• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

E onu ameliyat doktorunla gorus canim.tuplere mudahale etmismi diye..okadar hastaya cektim ben hsg ilk defa duyuyorum gunlerce agri cekeni.kapalimiydi onun tupleri yada iltihap falan mi vardiki..benim hastalar hep cok anlik aciyor film cekilirken sonra geciyor hafif adet agrisi gibi kaliyor diyolardi oda agri kesiciyle geciyormus
Hamile kalmana engel bi durum yok demişti doktr cnm ama öyle ayrıntılı sormamistim. benm hastalar derken mesleğin ne :) sonradan geçiyorsa ağrısı dayanırım ya ne acılara dayandm ben :-)

Benm adet ağrılarm çok şiddetli oluyodu bide yaptıran biriyle tanıştim ağrıdan öldüm resmen günlerce geçmedi fln diyince çok korktm bende cnm olmadı mecbur çektiricem cnm bide ben haziranda amelyt oldm kapalı ameliyat oyuzden gerk varmı temizlemislerdir amlytta diye düşünüyorum olmadı bu sene bekleyim hamile k alamazsam çektiririm diyorum.
Canım ben anestezili çektirdim. 5 dk falan bayılttılar hiç bişey hissetmedim. 3-4 gün az bi kanama oldu. Sonrasında acı olmadı

Canim bende ozelde cekildim agustosta anestezisiz 700 tl ye ama resmen öldum sol tup tamamen kapali cikti aci esigine gore degisiyo bence sedyeden kalkamadim ben direk acile aldilar filmden sonra hayatimin en kotu anlariydi yani :KK43:
Demkki tüpler de sorun varsa ağrı yapıyo bide ağrı eşiğine bağlı dediğin gbi herkes aynı acıyı çekmiyor amlyttan sırada benm çok canm acımıştı herkesin aynı olmuyomus

Geçen hamileliğimde bende kabızlık yaşadım çok fenaydı. Ölüyorum sandım o derece :KK43: düb doktora gidince geçen hamileliğimde kabızlık yaşamıştım şu an aynı şeyleri yalamaktan korkuyorum ne yapmam lazım dedim valla bi ilaç yazdı olursan eğer bunu al dedi. İnşallah olmam o anları aklıma bile getirmek istemiyoeum :KK43: o kadar kötüydü. Açlık bende de var canım. 2 saatte bir acıkıyorum hem de. Doktora sorcaktım unuttum. Normal mi bilmiyorum
bende önceki hamileligimde surup vermişti cuma sordum ka bizim dedim dr suan birsey veremem dedi...bende öyle sürekli açım...

Canım ben anestezili çektirdim. 5 dk falan bayılttılar hiç bişey hissetmedim. 3-4 gün az bi kanama oldu. Sonrasında acı olmadı
Anestez
Canım ben anestezili çektirdim. 5 dk falan bayılttılar hiç bişey hissetmedim. 3-4 gün az bi kanama oldu. Sonrasında acı olmadı[/QUOTE
Iyimis ozmn :) bende biraz dha bekleyim olmadı çektiricem mecbur

Hamile kalmana engel bi durum yok demişti doktr cnm ama öyle ayrıntılı sormamistim. benm hastalar derken mesleğin ne :) sonradan geçiyorsa ağrısı dayanırım ya ne acılara dayandm ben :-)
Ebelik hemsrelik canim.hsg de biz cekiyorduk doktrla tabi.biz hazorliyrdk ediyorduk dr ilaci veriyordu.ama hastalar hep gecici oldugunu soylemislerdi kendi kuzenimede oyle onerdim oda cektrdi iyiki dedigini yapmisim cok kisa surdu dedi sonradan agri kesiciye bile gerek kalmadi dedi bana..yabi bana cok agrili denk gelmedi bilmiyrm bende cektrsem anestezili cektrmem cok zararli cunku

Ebelik hemsrelik canim.hsg de biz cekiyorduk doktrla tabi.biz hazorliyrdk ediyorduk dr ilaci veriyordu.ama hastalar hep gecici oldugunu soylemislerdi kendi kuzenimede oyle onerdim oda cektrdi iyiki dedigini yapmisim cok kisa surdu dedi sonradan agri kesiciye bile gerek kalmadi dedi bana..yabi bana cok agrili denk gelmedi bilmiyrm bende cektrsem anestezili cektrmem cok zararli cunku
Hmm yerine göremi değişiyor hastaya göremi acaba agri çekmesi ben tüp bebek transferin de bile ağrıdan bayılmıştim oyuzden korkyrm

Valla canım bende HSG den önce burda okudum yazılanları geçen sene Ay ilanlar bayilanlar anestezi li bisürü yaptırıp para verenler...abartanlar....gittim fakülteye 18 tl verdim mis gibi 1 dk da çekildim az bi kanama azcik bi yapilinca ağrı oldu yürüdüm diye...mis gibi dolmusla eve geldim.ne gerek var abartmaya bi sürü para vermeye.ben canı çok tatlı olan bi bayanım yani..arkadaşlarım dan tüpü tikali olan vardı o da gülerek cikti

:skandal:Kizlar dun burda yazmistim hocaya gittim diye..hoca bana direk sordu sana agirlik basiyormu geceleri diye.bende arada oluyor dedim ilk adet oldugum gun baslamisti bu bende ve ara ara oluyor ve benim duayla falanda gitmiyor uyuzlar...sonra hoca ummu subyan muskasi yazdi uzerinde tasi dedi ama ben dun hazirlayamadim naylonum yoktu..esim sabah ise gittikten sonra bana bi geldiler 1.5 saat falan gecmisti zar zor ayilabildigimde..okumadigim sure kalmadi uyandigimda dilim damagim kurumustu okumaktan..sonraannemle konustum annem butun hamileliklerinde yasiyormus bu durumu sadece..internettede hamilelikte musallat olur cocugada gecer yaziyor.biz 3 kardesz 3 umuzde oluyor bu karabasan gibi.bakalim muskanin faydasi olcakmi artik bu ay deilde hastalanip adetin bitince gel dedi hoca tekrar ve para falan almadi.oyle bi hoca deil yani adam cok yasli 8 kusaktir da boyle hocaliklari var otrdugumuz yerin yerlileri.cok bilinen para almayan bi hoca.:oha::oha:

Valla canım bende HSG den önce burda okudum yazılanları geçen sene Ay ilanlar bayilanlar anestezi li bisürü yaptırıp para verenler...abartanlar....gittim fakülteye 18 tl verdim mis gibi 1 dk da çekildim az bi kanama azcik bi yapilinca ağrı oldu yürüdüm diye...mis gibi dolmusla eve geldim.ne gerek var abartmaya bi sürü para vermeye.ben canı çok tatlı olan bi bayanım yani..arkadaşlarım dan tüpü tikali olan vardı o da gülerek cikti
:KK9::KK9:aynen valla 300 500 700 veriyorlr bi filme.devlet bunu cekiyor negerek var

Back
X