- 31 Mayıs 2016

- 760

- 871

- 103

Sağ ol canım benim Allah razı olsun ben de dua ediyorum hepimiz içinDualarımdasınız canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağ ol canım benim Allah razı olsun ben de dua ediyorum hepimiz içinDualarımdasınız canım![]()

Valla canım benim belim çok ağrımıştı. Tırnaklarım çok kırılıordu şu an yok mesela o ama bu bir belirti mi bilmiyorum. Akıntım da yoktu. Ara ara gelen kasık ağrılarım vardı.Kızlar bir soru sormuştum ama kimse dönmedi rahimde agirlik gibi bir his baskı gibi gebelik belirtisi mi? Hamileler böyle bişey yaşadınız mi?
Bende gecen sene nisan ayinda evlendim ama 9 ay korunduk.benimde bi tuplere bakilmadi onumuzdeki ay cektrmeyi dusunuyorum..adet olursam bitince once eski yontem olan sarimsagi bi deniycem tupler icin.eger acik hissedersem belki yil basina birakabilirim :)
Bu sarimsak tuplerin acik olup olmadigini kontrol ediyomus canim )valla benim bu ay yapmadığım kalmadı adet sonrası maydonoz süt buharı yaptım yumurtlama gününe kadar acı elma yağı yaptım soğan suyu içitim bakalım nasip artık bende istiycem doktorumdan artık :)
İnsaalah canım. İkimizden de olumlu mu olumlu haberler gelir test mest yalan olur tek gerçek bebek olurhayırlısı kuzum bakalaım neler olacak.olumlu yada olumsuz değil olumlu mu olumlu bir haber bekliyorum :)
Çok teşekkür ederim artmadı ama hala devam ediyor doktora gittim aile hekimine biz bişi yapamayız dedi gönderdiCabim bukadarcik belirti tani koymak icin yeterli deil oyuzden cevap verebilecek bsieyde deil.bunu doktora desen oda bu 2 cumleyle tani koyamaz...erken yumurtlama donemi olabilir prolaktin hormonun yukselmis olabilir..fibrokistik yapi olusmus olabilir hormonal saomalardan olabikir bunun birsuru gideri var yani.hatta adet deil ustune gormede olabilir..boyle ucu acik seylere insanlar dogal olarark aa sende bu var diyemiyor..bi sure daha artarak rahstsiz etmeye devam ederse bi genel cerrraha veya kadin doguma gozuk canim.gerekli tahlilleri onlar yaparlar
Teşekkür ediyorum canım inşallah tutunur bebeklerim duam hepimizeAllahım nasip etsin bu ay inşallah dua ediyoruz size.
Ayy canım benimm çok teşekkür ederimmm gelmesinler istemiyoruzzz :)Canim ne zaman yumurtladiysan ondan 2 hafta sonra adet oluyoruz.yumurtlaman kac gun gectiyse adetinde okadar gecicek o tarihe gore hesapla..insallah tutmustur hic gelmez kirmizilar
Rabbim hayrlsiyla nasip etsin inşallah mucizen sana sımsıkı tutunur cnm bende tüp bebek yaptırmistim çok zor bisey seni çok iyi anlıyorum Rabbm yardımcın olsnKızlar ben de tüp bebek tedavisi oldum transferim ayın 5 inde oldu 15 inde test tarihim ben de gün sayıyorum
Gecmisolsun canim sonunda adet oldun yaO kadar agrim oldu ki igne vurdurduk dun yerimden kalkamadim canim vallahi siparis vericem bugun :)
Bende şuan aynı anlattığın şekildeyim canım tamfa annemle onu konuşuyodum kahvaltıdan donra bi tuhaf oldum sanki bendeNonipo canım ya senin durumun nasıl şu an ? Bende bugün bi halsizlik var, elim ayağım tutmuyor. Midem de bi değişik sanki bulantı da değil ama ne bileyim normal de değil
![]()
Sarımsagi nasıl denicen cnm açıklarmisinBende gecen sene nisan ayinda evlendim ama 9 ay korunduk.benimde bi tuplere bakilmadi onumuzdeki ay cektrmeyi dusunuyorum..adet olursam bitince once eski yontem olan sarimsagi bi deniycem tupler icin.eger acik hissedersem belki yil basina birakabilirim :)
Yani evet aile hekimide yapamaz..dusta meme muayenesi yapiyormusun en guzeli kopukluyken hissedildigi icin orda muayene yapmak..kist falan yada 2 si arasinda farkli buyukluk hissedersenz genel cerraha git..sadece hassasiyet varsa buyuk ihtimalle hormonaldir kadin doguma gozuk canimÇok teşekkür ederim artmadı ama hala devam ediyor doktora gittim aile hekimine biz bişi yapamayız dedi gönderdi
Çoğu kişide bel ağrısı olmuş hamile kalanlarda benm adetime 8 gun var bu belirtiler ne zamn başlamıştı cnmValla canım benim belim çok ağrımıştı. Tırnaklarım çok kırılıordu şu an yok mesela o ama bu bir belirti mi bilmiyorum. Akıntım da yoktu. Ara ara gelen kasık ağrılarım vardı.
günaydın kızlar nasılsınız morsevdam5 tatlım benim korunma sürem doldu bat 1aralık benide ekler misin kürtaj sonrası ilk defa korunmuyorum hiç umudum yok tekrar aynı şeyleri yaşamaktanda çok korkuyorum![]()
Canim 21 yazanda en koyuyu yakalamissin 21 ve 22 de iliski olmustur insallah?arkadaşlar bana bi yorum yaparmısınız kafam allak bullak oldu ben hiçbişey anlayamıyorum.
Fitil gibi vajinanin icerisine itlenip cok deil tabi bekliyormusuz.20 dakika falan bekliyrz sarimsak tadi agzimiza gelirse acik demekmis..teyzeme denettrdim geldi agzina tadi.sorna gitti cikardi..simdi adet olursam bende deniycem bitince..bu yontemi eskiler cok yapiyordu hep aklimda vardi cesaret edemedim .teyzem dedi ben denerim senin icin :) bisey yok yapabilirsin dedi bakalimSarımsagi nasıl denicen cnm açıklarmisin
Hadi ya ilk defa duydum e peki sarımsak çıkıyomu sonra içinde kalmasnFitil gibi vajinanin icerisine itlenip cok deil tabi bekliyormusuz.20 dakika falan bekliyrz sarimsak tadi agzimiza gelirse acik demekmis..teyzeme denettrdim geldi agzina tadi.sorna gitti cikardi..simdi adet olursam bende deniycem bitince..bu yontemi eskiler cok yapiyordu hep aklimda vardi cesaret edemedim .teyzem dedi ben denerim senin icin :) bisey yok yapabilirsin dedi bakalim
Insallah tutmustur da annesine gelmistir bebisin canimBn bu ay oyle yaptm cnm insallah tutmustr