adamdan mikrop kapmış olabilirsin diyorsun yaniEnfeksiyon olmasın. ağır bi kokusu oluyor onun da.
bu akşam bi soğan suyu içeyim boğazımda ağrıyor. ona da iyi gelir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adamdan mikrop kapmış olabilirsin diyorsun yaniEnfeksiyon olmasın. ağır bi kokusu oluyor onun da.
adamdan mikrop kapmış olabilirsin diyorsun yani
bu akşam bi soğan suyu içeyim boğazımda ağrıyor. ona da iyi gelir.
Teşekkürler canım benimMaasallah gozunaydin olsun canim dikkat et kendine gelismelerden haberdar et beni Allaha emanet olun canim
Insallah ya ignelerde pahalli zaten ozele gidioruz cok orluyo bizi ama hersey bebis icinO ignede benimde akintim olmadi 2 ay..belki tutmustur canim.hamileler genelde oyle baski hissedyor
canım yapmadım zaten ya ama karnım ağrımaya başladı sanırım olcam adet.Canim bata kadar umudunu koru bence rabbim nasip ettiyse olur
zaten olaki tüp bebek transferi için yola çıkarsam dünya 2 ye yarılcak diye korkmaya başladım ne nasipmiş arkadaş.bu ayda mikrop mu engelleyecek) güldürdün beni. Soğan suyunu bilemem de koku devam ederse ihmal etme. Gebeliğe engel tabi.
anladım canım bizde pek değerlendiremiyoruz zaten ikimizde yorgunluktan yığılıp kalıyoruz erkendenlale_cik bu arada benim islaklik baslamadi henuz bikac gune baslar sanirim. Bide ben adetin 1.gununden baslayarak 14.gunune kadar arisutu kullaniyorum. yum doneminden sonra birakiyorum kullanmayi vucudum bagisiklik yapmasin diye.

Amin canim amin benim adetim bitti dun gece 2 gun surdu anlamadim bu ay noldu ama bende bi kac gun sonra baslicam canimKizlar ben bugun 10.gunumde LH testine basladim. size de tavsiyem hergun testi yaptiktan 5 dk sonra fotograflamaniz cunku bikac saat icinde cizgi gercek rengini kaybediyo.
Eki Görüntüle 1909748
SIMDI ISE DUAM 1 ARALIK BAT GUNU GEBELIK TESTINI DE BOYLE CIFT CIZGI GORMEK NASIP ETSIN ALLAHIM
Bilmem ay inşallah değildir ben enfeksiyon oldugumda çok ağır koku oluyodu yani sperm kokusu bu kadar uzun sure kalmaz ki. İhmal etme sen yıne de.zaten olaki tüp bebek transferi için yola çıkarsam dünya 2 ye yarılcak diye korkmaya başladım ne nasipmiş arkadaş.bu ayda mikrop mu engelleyecek![]()
maşallah canım bu azmin elinden hiçbir kist kurtulamaz gözünaydın gelecek ay gelsin bebiş o zamanKızlarr kistimin eridiğini hissediyorum :) hatta görüyorumm :)bu ay çiğ soğan yeme ayıydı resmen . akşamları bi büyük soğanı yedim ayrıca dr verdiği yasmini aksam 11 de saatlik kullandım buna ek olarak elma yağı yaptım ve elma yağını hala yapıyorum
WC de kağıt kullandığım zaman yoğun kıvamlı aynı muzlu puding gibi şeyler geliyor bugün kesin kist eriyor kesin
ay çook mutlu oldumm sabahları aç karna nane yiyorum prolaktin( 26) dengelensin diye

Ovitrelle mi yaptryorsun canim.vende 2 kere yaptrdim 70 di sanirim tam hatrlamiyrmInsallah ya ignelerde pahalli zaten ozele gidioruz cok orluyo bizi ama hersey bebis icin
ayy ağzın bal yesin ellerin dert görmesin inşallahmaşallah canım bu azmin elinden hiçbir kist kurtulamaz gözünaydın gelecek ay gelsin bebiş o zaman![]()
Insallah canım bnde pazara gıttım az once yolda adet oldum sandım eve geldım baktım yok bısey akıntı gelmısÖnümüzdeki ay olamaz cnm eşim asker mart ayında izne gelicek o zamana olursa artık kısmet inşallah senin gelir bebişin.
Canım sıkma sakin kendini.hamilelik belirtisinde kabızlık da var...aman haaa sıkma sakinKızlar affedersiniz de ben kabız olmusum kendımı sıktıkca sol kasıgıma bır agrı gırıyor acıyor
kayısı ye sabahları aç karnına.senin adet günü nezamanKızlar affedersiniz de ben kabız olmusum kendımı sıktıkca sol kasıgıma bır agrı gırıyor acıyor
Tebrik ederim canım sağlıkla kucagina almak nasip olsun insaAllahGunun mujdesiiii
Kizlar 2 gün adetim geçilmişti, az önce test yaptim pozitif cikti elhamdülillah. Rabbim herkese hayirlisini versin. Hepinizi opuyorum. Resim atamadim testi atmak isterdim.
Canim o banada oluyor bazen usutmekten kaynaklida olabilir enfeksiyon yok bende ama üsutunce akintmn kokusu değişik oluyor ayaklarini sicak tut üsutme birde öyle bak hala varsa enfeksiyondan olabilir
Selam canım ben de henüz 4 haftalık hamileyim, geçen hafta çok karnım ağrıyordu bu hafta hiçbir ağrı yok, birdenbire kesildi. sence normal midir? bebeğe bir şey olmuştur diye endişe ediyorum.kayısı ye sabahları aç karnına.senin adet günü nezaman