Canımmm ya çok üzüldüm yaşadıklarına ah imtihan dünyası işte herşey bizim için sabret güzel kardeşim yine gelecek bebişin inş unutturacak bu yaşadıklarının hepsiniHerkese tesekkur ederim kizlar yiyecek nasibi yokmus diyoruz artik yeniymis daha 5/6 haftalik filanmis doktora kontrole gittik geceden benim lekelenmem oldu hafiften sabah ultasknda hersey yolunda gorunuyor bide daha yrintili baklim saat ucte ultrasona kan tahlillerine bakalim degerlerin masil dedi doktor ciktik kani verdik benim kanmam agrilarim basladi dahada artti ultra sknda kanamam gorunuyodu dusuk yapiyosun dendi kanamanda iyi degil mecbur kurtaj olcaksim dendi yikildik kaldik iki saat oncesinde hersey normalken melegim hayatimizdaki pencereden bakti gecti gitti agla agla bi hal oldm bide merdivene yakin biyere oturmusuz millet almis bebegini gidiyo hastaneden bi zoruma gitti ben elibos kaldim esimin gozleri doldu cok kotu bisey yaaa kurtaji oldum bide gece zirtpirt kan degerlerime baktilar bi kolumda on iki kere delindi hickira hickira aglattilar beni ellerimin ustu mosmos kollarim delik desik oldu damarlarim ince diyegeri zekali hemsire mahvetti beni iki gun sonra doktor kan degerlerine bakalim dedi cagirdi gitmiycem dedim esime igneden korkmayan ben igneden hastaneden bir gecede nefret ettirdi hemsire esim bir an olsun ayrilmadi yanimdan ayildigimda ben her yanim kan icindeydi ben o halde demisim birak beni bu halde gormeni istemiyorum tiksinceksin iyice zaten cocuk bile durmuyo bende dedim dinlemedi yanimdan bir an ayrilmadan bekldi bebegim gitti ama esime dahada dahada bi baglandim her şerde bi hayir var diyorum kendi kendime . . Cenem dustu kizlar kusura bakmayin![]()