- 13 Ağustos 2016
- 1.206
- 1.916
- 48
Ayy canımm çok teşkkür ederim inşallah yaaAyyyyyy cok tebrik ediyorum canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy canımm çok teşkkür ederim inşallah yaaAyyyyyy cok tebrik ediyorum canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Evet akıntım gelmişti. Bakalım nolcak :) adet olursam ovu testi alcam netten toplu olarak... Ovu test almak hic aklımda yoktu akıntı gelince alim deneyim dedim.. Eczanede 2li varmış..
Kısmet artık. Nasibimize düşeni yaşıyoruz
Çok teşekkür ederm kuzum herkese nasip olsn inşallhHemde okadar netki cok guzel hayirli olsun
Olleey gerçekten çok değişik güzel bir duyguymuş :)Eveeet çizgi var![]()
Benim ahdım vardı hamile kaldığımda özellikle idrar testi yapcam diye. Kanda öğrendim 2 gün sonra idrar testi yaptım onda bile kopkoyu göremedimben her gün hususi idrar testinde pozitif görenler var diye bir konu var oraya giriyorumacayip seviyorum şöyle 2. çizgi kopkoyu görünüyor ya
inşallah bize de nasip olur
hamile kaldığımı öğrendiğimde test yapmıştım hiç bişi yoktu ah dedim idrara da geç 5 gün geçsin test yapacağım kıpkırmızı çizgiyi göreceğim ama nasip olmadı gitikçe düşmüş değerim haberim yoktu
![]()
Yapıştır şu takvimi de bi mutlu olalım:)Olleey gerçekten çok değişik güzel bir duyguymuş :)
Çok seviniyorum bu haberleri alınca. Eşim niye daha takip ediyorsun diyor. Başına gelmeyen bilemez ki. Bu beklenti, hayalkırıklığı hepimizin ortak hisleri ve bir kişiye umut olabilmek karamsarlıktan çıkarmak beni mutlu ediyor. Hele bi de hamiş haberi almak çifte mutluluk oluyor. İnşallah bugün de bol hamiş haberli bir gün olsunOlleey gerçekten çok değişik güzel bir duyguymuş :)
Ya erken yumurtlamisindir yada dha geç yumurtlucaksindr cnmOvu testinin bu kadar silik cıkmasının anlamı nedir ? Adetimin 15. Günündeyim ve bata -14 ?
Buarada, fotoda belli deil ama silik bir cizgi var.
Eki Görüntüle 1907618
Iyi olmanıza sevindim canlar inşallah donuna kadar boyle gider simsıcak kucaklıyorum @onurumbenim
İnşallah isteyen herkese nasip olurEvet çok bereketli oldu, keşke ben de nasiplenebilsem bu ay.
MasAllah cok guzel canim darisi kese ve kalp atisini gormeye..Kızlar 12.gün 1.6 olan kan testim 2gün önce 431 cıktı bugun 1180 cıktı nasıl sizce? kese oluşmaya başlamış demişti dün doktor pazartesi tekrar çağırdı kese görünür mü
Sonucum 0.18 negatif çok üzüldüm eşim de askerde şu an bi daha Mart'ta şansımız olucak(
O catlatma igneleri dogal yoldan catlamadigindan midir nedir 2 kere yaptrdim 2 sindede akintim olmadi benimde canim sonraki ay yaptrmadim ve akintim olduKizlar daha once catlatma ignesi olanlar yardimci olabilirmi? Benim her yumurtlamada yogun akintm olurdu igne vurulali 3 gun oldu akintm gelmedi hala ve belimle kasiklarim agriyo sanki usutmus gibi acaba yunurtalarim catlamadimi
Olucak insallah kuzum 2 saat kaldi sonnDr sadik ahmet hastanesinde canim.
Keske dedigin gibi olsa![]()
Canim bende fazladan test var yollarim sana istersenGörmedim ya salak gibi eczaneden ovu testi aldım icinde 2 tane vardı.. Yumurtlama günü yaparım diyodum hani bende çift çizgi lh de olsa görmek istyodum. Ama yok kaçırdım yada hic olmuyo belkide bilmyorumhic olmasa yumurtlamasam böyle olur dimi sonuç
Allah hayr etsin canımSonucum 0.18 negatif çok üzüldüm eşim de askerde şu an bi daha Mart'ta şansımız olucak(