• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

lale_cik lale_cik bu arada benim islaklik baslamadi henuz bikac gune baslar sanirim. Bide ben adetin 1.gununden baslayarak 14.gunune kadar arisutu kullaniyorum. yum doneminden sonra birakiyorum kullanmayi vucudum bagisiklik yapmasin diye.
anladım canım bizde pek değerlendiremiyoruz zaten ikimizde yorgunluktan yığılıp kalıyoruz erkenden :uykucu::uykucu:

Kizlar ben bugun 10.gunumde LH testine basladim. size de tavsiyem hergun testi yaptiktan 5 dk sonra fotograflamaniz cunku bikac saat icinde cizgi gercek rengini kaybediyo.
Eki Görüntüle 1909748

SIMDI ISE DUAM 1 ARALIK BAT GUNU GEBELIK TESTINI DE BOYLE CIFT CIZGI GORMEK NASIP ETSIN ALLAHIM
Amin canim amin benim adetim bitti dun gece 2 gun surdu anlamadim bu ay noldu ama bende bi kac gun sonra baslicam canim

zaten olaki tüp bebek transferi için yola çıkarsam dünya 2 ye yarılcak diye korkmaya başladım ne nasipmiş arkadaş.bu ayda mikrop mu engelleyecek :KK43:
Bilmem ay inşallah değildir ben enfeksiyon oldugumda çok ağır koku oluyodu yani sperm kokusu bu kadar uzun sure kalmaz ki. İhmal etme sen yıne de.

Kızlarr kistimin eridiğini hissediyorum :) hatta görüyorumm :):KK68: bu ay çiğ soğan yeme ayıydı resmen . akşamları bi büyük soğanı yedim ayrıca dr verdiği yasmini aksam 11 de saatlik kullandım buna ek olarak elma yağı yaptım ve elma yağını hala yapıyorum :KK68: WC de kağıt kullandığım zaman yoğun kıvamlı aynı muzlu puding gibi şeyler geliyor bugün kesin kist eriyor kesin :KK68::KK68: ay çook mutlu oldumm sabahları aç karna nane yiyorum prolaktin( 26) dengelensin diye
maşallah canım bu azmin elinden hiçbir kist kurtulamaz gözünaydın gelecek ay gelsin bebiş o zaman :halay::halay:

Önümüzdeki ay olamaz cnm eşim asker mart ayında izne gelicek o zamana olursa artık kısmet inşallah senin gelir bebişin.
Insallah canım bnde pazara gıttım az once yolda adet oldum sandım eve geldım baktım yok bısey akıntı gelmıs

Kızlar affedersiniz de ben kabız olmusum kendımı sıktıkca sol kasıgıma bır agrı gırıyor acıyor

Gunun mujdesiiii

Kizlar 2 gün adetim geçilmişti, az önce test yaptim pozitif cikti elhamdülillah. Rabbim herkese hayirlisini versin. Hepinizi opuyorum. Resim atamadim testi atmak isterdim.
Tebrik ederim canım sağlıkla kucagina almak nasip olsun insaAllah

kızlar bişey soracağım eşimle çalışma yapalı bi haftaya yakın geçti fakat bende hala ilişkiden sonra nasıl böyle sperm kokusu gibi bir koku olur ya çamaşırda değiştirirsin benim o geçmiyor bir türlü böyle bir durum yaşayan var mı S selifor
Canim o banada oluyor bazen usutmekten kaynaklida olabilir enfeksiyon yok bende ama üsutunce akintmn kokusu değişik oluyor ayaklarini sicak tut üsutme birde öyle bak hala varsa enfeksiyondan olabilir

Nasılsınız canlar bende bugün de sag kasık ağrısı var bazen soldada hissediyorum ama bu sagdaki agri 3 aydir var ihmal ettim gitmedim doktora aferin bana ve agustosta baltarcincorekotu kürü yapmıştım o zamandan beri var sadece yumurtlama dönemi olsa eyvallahta her günde olmaz yani benim en kisa zamanda doktora gitmem lazım ama iyi bir doktor bulamıyorum bir tane var onada randevu yok hep dolu:işsiz:

Back
X