyasala fertilizin denir. her yumurta hücresi, kendi türüne uygun fertilizin maddesi salgılar. eğer yumurta suyu kılcal bir boru içersine konursa, spermalar bu kılcal borunun ağzında toplanır. bu kemotropizm hareketidir. döllenme sırasında sperm yumurtaya değer değmez, antifertilizin denilen maddeyi salgılarak yumurta fertilizini nötralize eder.

wikipedia
--spoiler--

toparlayacak olursak erkek her iki cins içinde kromozom gönderirken (x ve y) kadın bunlardan birisini seçerek bebeği dünyaya getirir.

cahil olarak tanımladığımız o amca ise aslında haklıdır.

edit : bazı insanlar erkeğin belirlediğinin bilimsel olarak kanıtlandığını iddia etmektedir. aynı kişilerden 'şayet kanıtlanmışsa' o bilimsel kanunu açıklamalarını istiyorum ....diyor** uludag sozluk**

Bana gore cinsiyti sadece erkek belirlemiyor ben buna inaniyorum ama banlanmak istemiyorm sen neye istyorsan ona inan canim herkes ozgur :KK70::KK70:

Kızlar bende sizinle mucizemi paylaşmak istiyorum bu ay ilk defa klomen ovitrelle kullandım bütün belirtiler vardı 12.gün kan testinde 1.6 cıktı yıkıldım. bütün evi temizledim perdeleri bile yıkadım hiç test yapmadım hatta düğüne gittim zıpladım oynadım bugun meğerdem 3 gün günüm geçmiş bilmiyordum birinin vesilesi ile test yaptım anında ikinci çizgi cıktı heyecandan öldüm kan testi yaptım hemen 431 cıktı şuan ölüyorum mutluluktan tam ümidimi kestim oldu allahıma binlerce şükürler olsun isteyen herkese versin inşalalhhh

Kızlar bende sizinle mucizemi paylaşmak istiyorum bu ay ilk defa klomen ovitrelle kullandım bütün belirtiler vardı 12.gün kan testinde 1.6 cıktı yıkıldım. bütün evi temizledim perdeleri bile yıkadım hiç test yapmadım hatta düğüne gittim zıpladım oynadım bugun meğerdem 3 gün günüm geçmiş bilmiyordum birinin vesilesi ile test yaptım anında ikinci çizgi cıktı heyecandan öldüm kan testi yaptım hemen 431 cıktı şuan ölüyorum mutluluktan tam ümidimi kestim oldu allahıma binlerce şükürler olsun isteyen herkese versin inşalalhhh
Ne olur dua et bizlerede nasjp olsunbu mutluluk

Canlarım arkadaslarım anne olmak icin can atan yol arkadaşlarım sevindirici haberi alıp topik yogunlugundan atladıgım ve tebrik edemedigim herkesi sımsıkı kucaklıyorum tebrik ediyorum bugun bu kadar pozitif olmamı saglayan ve umutlandıran bu topiğin biricik hanımlarından @Masalll92 Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm @cgdmkrks ve diğer arkadaşlarım teşekkürü borç biliyorum allah sizden razı olsun nur topu gibi evlatlarınız olsun dualarımdasınız

Sendende razı olsun güzel yürekli arkadaşım :KK200: istediğin zaman 7/24 yanındayım inşaAllah paylaştıkça üzüntülerimiz törpülenecek ve bigün Rabbim bizede nasip edecek :anne:

Sırt ağrısı göğüs belirtileri adetimde de olduğu için beni çok ümitlendirmiyor ama beni ümitlendiren iki gündür peçeteye gelen sütlü kahve akıntılar oldu. Yerleşme kanamasına yordum o yüzden bi hafta da anca geçer idrara tutunduysa yoksa da pazartesiye kadar yine hüsran
Aa yerleşme kanamasıdır inşallah canım yaa

Yok cnm daha 11 gun var 2 3 gundurde yerlesme lekesi gibi kahverengi leke gördüm kan testi yaptirsam cikar mi dedim ama daha erken cikmaz dediler bekliyorum merakla
Benimde 12 gun var canim beklemek lazim bugun alt karin bolgemde batma yasadim sanki igne batmasi gibi. Nasip bakalım bekleyelim. :dua:

Hayirli
Hayrli olsun daris kucagina almaya insAllah

Cok duzgun baktirdim herseye hava degisimi heralde bi o kaliyo heriye kafayi siyirdim valla ya hastene hastane gezmekten kac tup kan verdim gecen ay her seye baktilar bi sorun yok dediler bu ayda baktirdim gebelik 0.1 5 gun gecikme bende hic olmazdi akinti hic olmazdi resmen su gibi gidiyo .s sebebini de bilmiyolar bizle alakali bi durum yok dediler adet sokucu icsem mi ki
Ya bilemiyorum ki ne diyeyim canım. Bir doktora danissan canim.

Benimde bat 28.11 gozukuyor suan bisey oldugunu pek sanmiyorum her belirtiyi yoruyo insan bi sure sonra hamilelige adetlerimde duzensiz zaten takvim olayi bende tutmuyor maalesef isim sansa kaldi :dua: bir de birsey soracagim kizlar bazi yakinlarim hamile kalmaya karar verdiklerinde folik asit kullanmaya baslamislardi kullanilmasi gerekiyor mu yardimci oluyor mu hamile kalmaya bilginiz var mi?
Evet canim folik asit kulanimi cok onemli. Gebeligu Ogrenir ogrenmez kullanman lazim hatta aslinda cok oncesinden baslamak lazim folik asite?

Hayirli olsun amin insallah

Bende oyleyim aynisi ama daha 12 gun var canim
Aa çok şükür buldum benimle aynısını bir tek benmiyim diyordum :KK70:canım yumurtlama günlerinde misin .ya ben bata az kaldığı için bu ağrılardan ümitleniyorum ama geçen ayda değişik ağrılar oldu adet oldm :KK57: inşallah bu ay olmayız

Aa çok şükür buldum benimle aynısını bir tek benmiyim diyordum :KK70:canım yumurtlama günlerinde misin .ya ben bata az kaldığı için bu ağrılardan ümitleniyorum ama geçen ayda değişik ağrılar oldu adet oldm :KK57: inşallah bu ay olmayız
Ya yumurtlama gunlerimde degilim ben yumurtlama gunlerimde belirti yaşamam hic sadece akinti durumu degisir ama yasadiklarim daha onceki hamilelik belirtilerimle ayni o yuzden olabilir diyorum ama nasip. O da tutunamadi dusuk yaptim. Yani pozitif olunca bitmiyorki :dua::dua::dua:i gelisecek mi tutunacak mi saglikli dogsa derken. Rabbim herkese saglikli evlat versin tutunduysa saglikla buyumesini ve saglikla dogmasini nasip etsin :dua:

Back
X