• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    4
Burda bi sayfada okudum agzınıza buz atın çevirin diyordu birisi bi deneyelm😁

Evet vajinal ama korkulacak bişe yok ya

Kokuyor derken belki gider belki baska birşey yani pislikten demek istemedim evin yapısından koku olabilir. Çamaşır suyu dkkat hamileyken cok zararlı bence hayatınızdan cıkartın bebegede cok sakıncalı♥️

Maşallahh

En az 2000 olması lazm bekleyin bence 2 gün daha

Geö döllenmedir önemli olan saglıkla artması ♥️
Vala bacım siliyom yerleri paspasla camları açıyom

Herkeste her belirti görülmeyebilir ya da zamanlama farkı olabilir ben şuan 7+6 dayım şimdi yoğun bir ağrım var ama sizin haftanız da sadece merdivenlerden inerken vs hassasiyet oluyordu çok yoğun bir ağrım yoktu belirtiler normal ya da anormal olduğunu göstermez kalbinizi ferah tutun 🌸
Evet haklısınız tskr ederim aslında biliyorum tecrübeliyimde ama işte ozmn cok ilaç kullanmıştım bu doğal olunca süreç nsil oluyor yinede aynı şekilde erken belirtilr oluyor mu bilmiyorum

Goguslerinizde hassasiyet varmi agri bende yok henüz normal mi acaba ilk gebeligimde oldu ama onda bir çok ilaç kullandım oyuzden bilemiyorum bunda olmadı daha bugun adet günüm normalde 1 gun önce verdim ben kanı
Benim var bir haftadır bazen azalıyor bazen artıyor ama hiç geçmedi

Çok takılmayalım, zaten dr uyumsuzluk varsa ultrasona göre güncelliyormuş😌 (yumurtlamadan sonra ortalama 14 gün sonra adet olunuyor. Benim çok uyumluydu. Her vücut uymayabilir ama değerlerine de bakarsak 12 değilsede bugün 14 gibi😅 )
Skdkskdksksk hayırrr ya yine tutmadı 16

Burda bi sayfada okudum agzınıza buz atın çevirin diyordu birisi bi deneyelm😁

Evet vajinal ama korkulacak bişe yok ya

Kokuyor derken belki gider belki baska birşey yani pislikten demek istemedim evin yapısından koku olabilir. Çamaşır suyu dkkat hamileyken cok zararlı bence hayatınızdan cıkartın bebegede cok sakıncalı♥️

Maşallahh

En az 2000 olması lazm bekleyin bence 2 gün daha

Geö döllenmedir önemli olan saglıkla artması ♥️
Benim değerim dün 10.221 cıktı yinede vajinal mi olur acaba

Kizlar çalışan anne adayları fitili işe giderken nasıl yapıyorsunuz ağızdan iciyormusunuz pazartesi ise başlayacağım içsem sabahları olurmu acaba

Merhaba arkadaşlar. Benim 14 ünde 450 ile beta hcg değerim vardı. Bugün tam sat a göre 4 hafta 4 günlük yani 5.gebelik haftasındayım.Henüz doktora gitmedim hiç bir şey için. Haftaya gideyim diyorum da acaba gitsem mi? Gitsem kese veya bebek görünür mu?

Merhaba arkadaşlar. Benim 14 ünde 450 ile beta hcg değerim vardı. Bugün tam sat a göre 4 hafta 4 günlük yani 5.gebelik haftasındayım.Henüz doktora gitmedim hiç bir şey için. Haftaya gideyim diyorum da acaba gitsem mi? Gitsem kese veya bebek görünür mu?
Keseye bakar canım ama kalp atışını duyamaz bır sonraki haftaya gün verır sana

Kızlar adet zamanı gelen var mı
Normal adet tarihime 4 5 gün var 7+6 dayım çok yoğun bel kalça ağrım var adet zamanı yaklaştığı için mi Acaba

Back
X