M
mavs 24
@ECEdeniz8107 insallah ovulasyon testi bu ay vesilemiz olur. testi hergun ayni saatte yapmak ve testi yapmadan once min 2 saat sıvı almamak gerekiyor. ilk idrarla yapilmamasi gerekiyor. yapilma saatini calisma durumunuza gore belirleyebilirsiniz. ornegin ben 7de esimi ise gecirirken ilk idrarimi yapiyorum tekrar uyuyorum uyanincaki idrarimla testi yapiyorum. gunde 1 defa yaparak ovulasyonu yakaladim hep. LH vucudumuzda hep vardir o yuzden test hep silik cikar burda onemli olan iki cizgininde ayni koyulukta oldugu günü yakalamak. bu koyu oldugu gün ve diger silindigi gun iliski olmali diye dusunuyorum. tabi bu size kalmis internette degisik bilgiler var iliskinin ne zaman olmasi gerektigiyle ilgili. en son 1 yıl önce kullanmistim bu ay tekrar denicem heyecanliyim o yuzden.
@ECEdeniz8107 tahmini yumurtlama zamanini biliyor musun? ben testi kulĺandigimda bazen 12.gun bazen 14. bazen de 16.gun ovulasyonu yakaladigim aylar oldu o yuzden garanti olsun diye ben 10.gun basliyorum testi yapmaya. bence kacirmamissindir bugun basla canim yapmaya. bu arada ben hep labqick marka kullandim hic yanılmadım.