İnanın böyle birşey yok yazdıgım saatten bu yana başıma gelenler cidden içler acısı,Demekki rabbim korudu bizi, Durumum ciddi olsa bu insanlar tarafından ölüme terk edilecektim,Paran varsa rezil oldugunu,Paran yoksa gördügün o insafsız muameleyle kafayı yiycektim canımın acısınamı,Yoksa bu yapılanlara mı şaşırsam Aklımı oynattım resMen, Kendi doktorumu aradık özel hastahane meşhur bir hastahane adını vermiycem ama adı batsın yaşadıgım şehirde bi bı bi devlet var neyse doktorumda o hastahanede diye acile gittik,Gelir muayne eder bakar diye gittigimizde agrı kesici vurup gönderelim biz sizi yarın doktorunuzla görüşün doktor acile gelmiyor öyle bir adetleri yok zaten acilde ultrason cihazımız Yok diyince eşimde sinirlendi bende hastahaneden ayrıldık devletten medet umduk,Devlete gittigimizde o agrıyla bekliyorum doktorun yanına girdim erkekti kocamı almadılar yanıma, neyin var dedi 13 haftalık hamileyim şiddetli kasık agrım var dedim,geç yat şuraya karnını aç dedi yaptıgı o muameleyi anlatamam sanki tövbestagfurullah çocugum şey evli degilimde bildiginiz o muameleyi yaptı,Neyse sinirlendim gittim evladım için yattım geldi konuşmadan ultrasona bakacaktım merakla iyimi diye sen bakamazsın dön duvara sonra aldırmaya kalkıyorsunuz umut baglıyorsunuz flan filan diye saçmaladı,bişey yok kalk idrar ver dedi dişarıya çıktım bekliyorum sancılı oldugumdan başımdaki şal bir tuhaf örtülmüştü halim yoktu ve suriyeli işte ne olacak dendigini duydum suriyeli sanıldım ve yapılan şeyler ortada acımasızca,Eşim fark etti kavga etti adamın üstüne yürüdü,Onu tutmaya çalış o halimle onu durdurmaya çalışacam derken artk gücümü kaybettim ve düşüp bayılmışım eşim çaresiz geri özele götürmüş serum flan sonra eve geldik yani kaynanama saolsun o baktı uyuya kalmışım igne etkisiyle ama şikayet edecem diye yemin ettim sizce nerelere şikayet edebilirim. Bu insanları ?