• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

S selifor ve diger canlar. Nasilsiniz? Birkac gundur burayi takip edemedim. Ben maalesef dun regl oldum. Hem de 3 erken :KK43: Yeni bat 7 aralik. Artik umutlarim tukenme noktasina geldi. Opuyorum hepinizi.
Sağlık olsun canım umut her zaman var sıkma canını pes etme bende seni öpüyorum:KK200:

Canım benim adet günümden bi gün önce leke geldi.adet gününde de kanamam başladı.pihtili pihtili.baya kanamam oldu.hatta 1 kere acillik oldum çok kanama ve sancidan.15 gündür devam ediyor kanamam ama çok şükür 4 gündür damla halinde azaldı.benim bebis biraz ugrastiriyor bizi ...beta degerim birazda kanama dan dolayi %60 yükseldi...ama çok şükür bugün normal iyiydi yani.iğne yapılmaya başladım haftada 1...11 ci haftada da rahim agzina dikiş atilacak.
Beta hcg değerleriniz kaç kaç arttı başlangıçta yazabilir misinşz

Sağlık olsun canım umut her zaman var sıkma canını pes etme bende seni öpüyorum:KK200:
Kuzum sana Meryem suresi okicam kndime ettiğim gbi dua edicem senin icin günlerdir hep aklimdasin valla ismini söylesene adina armagan edim duayi . diger kızlara da yollicam bu arada :)

Canim bazılarını ovulasyon testi strese sokar. sen icinden nasil geliyosa oyle yap canim. bende 1 yil aradan sonra ilk defa bu ay ovulasyon testi yapicam. daha once kullandigimda test beni germedi strese sokmadi o yuzden kullanicam.
Canim bende aldim ovulasyon testini bugun elime ulasti sana birsey sorucam gec kalmamisimdir dimi bugun adetimin 12. gunu yarin yapicam nasil yapiliyor tam bilmiyorum ama bakalim

adet günümde 35 di 100 155 255 473...1 gun ara ile yapılan değerler.kanama dan dolayi şüpheli arttı.cuma 473 du.bugün vajinal ultrason ile keseyi gördük.beta testine gerek duymadi dr um
Bende kimyasal gebelik yaşadım ..39-57-83-157 arttı..2 gün arayla..benimde kanamam olmasına raağmen artış devam ediyordu.progestan kullandım ama doktor sağlıksız dedi müdahale etmedi.herhangi birşey vermedi..sonra düştü :(şimdi senin yazını okuyunca acaba mı dedim..

Canım benim. Biraz rahatsızlandım birkaç gündür soğuk almıştık anne oğul. Artık acile gittik nefesim daraldı. Önce test yaptı ilaç vermeden koskoca negatif çıktı. Hayırlısı artık
Gecmis olsun canım havalar soguk kendine ve prensine iyi bak Pes etmek yok nagatif ciktiysa hayirlisi deyip calismalara devam Canım:)

Ya kizlar cok ozur dileyerek birsey sormak istyrum..
Aklima baska sorck bi yer ve kimse gelmedi.
Afginiza siginarak soruyorum hepimiz yasiyoruz sonucta iliskiye girdiginiz ertesi gunu sperm gelirmi ve gelirse yumurta aki gibi seffaf ve uzayan mi olur yanitlarsaniz sevinirim..:oops::oops::oops::KK19::KK19::KK19:????????????????
Aynen canim spermin yasadigi sivi gelir.o sivinin cok az miktari sperm..geri kalan kalintisi gelir oda uzayan olur ilk kalktigimizda ozellikle farkederiz geldigini

Kizlar ben catlatma ignemi vurulali 6 gun oldu sol yumurtqligima 15 dkka arayla surekli sanci girip cikiyo ve bu 4 gundur devam ediyo neden olabilir acaba? Kist olmus olabilir mi ki
Korkma canim ben 2 kere yaptrdim ilkinde ozellikle cok siddetli agrilarim oldu kist falan olmamisti.igne yapiyor

Back
X