• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

@friendly- biliyor musun hayatimda ilk kez kilo verme uzerine ciddi bir karar aldim. evlenmeden once hep 56-58 arasiydim ve hicte kilolu durmuyordum. ne olduysa evlendikten sonra iki yil icinde 70 oldum . doktor kilon fazla insilun direnci okabilir bu da gebe kalmaya engek olabilir diyince kan beynime sicradi resmen... bi kac gun sonra karar verdim basladim. kimse beni tesvik edemezdi. insallah bebislerimize vesile olur bu diyetler:) gerci benimki tam saglikli beslenemye donustü. aclik duygum kayboldu nasil kendimi sartladiysam. Şu adetim gelsin inşallah önumuzdeki ay sadece diyetime yogunlaşacam. hic biside takip etmeyecem. gun saymayacam. atmak istiyorum bebek fikrini kafamdan ya hayirlisi
Ben de kendimi bildim bileli 52idim calismaya basladim 6 kilo aldim. bugun cig badem aldim gunde 2-3 tane yemek iyiymis bi de yesil elma aldim gun icinde acıktıkca yicem her duydugumu yapar oldum:)

anladım canım bizde pek değerlendiremiyoruz zaten ikimizde yorgunluktan yığılıp kalıyoruz erkenden :uykucu::uykucu:
Eger sen de calisiyosan yığılmamak ne mumkun. ben gecen hafta ayrildim işten 2 yil calismistim ayni sirkette. bi ohh cektim inan 6 ay calismicam insallah bebegim sagligiyla gelir bu surede.

Akinti gelse de bi ise yaramadi iste simdi ise gitti esim yarin sabhta gorumce geliyi yunurtlamadan iki gun once olmustu enson
Bilmem kac saat yaşıyor ya spermler inş denk gelir ya valla cok gıcık oldum. Allah sabır versin sen stres yapmamaya calıs Allahın izniyle.

Hosgeldin gülüm bendeki durumu Allah kimseye yasatmasin ikinci bebegimide 10 gün önce kaybetim Gene kimyalsal gebelik yasadim malefes Gene hüsran Gene hüsran :KK61:
Canim gecmisolsun seni en iyi anlayanlardan biri de benim. ben de 3 kurtaj yasadim. 1 defada kimyasal gebelikten düsük yaptim. bizde Sperm DNA Hasarı cikti. esim tedavi gordu gecen ay biraktik korunmayi. esinin sperm DNA hasar testi yaptirmasini oneririm.

İnanın böyle birşey yok yazdıgım saatten bu yana başıma gelenler cidden içler acısı,Demekki rabbim korudu bizi, Durumum ciddi olsa bu insanlar tarafından ölüme terk edilecektim,Paran varsa rezil oldugunu,Paran yoksa gördügün o insafsız muameleyle kafayı yiycektim canımın acısınamı,Yoksa bu yapılanlara mı şaşırsam Aklımı oynattım resMen, Kendi doktorumu aradık özel hastahane meşhur bir hastahane adını vermiycem ama adı batsın yaşadıgım şehirde bi bı bi devlet var neyse doktorumda o hastahanede diye acile gittik,Gelir muayne eder bakar diye gittigimizde agrı kesici vurup gönderelim biz sizi yarın doktorunuzla görüşün doktor acile gelmiyor öyle bir adetleri yok zaten acilde ultrason cihazımız Yok diyince eşimde sinirlendi bende hastahaneden ayrıldık devletten medet umduk,Devlete gittigimizde o agrıyla bekliyorum doktorun yanına girdim erkekti kocamı almadılar yanıma, neyin var dedi 13 haftalık hamileyim şiddetli kasık agrım var dedim,geç yat şuraya karnını aç dedi yaptıgı o muameleyi anlatamam sanki tövbestagfurullah çocugum şey evli degilimde bildiginiz o muameleyi yaptı,Neyse sinirlendim gittim evladım için yattım geldi konuşmadan ultrasona bakacaktım merakla iyimi diye sen bakamazsın dön duvara sonra aldırmaya kalkıyorsunuz umut baglıyorsunuz flan filan diye saçmaladı,bişey yok kalk idrar ver dedi dişarıya çıktım bekliyorum sancılı oldugumdan başımdaki şal bir tuhaf örtülmüştü halim yoktu ve suriyeli işte ne olacak dendigini duydum suriyeli sanıldım ve yapılan şeyler ortada acımasızca,Eşim fark etti kavga etti adamın üstüne yürüdü,Onu tutmaya çalış o halimle onu durdurmaya çalışacam derken artk gücümü kaybettim ve düşüp bayılmışım eşim çaresiz geri özele götürmüş serum flan sonra eve geldik yani kaynanama saolsun o baktı uyuya kalmışım igne etkisiyle ama şikayet edecem diye yemin ettim sizce nerelere şikayet edebilirim. Bu insanları ?

İnsallah bebistir :) Hamile olunca ne belirti bir sey oluyor aslında bence. Ben kızımı 7 haftalıkken ögrenmistim, ruhum duymadı valla...İçime dogdu senin gecikme de bebis mujdesi olsun insallah :)
Bence herkeste degisiyor ben 6 7 gun kala anladim belirtiden

İnanın böyle birşey yok yazdıgım saatten bu yana başıma gelenler cidden içler acısı,Demekki rabbim korudu bizi, Durumum ciddi olsa bu insanlar tarafından ölüme terk edilecektim,Paran varsa rezil oldugunu,Paran yoksa gördügün o insafsız muameleyle kafayı yiycektim canımın acısınamı,Yoksa bu yapılanlara mı şaşırsam Aklımı oynattım resMen, Kendi doktorumu aradık özel hastahane meşhur bir hastahane adını vermiycem ama adı batsın yaşadıgım şehirde bi bı bi devlet var neyse doktorumda o hastahanede diye acile gittik,Gelir muayne eder bakar diye gittigimizde agrı kesici vurup gönderelim biz sizi yarın doktorunuzla görüşün doktor acile gelmiyor öyle bir adetleri yok zaten acilde ultrason cihazımız Yok diyince eşimde sinirlendi bende hastahaneden ayrıldık devletten medet umduk,Devlete gittigimizde o agrıyla bekliyorum doktorun yanına girdim erkekti kocamı almadılar yanıma, neyin var dedi 13 haftalık hamileyim şiddetli kasık agrım var dedim,geç yat şuraya karnını aç dedi yaptıgı o muameleyi anlatamam sanki tövbestagfurullah çocugum şey evli degilimde bildiginiz o muameleyi yaptı,Neyse sinirlendim gittim evladım için yattım geldi konuşmadan ultrasona bakacaktım merakla iyimi diye sen bakamazsın dön duvara sonra aldırmaya kalkıyorsunuz umut baglıyorsunuz flan filan diye saçmaladı,bişey yok kalk idrar ver dedi dişarıya çıktım bekliyorum sancılı oldugumdan başımdaki şal bir tuhaf örtülmüştü halim yoktu ve suriyeli işte ne olacak dendigini duydum suriyeli sanıldım ve yapılan şeyler ortada acımasızca,Eşim fark etti kavga etti adamın üstüne yürüdü,Onu tutmaya çalış o halimle onu durdurmaya çalışacam derken artk gücümü kaybettim ve düşüp bayılmışım eşim çaresiz geri özele götürmüş serum flan sonra eve geldik yani kaynanama saolsun o baktı uyuya kalmışım igne etkisiyle ama şikayet edecem diye yemin ettim sizce nerelere şikayet edebilirim. Bu insanları ?
Pislikler kanim dondu okurken inan ki.. Saglik bakanliginim sikayet hatta vardi kuzum yada bimer e de edebilirsin

Selamlar bende 29ekimde regli oldum. 3.gun klomen kullandim, cumartesi catlatma iğnesi oldum pazartesi de aşılama yapıldı 40. Saatte. İlk asilamam bugün 4.gun. on gün nasıl beklicem bilmiyorum çok heyecanliyim. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız.

Birde ben yaşadım kuzum düşün kafayı yedim gözyaşları içinde evladım diye agladım ya ona bişey olacak diye korktum,Ama bizimki iyiymiş inatçı yavrum benim iyiymiş şükür
Pislikler kanim dondu okurken inan ki.. Saglik bakanliginim sikayet hatta vardi kuzum yada bimer e de edebilirsin

Birde ben yaşadım kuzum düşün kafayı yedim gözyaşları içinde evladım diye agladım ya ona bişey olacak diye korktum,Ama bizimki iyiymiş inatçı yavrum benim iyiymiş şükür
Coook şükür Rabbime kuzum hep iyi olun uzulme sen .. Nasil insanlar var ya

Hastanenin bashekimligine bi de ilk sağlık müdürlüğüne sanırım maalesef Dr lara olan saygısız tavırlar tüm hekimleri etkiliyor insanların zaten birbirlerine saygısı kalmamış ayıp etmiş Dr ama birşey yapmazlar sadece sanırım uyarı alır neyse inşallah senin şikayetin gecmistir

merhaba kızlar adetim 8 gün geçti dün kan testine gittim (0.1) çıkmadı. adet olursam ovulasyon testini deniycem

Canim gecmisolsun seni en iyi anlayanlardan biri de benim. ben de 3 kurtaj yasadim. 1 defada kimyasal gebelikten düsük yaptim. bizde Sperm DNA Hasarı cikti. esim tedavi gordu gecen ay biraktik korunmayi. esinin sperm DNA hasar testi yaptirmasini oneririm.
Tskr ederim Canım iki senedir bebek istiyorduk olmadi ikimizde Kontroller olduk sorun yok sadece bekleyin denildi taki üc aya kadar iki kimyalsal gecirdim uzun süren bekleyisin sonunda hayal kirikligi cok zor ama sunada inaniyorum Canım bizden giden meleklerimiz bize geri gelecekler hayirlisiyla inşallah sendende hamileyim haberini aliriz canım ama söyledigin gibi DNA icin Doktora danisiriz tskr canım

Yuh yaa ne yuzsuzluk.ailen gelip konussa bu ne noyle biz bu sartlarda vermedik boyle yapcaksaniz geri alalim dese herkes evine gitse

o ne öyle ya.13 ay tatil mi olurmus.ayip ya.hic aileden de biri soylemiyor mu.hayret bişey ya.bemce sende cevabını ver.yuz buldukça daha çok kalırlar ama eşine belli etme.
Ailem konustu konusmaz mi esimlede ozellikle konustu hic bir ozeliniz kslmadi gezmeye giderkn bile annen pesinizde bnmde gelinim var bn onlar disari cikinca cocuklarina bakyrm ki yanliz kalsnlar sizinkiler cok ayip ediyor diye ama iki eve negerek var demis kaynanam kaynatam burda ise basladi bile zoruma gidense bana danisan olmadi bile esyalarmn yeri degisti falsn tekrardan bi ev kurck maddiyat da yok malesef takilar falan esyalara verdik cok karisik eee kovsanda olmuyor esim kaliyor arada ama bundan sonra tavrimi koycm esime soyledim odaya tv alcksn ben bu odayi bi eve ceviricm diye Allah buyuk ne diyim ki

Canım çok geçmiş olsun. Özel hastanelerin bazıları da ticarethane olmuş. İyisini bulmak zor. 170ti yanlış hatırlamıyorsam oraya arayıp şikayet edebiliyorsun

Canım ya ne zor seyler yasadın hamılelıkten bu yanA bencede bır avukata falan basvurun danısın ona gore de şikayette bulunun ne terbıyesızlık ya herseyden once can tasıyorsun sen allah korusun ya bırsey olsaydı nSıl hesap vereceklerdi

Kiizlaaar, bende aranizdayim, adetimin 3.gunu, bittiginde insallah dogru zamanlamalarla baslamak istiyorum cocuk calismalarina, henuz 2 aylik evliyim bakalim umarim bir problem yoktur bizde.:anne:
SAT: 8.11.2016
BAT:10.12.2016

Dogru canim allah buyuk ins en kisa zamanda ayrilirlar yaninizdan
Ailem konustu konusmaz mi esimlede ozellikle konustu hic bir ozeliniz kslmadi gezmeye giderkn bile annen pesinizde bnmde gelinim var bn onlar disari cikinca cocuklarina bakyrm ki yanliz kalsnlar sizinkiler cok ayip ediyor diye ama iki eve negerek var demis kaynanam kaynatam burda ise basladi bile zoruma gidense bana danisan olmadi bile esyalarmn yeri degisti falsn tekrardan bi ev kurck maddiyat da yok malesef takilar falan esyalara verdik cok karisik eee kovsanda olmuyor esim kaliyor arada ama bundan sonra tavrimi koycm esime soyledim odaya tv alcksn ben bu odayi bi eve ceviricm diye Allah buyuk ne diyim ki

Back
X