• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ben maalesef adet oldum cnm bi daha mart a kadar da şansımız olmicak :KK43: hayırlısı buymuş inşallah senin vardır bebiş
Hayirlisi olsun hakkimizda canim benim uzulme rabbim hayirlisiyla nasip etsin insallah tum isteyenlerede sanada.Ben o kadar takilmiyorum belirtilere cunku daha oncede cokca belirti yasayip adet oldgmu biliyorum.8 gun sonra belli olur hayirlisi insallah

dikkat et canımm.bende kiloluyum ya dönerken bişe olurmu diye korkuyorum oyüzden uyuyamiyorum :)
O kadar dönerken bişey olmaz canım ya. Ben yüzüstü yatmıyorum ona dikkat ediyorım. Dün nisafirim vardı,bu akşam misafirim gelecek, yarın akşam da misafirim var :) dinlenmek lazım ama olmuyor işte

Kizlar normalde benim bat dundu .ben size son belirtileri yazayim nefes alırken yetmiyormuş gbi hissediyorum dunden beri hemen yoruluyorum . adet sancisi gbi agri diger gunlere gore daha az oluyor bugunlerde. Agzimin tadi bozuk hep mide bulantısı yok :) guzel haberler aldığımız bir gun olsun insallah gunaydin :KK200:

O kadar dönerken bişey olmaz canım ya. Ben yüzüstü yatmıyorum ona dikkat ediyorım. Dün nisafirim vardı,bu akşam misafirim gelecek, yarın akşam da misafirim var :) dinlenmek lazım ama olmuyor işte
Ay ben yüzüstü yatıyorum hep. Uyuyamiyorum baska türlü dun dikkat edim dedim uyuyunca geri dönmüşüm

M mavs 24 @ECEdeniz8107 insallah ovulasyon testi bu ay vesilemiz olur. testi hergun ayni saatte yapmak ve testi yapmadan once min 2 saat sıvı almamak gerekiyor. ilk idrarla yapilmamasi gerekiyor. yapilma saatini calisma durumunuza gore belirleyebilirsiniz. ornegin ben 7de esimi ise gecirirken ilk idrarimi yapiyorum tekrar uyuyorum uyanincaki idrarimla testi yapiyorum. gunde 1 defa yaparak ovulasyonu yakaladim hep. LH vucudumuzda hep vardir o yuzden test hep silik cikar burda onemli olan iki cizgininde ayni koyulukta oldugu günü yakalamak. bu koyu oldugu gün ve diger silindigi gun iliski olmali diye dusunuyorum. tabi bu size kalmis internette degisik bilgiler var iliskinin ne zaman olmasi gerektigiyle ilgili. en son 1 yıl önce kullanmistim bu ay tekrar denicem heyecanliyim o yuzden.

@ECEdeniz8107 tahmini yumurtlama zamanini biliyor musun? ben testi kulĺandigimda bazen 12.gun bazen 14. bazen de 16.gun ovulasyonu yakaladigim aylar oldu o yuzden garanti olsun diye ben 10.gun basliyorum testi yapmaya. bence kacirmamissindir bugun basla canim yapmaya. bu arada ben hep labqick marka kullandim hic yanılmadım.
Bende laboauik aldim canim cok yesekkur ederim bu arada cok saol uygulamaya baslayalim bu ay insallah vesile olur insallah. Herpimize ugurlu gelir bu ay :)

Günaydın. Bugün herkes musmutlu olsun. Kimse üzülmesin. Hep güzel haberler alalım inşallah.

Bata 5 gün kaldı. Hamile gibi hissetmiyorum. Reglden önce her ay göğüslerim hassaslaşır ve normalde karnım 1 hafta öncesinden şiddetli ağrır,bu ay çok şiddetli ağrımıyor.
Umudumu kaybetmek istemiyorum yinede.

merhaba biraz geç olucak ama bende bat 18 kasım ı beklıyorumm :) 3 ay once dkontrol hapını bıraktım gecen ay yumurtlamadan sonra kasıklarda agrım oldu adete kadarda hafıf hafıf devam ettı tam acaba mı derken cok yogun bı adet kanaması yasadım.sanırım d kontrol hapının etkısı tamamen gectı cnku hapla bırlıkte adetım cok azalmıstı gecen ay eskıye dondu. bu ay yıne yumurtlama gunlerıne yakın kasık agrım basladı yıne devam edıyor bu sefer hafıf gogus sızlaması da var .inş yıne hüsranla sonuclanmaz :KK43: fly0513 fly0513 18 kasım

Günaydın. Bugün herkes musmutlu olsun. Kimse üzülmesin. Hep güzel haberler alalım inşallah.

Bata 5 gün kaldı. Hamile gibi hissetmiyorum. Reglden önce her ay göğüslerim hassaslaşır ve normalde karnım 1 hafta öncesinden şiddetli ağrır,bu ay çok şiddetli ağrımıyor.
Umudumu kaybetmek istemiyorum yinede.
Bende senin durumundayım aynen

Kizlar herkes kıloluyum dıyor kılolar kac ? ?
1.60 boy 57.5 kilo :( kilo verip hamile kalmam lazımdı ama olmadı. Yakında beni yuvarlarlar top gibi :D bide benim vücut orantısız. Kilo alınca sadece karın bölgem ve basenlerim alıyor. Kilo verince de direk yüzüm çöküyor. O yüzden göbek ve basen fazlalığım var

:) evet canım bende öyleyim. Dün sol tarafıma yatıp eşime sarılayım dedim sonra rahat edemiyorum ben dedim sağ tarafıma döndüm :) bende sağ tarafımda daha rahat yatıyorum. Ama bugün uyuyakaldım, eşim işe geç kaldı diye ani kalktım yataktan, mekik çekersin ya hani o şekilde zorladım. Sonra da çok korktum bişey oldu mu acaba diye :KK43:
Bende istemsizce gerindim sonra korktum bişey oldumu diye.daha çok bişey hissetmeyince unutuyoruz sanırım

benim bata 4 gün kaldı ama hiç bir belirti yok gayet iyiyim:) zaten erken gebelik testi yaptığım için pek ümidim yok ama işte kırmızılar gelene kadar ümitli olalım diyo herkes o yüzden bi umut işte bekliyorum bat'ı. inşallah olur bu ay yaaaa :((( Genelde adete bir hafta kala hamileler kasık ağrısı çekmiş,göğüslerde hassasiyet olmuş . o yüzden kesin yine olmadı. var mıydı benim gibi olan arkadaşlar hiç bir belirti yaşamadan 8 gün kala erken gebelik testi yapan sonra yine hiç bir belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenen:)) bende biraz saçmalamışım sanırım

Bende istemsizce gerindim sonra korktum bişey oldumu diye.daha çok bişey hissetmeyince unutuyoruz sanırım
günaydın hamileliğin ilk aylarında bulantı da yoksa dalıyor ınsan ben kızıma ahmıleyken merdıvenlerı zıplayarak cıkıyordum esım kolumdan tutu hamıle oldugunu unutun galiba diye uyarmıstı :) cok endıse etmeyın kendınızı de kısıtlamayaın hareket konusunda ama tabiki agır kaldırmak ve ani hareketlerden kacınmakta fayda var :)

Back
X