2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canım kürtajdan sonra dengem şaştı galiba daha tam oturmadı ama kürtajdan önce 30günde bir olurdum daha uzun olmazdı ara yumurtlamada geç olurdu çünkü akıntıdan anlardım adetim 3-4 gün sürer anlam veremedim bende
Iyice otrana kadar gozlemlemeye devam et canim.hem 2 gunde 1 gun asiri iliski uzayan akintiyibyakalayinca ozellikle hergun iliski seklinde devam edersen illa deng gelir canim

Bende gecen ay kesin gebeyim dedim :) yumurtlamadan itibaren kasık agrılarım başladı adet gününe kadar bacaklarıma sırtıma flan vuruyodu.. Ama sonuç kırmızııı

Buarada benimde bat 19 kasım:)
Insallah 19 kasimda aliriz guzel haberleri.bende 19 unda test yapcam varsa 20 sine yetisr ona gore kutlama yaparim esimin digum gununu :(

Geçen ay inofolic kullanmıştım sabah akşam 1er tane.. Ama bi hafta kullanabildim. Tüm vücudum kaşındı bende ilaçtan heralde dedim ve bıraktım.. Ama bugün aklıma geldi ve sabah başladım:)

Doktor hic ilac falan vermedi gerçi inofolic ilac deil takviye dimi..
Beni rahatsız eden şey, yumurtalıklar cok büyüyünce kiste dönüşüyomuş. Bu konuda bilgin var mı acaba
yok canım inofoliğin kist yaptığını duymadım ama doktor vermeden klomen kullananların çoğunda yumurta büyüyor çatlamayıp kist oluyor. klomen hormon inofolik dediğin gibi takviye... kaşıntı yazdığını hatırlıyorum bende sık idrara çıkmıştım kullandığım ay ve hamile kalmıştım:KK48: gerçi ben yumurtlamadan sonra bıraktım salak gibi keşke diğer adete kadar kullansaydım belki bebeğim tutnurdu diyorum ama kısmet bazı şeyler...bu ay regl olursam yine başlayacağım..

yok canım inofoliğin kist yaptığını duymadım ama doktor vermeden klomen kullananların çoğunda yumurta büyüyor çatlamayıp kist oluyor. klomen hormon inofolik dediğin gibi takviye... kaşıntı yazdığını hatırlıyorum bende sık idrara çıkmıştım kullandığım ay ve hamile kalmıştım:KK48: gerçi ben yumurtlamadan sonra bıraktım salak gibi keşke diğer adete kadar kullansaydım belki bebeğim tutnurdu diyorum ama kısmet bazı şeyler...bu ay regl olursam yine başlayacağım..

Ayy tmm canım.. gaza geldim şuanda devam edicem inş:)

yaa bana da bişey deyin kızlar 7 gün öncedn yaptım testi salak gibi.. negatif çıktı. sonra pozitif olur mu ki erken yaptım baya farkındayım ama çatlatma iğnesinden sonra 11 gün geçti. çıkmaz sanırım sonrada pozitifi görmem demi. hiç mi göremicem Allaahımmmm

yaa bana da bişey deyin kızlar 7 gün öncedn yaptım testi salak gibi.. negatif çıktı. sonra pozitif olur mu ki erken yaptım baya farkındayım ama çatlatma iğnesinden sonra 11 gün geçti. çıkmaz sanırım sonrada pozitifi görmem demi. hiç mi göremicem Allaahımmmm
canım erken yapmıssın en azından adetinin geçmesin bekle bence

Belirti soran arkadaslarim olmustu cevap veremedim o an doktordaydim simdi yazayim :) uzun uzun yazicam kusura bakmayin cunku belki birine yardimi dokunur, bende bat tan 2-3 gun once genital bolgede asiri kasinti oldu mantardan suphelendim ama ihtimalde vermedim cunku takintili bi insanim o bolgenin temizligiyle ilgili, gunde 3-4 kez camasir degistiriyorum ozel temizleyici jelle filan yikiyorum hep, internette arastirdim yabanci bi forumda bir bayan kendi gebeligini kasinti yuzunden ogrendigini yazmis hatta ogrendikten bi kac gun sonra kendiliginden gecti demis bende oyle gaza geldim test yaptim pozitif cikti :) kasiklarimda batma hissi oldu halada var ama ben onu belirtiden saymiyorum cunku bebek dusundugumuz ilk ay ve ikinci ay da siddetli oldu gebelige yordum cikmayinca uzuldum hatta ilk ay ovulasyon testiyle iliskiye girdik sonrasinda yarim saat uzandim ayaklarimi havaya diktim kesin olur diye dusunmustum en yakin arkadasim o sekilde gebe kaldi diye. bisey olmadi ondan sonra ovulasyon testide ise yaramiyo nasip olmayinca dedim biraktim gecen ay sogan kuru yaptim baska hic bisey yapmadim ekstradan oda tutmadi bu ay acikcasi hic biseye dikkat etmedim iliskiyegirdik 5 dk sonra dus aldim yumurtlama gunuymus degilmis hic bakmadim ama adetten sonra 1 veya 2 gun arayla oldu ama tamamen o an oyle gelistigi icin oldu ondan kizlar bence stres gercektende etkiliyo hep demislerdi bana bosverdigin zaman olur diye kizmistim soylemek kolay tabi diye amagercektende oyleymis , bide arkadasim bu ay umreden gelen zemzem suyu getirmisti bana , bende okumustum onceden zemzem suyunu neye sifa olmasi icin icersen ona sifa olur diye , yumurtaliklarim sorunlu oldugu icin ona sifa olmasi icin dua etmistim insallah bundan sonra bi sorun cikmaz saglikla kucagimiza almayi nasip eder Rabbim burdaki tum evlat isteyen arkadaslarimada bu duyguyu yasatsin Allahim

inşallah canım şuana kadar hiç olmamıştı o yüzden bu durum yüzümü düşürdü açıkçası hatta geçmiş zamanlarda artık akıntıdan şikayet eder duruma geliyordum. bat 19 kasım ama inşallah kırmızıları görmem
Canim su an yum donemin sanirim o yuzden bosver akintiyi calismalara devam et 19 kasimda iyi haberi ver bize burdan

Canım inş kalp için biraz erken ama hafta sonu ev tasıdık tedirgin oldum 10 gün sonra gel dedi randevusu yoktu bende 8 gün sonraya aldım kesede erken göründü belki bu da öyle olur dua et canım sizlerde benim dualarımdasınız önümüzdeki ay seni bekliyorum hamişler grubuna :KK76::eğlence:
Gulegule oturun canim evinde umarim cok yormamışsındır kendini bu surecte. kalp atisi icin kesin 6.haftada duyulur diye bisey yok insallah duyacaksin ama duyulmasada cokcok erken sakın moralini bozma. ben duyacagini hissediyorum.

Kizlar eczaneden yegenime ilac aliyodum bi test vardi eczaci oyle bi anlattiki az kalsin gaza gelip alacaktm iliskiden 5 gun sonrayi gosteriyo dedi... Sonra eczsneden ciktim iliskiden 5 gun sonra kana bile gecmiyo ki dedim girdim eczanede kiza soyledim oyle yuzume bakti kaldi bide 35 lira ya kaniyodum bi an:KK70::KK70::KK70:

Back
X