• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

20 ve 22 si oldu tatlım sence o günerdemi çatlamıştır artık tamamen silikleşti daha koyulaşmadı çatlamışmısır geçen ay çatlamamış kist olmuştu
Canim ideal gunlerde calisma olmus gayet iyi. catlamisir bence icini ferah tut bundan sonra sabirla beklemek kaldı ya da sabirsizlikla mi desem:)

Çook dikkatli bakınca yok denecek sekilde bi cizgi varmış gibi canım sanki bende mi hayal gördüm acaba bir ara bende piskopata baglamıştım çünkü :dondurma: sen 2-3 gün sonra testi tekrarla bence canım hayırlısı inşallah vardır
Cuma sabahi tekrarlicm bklm pek heyecanlanamadm zatn bkliyp gorcm insallah vardr

Normalmiş canım öyle diyolar canım bişeyler yapmakla yapmamak arasında sıkılıyo ve canım hiç birsey yemek istemiyo benim böyle
Önceki açlığım yok benimde. Geçen hafta deli gibi açtım yiyiyordum doymuyordum. Şimdi açım ama mecbur yemem gerek diyerek yiyiyorum

Bugun tahminimce yumurtlamadan 12 gunu oylesine bi test yaptm sozde 14 . Gun yapcktm sonra testte bi cizgi varmis gibi duruyo bi bakym yokmus gibi bnmi hayali bisey goruyorum daha erken biliyrm ama sizce bnmi hayali goruyorumEki Görüntüle 1909341
Canim resme yakindan degilde uzaktan bakinca cizgi var gibi gozukuyor ama bence simdiden kendini kaptirma yarin ilk idrarla baska marka testle tekrarla insallah vardir hepimiz icin cok istiyorum

Aynen canim.hatta tadi agzina gelmezse tikali anlamina geliyorya onu acmak icinde yontemleri var.sogani firinlayip onunla fitil gibi tedavi ediyolarmis.tuplerdeki iltihabi sokuyormus..o kismini cok sormadim nekadar nasil yaocaz diye.sarimsagi bi deneyimde tadi gelmezse onuda deniycem :)
Deneyince haber ver bizede:-)

kizlarrrr çok şükür kesemizi iii gördük hersey yolunda.kalp atışı için 2 hafta sonra randevu verdi.allahım hayırlısı ile isteyen herkese nasip etsin.inşallah sağ salim kalp atışını da duyarım.bebisim 4 haftalik.2 hafta geriden gidiyoz geç döllenme olduğu için.ama boyutu kesenin hersey iyi...
Masallah:nazar:Sen ilk kac hcg ile ogrenmistin canim bebegini

Masallah:nazar:Sen ilk kac hcg ile ogrenmistin canim bebegini
adet günümde 35 di ama benim kanamam da vardı baya tam 2 kat artmadı başlarda.35 100 155 255 473 ...1 er gün ara ile ....kanama ve geç döllenme olduğu için.cuma 473 du bugün keseyi vajinal muayene ile gorduk

Canim resme yakindan degilde uzaktan bakinca cizgi var gibi gozukuyor ama bence simdiden kendini kaptirma yarin ilk idrarla baska marka testle tekrarla insallah vardir hepimiz icin cok istiyorum
Inanirmsn hic bi heyecn yaratmadi iki gun sonra bi dencm bidaha cnm baska markayla bu markayada pek guvnmyrm bn evdydm oyle yaptm insallah hepimize

Back
X