• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bende geçerken yüzümü ceviriyorum. Çarşının ortasında hastane. Mecbur görüyorum. Galiba editörler sakıncalı buluyor şu bitkisel kürleri dün uyarı vardı daha önceden bir arkadaşa yazmıştım buradan da şu kadarını oğluma vesile oldu tabi doğacak zamanı gelmiş o ayrı ama onun sayesinde büyüdü yumurtalar ve kalitesini de arttırıyor bence tespit ortada oglum maşallah i var. Nasip olur inşallah canım. Yapmayı istersen mesaj atabilirim özelden
Canım forma da yapabilirsen sevinirim kürünü herkes faydalanır yıllar sonra gelip okuyanlar bile oluyor ben bazen 2007 yılında Vs yazılan şeylerle karşılaşıyorum arşiv olması ne güzel diyorum kaldıki bitkisel tedaviler o kadar popülerki Saraçoğlu Vs hergün tv lerde anlatıyor onlarda anlatmasın o zaman ben tiroit hastasıyım mesela bitkileri kullanmadan önce araştırıyorum öyle tüketiyorum bilinçli tüketelim yeterki bu benim düşüncem eğer sakınca görüyorsan banada özelden yazarsan sevinirim şimdiden teşekkürler

Selam canım ben de henüz 4 haftalık hamileyim, geçen hafta çok karnım ağrıyordu bu hafta hiçbir ağrı yok, birdenbire kesildi. sence normal midir? bebeğe bir şey olmuştur diye endişe ediyorum.
benimde ilk zaman karnim midem ağrıyor ve yaniyor du.10 gündür yaklaşık olarak geçti ...rahat ol eminim hersey yolundadir

Nasılsınız canlar bende bugün de sag kasık ağrısı var bazen soldada hissediyorum ama bu sagdaki agri 3 aydir var ihmal ettim gitmedim doktora aferin bana ve agustosta baltarcincorekotu kürü yapmıştım o zamandan beri var sadece yumurtlama dönemi olsa eyvallahta her günde olmaz yani benim en kisa zamanda doktora gitmem lazım ama iyi bir doktor bulamıyorum bir tane var onada randevu yok hep dolu:işsiz:
Aslm O kurü bende yaptim dr yumurtalikalrin cok hareketlenmis cok iyi demisti.sende de oyle bi hareketlilikmi olduda agri yapiyor.benimde yumurtlama donemim bitti 2 gundur kasik agrim basladi siddetli.heycan yaptim yaa acaba oldumu bu sefer..en basindan beri cok umutsuzdum ama simdi bukadar erkn kasik agrisi baslayinca.gogus ucumda sizliyor..normalde bunlar adete yakin son haftada baslardi ay bilmiyrm ya heycanlanmakta istemiyrm sonra kötü oluyrm ama

Aslm O kurü bende yaptim dr yumurtalikalrin cok hareketlenmis cok iyi demisti.sende de oyle bi hareketlilikmi olduda agri yapiyor.benimde yumurtlama donemim bitti 2 gundur kasik agrim basladi siddetli.heycan yaptim yaa acaba oldumu bu sefer..en basindan beri cok umutsuzdum ama simdi bukadar erkn kasik agrisi baslayinca.gogus ucumda sizliyor..normalde bunlar adete yakin son haftada baslardi ay bilmiyrm ya heycanlanmakta istemiyrm sonra kötü oluyrm ama
kistte yapabiliyormus bende ondan korkmustm canım sende güzel etki yapmis sevindim insaAllah tez vakitte hayırlısıyla güzel haberini alırız

Hepimizin insallah yaaa kist yapsa bile basit kist yapar oda adetle atilir canim genelde korkma..normaldede kadinlarda olur hep adetle atilir ama hep usg baktrmadigimiz icin bilmiyrZ
kistte yapabiliyormus bende ondan korkmustm canım sende güzel etki yapmis sevindim insaAllah tez vakitte hayırlısıyla güzel haberini alırız

ayyy inşallah vardır inşallahhh

Kızlar adetim gecikmeden kan testi yapsam çıkar mı sonuç daha 9 gün var bat a ama merak ediyorum umutlanıyorum da bide. Ne bilim ya ne olsa ona yoruyorum negatifse bilirim ona göre davranayım diye düşünüyorum bazen karnımla konuşuyorum sonra ya yoksa diyorum :KK43:
Cok erken biraz daha dayanmalsn

Arkadaşlar merhaba ben de uzun surdedir bebek isteyenlerdenım. 4 gun adetım geçti ıkı gun evvel dayanamadım gebelik testi yaptım sonuç negatif.yaptığım testten sonra bugun 2.gunum karnımda kasıklarımda şişlik Adet olacakmışım gibi ağrı var hamilelik belirtileri bunlarmı bilemıyorum önerilerinizi paylaşırmısınız.sizin nasıl oldu gebelik belirtiniz. 4 gun sızce normal bir gecıkmemı mevsımse falan

hatunlar yumutrlama döneminde herkeste belirti oluyor mu belirti olmadan yumurtlama dönemini geçiren var mı aranızda.

Arkadaşlar merhaba ben de uzun surdedir bebek isteyenlerdenım. 4 gun adetım geçti ıkı gun evvel dayanamadım gebelik testi yaptım sonuç negatif.yaptığım testten sonra bugun 2.gunum karnımda kasıklarımda şişlik Adet olacakmışım gibi ağrı var hamilelik belirtileri bunlarmı bilemıyorum önerilerinizi paylaşırmısınız.sizin nasıl oldu gebelik belirtiniz. 4 gun sızce normal bir gecıkmemı mevsımse falan
merhaba canım, benim adetim 3 gün gecikince test yapmıştım negatif cıktı, gecikme 5 günü bulunca tekrar test yaptım ve silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm testte. doktorum geç döllenme olmuş dedi. dolayısıyla gecikmen devam ederse tekrar test yapmanı öneririm.

B BenanAsiye biliyo musun şu diyeti yapmamdaki buyuk etkenlerden biride kafadan cocuk fikrini azda olsa atmak. diyet programin gayet iyi devam edelim ayni hirsla:)
F friendly- biliyor musun hayatimda ilk kez kilo verme uzerine ciddi bir karar aldim. evlenmeden once hep 56-58 arasiydim ve hicte kilolu durmuyordum. ne olduysa evlendikten sonra iki yil icinde 70 oldum . doktor kilon fazla insilun direnci okabilir bu da gebe kalmaya engek olabilir diyince kan beynime sicradi resmen... bi kac gun sonra karar verdim basladim. kimse beni tesvik edemezdi. insallah bebislerimize vesile olur bu diyetler:) gerci benimki tam saglikli beslenemye donustü. aclik duygum kayboldu nasil kendimi sartladiysam. Şu adetim gelsin inşallah önumuzdeki ay sadece diyetime yogunlaşacam. hic biside takip etmeyecem. gun saymayacam. atmak istiyorum bebek fikrini kafamdan ya hayirlisi

Canım ben 15 gün geciktim bugün oldum sanırım mevsimsel.Ama umarım hamilesindir.

beklemek istemiyorsan kan testi vermelisin . mevsim den kaynalı da olabilir bn 9 gün geçikmiştim sonra dr gittim kist dedi . yani bi dr git kesin sonuçu öğrenirsin

Back
X