• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kese gözüktükten sonra değere bakılmıyor canım bir daha. 6. hafta içinde duyuluyor kalp atışları genellikle.

Canım annenin karın yağı durumuna göre üstten gözükmezse alttan bakıyorlar.
O zaman ben duyabilirim yani dimii :dua: cuma günü değerim 4 bin küsürlere cıkıyo 6. Hafta sayılıyo sanırım

canım sakın şu yüksek değerleri görüpte umutsuzluğa kapılma. benimde

O onurumbenim canım değerlere hiç takılma önemli olan 2 katı şeklinde yükselmesi bende 2 gün önce gördüm keseyi cumartesi günü önce ki pazartesi günü verdiğim kanda 74,2 çıkmıştı değerim cuma yine verdim 568 çıktı çok şükür erken olmasına rağmen cumartesi de keseyi gördük 4+5 te sen içini rahat tut inş bebeğin tutunacak sana :)
canım keseyi gördüğünde değerin kaçtı? doktorum bana keseyi beta değerim 1000 olunca görebileceğimizi söyledi.

Burcu251 Burcu251 eski bat daşım 2 gün sonra hayirli haberini bekliyorum rabbim saglikla kavustursun bebegine
Canım inş kalp için biraz erken ama hafta sonu ev tasıdık tedirgin oldum 10 gün sonra gel dedi randevusu yoktu bende 8 gün sonraya aldım kesede erken göründü belki bu da öyle olur dua et canım sizlerde benim dualarımdasınız önümüzdeki ay seni bekliyorum hamişler grubuna :KK76::eğlence:

Kizlar nasilsiniz durmlar nasil? S selifor Masalll92 Masalll92 O onurumbenim ben kilo aliyorum bol bol yiyorum :) bebisimde saglikla buyuyodur insallah birdahaki randevu 28 kasimda heyecanla bekliyorum 18 haftalik olucak ben kesin kiz hissediyorum cunku gecen defa bacaklari kapali yatiyodu doktorda bkmadi zaten cinsiyetine bu kez bol cikolata yiyip kola icicem ultrasona girmeden gösterir insallah. Rabbim gönlüme göre versin kiz istiyorum ama tabiki saglikli olsun hayirlisi olsun.

Oyle valla bu ay tam bat gunu esimin dogum gunu bari bu ay olsa keske yaa :dua: senin kac ay oldu canim

Ay seninkinin yanında hicbişey. utandım şimdi:)

4. ayım ama öyle böyle zaman geciyo işte. insanda ya olmazsa düşüncesi oluyo. Gecen ay doktor bana yumurtalıkların yavaş çalışıyo dedi bi işlemde yapmıyolar 1 sene dolsun diyo. ama 1 senede ya olmazsa boşa beklemiş olcam. tedavi falan gerekiyosa zaman kaybı resmen :( yaşım 27 daha hic gebeliğim olmadı bakalım nolcak

4. ayım ama öyle böyle zaman geciyo işte. insanda ya olmazsa düşüncesi oluyo. Gecen ay doktor bana yumurtalıkların yavaş çalışıyo dedi bi işlemde yapmıyolar 1 sene dolsun diyo. ama 1 senede ya olmazsa boşa beklemiş olcam. tedavi falan gerekiyosa zaman kaybı resmen :KK43: yaşım 27 daha hic gebeliğim olmadı bakalım nolcak
Benimde pko dan dolayi hafif tembellik var ama bana bal tarcin corek otu kuru cok iyi geldi gecen ay da bunayda.sende dene bi canim

slm kızlar nasılsınız sık sık yazmasamda sürekli takip ediyorum sizi kürtaj olalı 3ay oldu korunma sürem doldu kistim vardı geçen hafta kontrole gittiğimde doktor 2cmden daha küçük olmuş sorun olmaz gebelik denemeye başlayabilirsin dedi size bir sorum var dün adetimin 7.günüydü şeffaf uzayan yumurta akı akıntı geldi bu kadar erken yumurtlama olur mu yorumlarınıza çok ihtiyacım var kızlar :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

gözün aydin canim normal değerin geç döllenme olmuştur benimde 100 du 2 gün gecikme ile...allahım saglikla kucagina almayi nasip etsin
Amin canim Allah hepimize hayirisiyla saglikli bi sekilde kucağımıza almayi nasip etsin tum isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin

4. ayım ama öyle böyle zaman geciyo işte. insanda ya olmazsa düşüncesi oluyo. Gecen ay doktor bana yumurtalıkların yavaş çalışıyo dedi bi işlemde yapmıyolar 1 sene dolsun diyo. ama 1 senede ya olmazsa boşa beklemiş olcam. tedavi falan gerekiyosa zaman kaybı resmen :KK43: yaşım 27 daha hic gebeliğim olmadı bakalım nolcak
bu ay olmazsa öteki ay adet bitiminden itibaren diğer adet gününe kadar inofolic folik asit kullan canım...sabah 2 poşet akşam 2 poşet olacak şekilde... arkadaşımda da vardı yumurta tembelliği yani yavaş calışıyordu.. 3. ayında hamile kaldı şimdi gün sayıyor:anneadayı:

İyi geldigini nasıl anlıyosun peki
Normalde cok gec yumurtluyorum 2 3 ay suruyordu adet olmam ben hic ayda bir adet olan biri deilimdir..gecen ay ilk defa yaptim ve adetten 10 gun sonra yumurtladim.bu ayda ayni sekilde..yani adetimi ayda 1 kereye dusurdu bakalim hep devam etcekmi etkisi .yani 2 3 ayda bi kere sansi yakalamk baska her ay yakalamk baska.benim 10.ayim ama aslinda 4 adet gecti bu 5. adetim olack tutmazsa.ilk 5 ay kist olusmus sikinti cektim

slm kızlar nasılsınız sık sık yazmasamda sürekli takip ediyorum sizi kürtaj olalı 3ay oldu korunma sürem doldu kistim vardı geçen hafta kontrole gittiğimde doktor 2cmden daha küçük olmuş sorun olmaz gebelik denemeye başlayabilirsin dedi size bir sorum var dün adetimin 7.günüydü şeffaf uzayan yumurta akı akıntı geldi bu kadar erken yumurtlama olur mu yorumlarınıza çok ihtiyacım var kızlar :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
Adetim kac gun suruyor canim.onunla beraber bi 7. gun. ve döngün normalde ne kadar.herkesin kendi dongusuyle alakalidir yumurtlama tarihi

Normalde cok gec yumurtluyorum 2 3 ay suruyordu adet olmam ben hic ayda bir adet olan biri deilimdir..gecen ay ilk defa yaptim ve adetten 10 gun sonra yumurtladim.bu ayda ayni sekilde..yani adetimi ayda 1 kereye dusurdu bakalim hep devam etcekmi etkisi .yani 2 3 ayda bi kere sansi yakalamk baska her ay yakalamk baska.benim 10.ayim ama aslinda 4 adet gecti bu 5. adetim olack tutmazsa.ilk 5 ay kist olusmus sikinti cektim

Allah yardımcın olsun inş şifasını versin. Bat nezaman:)

Back
X