• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Inşallah canım Ya Ben de Hemen adet sonrası mi yumurtam çatladı diye düşünüyorum Ya da Hiç mi catlamayacak anlamadım çok sinir bozucu Ya. aynen bekleyip göreceğiz. Hayırlısı Olur İnşallah
Catlamistir senin de inşallah. Hayırlısı olsun hepimiz için.

Evet canım düzenli 28 günde bir olurum. dusukten Sonra Biraz değişmişti Ama 2 aydır gene düzenli Geçen Ay yumurtam çatladı Ama Bu Ay Niye böyle oldu anlamadım :KK43:
Yani okadar aklin takildiysa adete 1 hafta kala progesteron testi yaptr.6 nin uzerindeyse gercek bi yumurtlamadir...cunku her ay adet oldugumuz her ay yumurtladigimiz anlamina gelmiyor.ama yinede ben ovu testi ilk defa bu ay kullandim bende 3 kere koyu cizgi yakalim 3 ude ertesi 2 gun silik ti..bakalim ne olcak bu ay

Yani okadar aklin takildiysa adete 1 hafta kala progesteron testi yaptr.6 nin uzerindeyse gercek bi yumurtlamadir...cunku her ay adet oldugumuz her ay yumurtladigimiz anlamina gelmiyor.ama yinede ben ovu testi ilk defa bu ay kullandim bende 3 kere koyu cizgi yakalim 3 ude ertesi 2 gun silik ti..bakalim ne olcak bu ay
Olmadı Öyle yapacağım canım Artık. Geçen Ay yakalamıştım koyu çizgiyi Ama eşim yoktu yanimda :( Bu Ay da Böyle oldu Bakalım Hayırlısı olsun hepimiz için. İnşallah Güzel haberler alırız

İyi akşamlar kızlar çok mutluyum oh dedim gerçekten bir engel daha kalktı ve bu beni çok mutlu ediyor .:KK36:
Geçen haftalarda çok üzgün ve çok gergindim hatta geçen hafta hastaneye gidicektim ve sonra hastaneler karıştı ve gidemedim ve sonra eşimle konuştuk sağlık herşeyin önünde tabi ki ve oda beni kırmadı zor olsada her konuda olduğu bu konuda bana destek oldu bırakmadı kabul etti test yapmak için .. Ve bu hafta çok suskundu anlıyorum tabiki kolay değildi ama o beni bende onu kabul ettim evet dedim hastalıkta ,sağlıkta her koşulda biliyordum aslında birşey çıkmayacağı nı ve bizim için 2 gün hastane kokulu , git gelli yorucu koca bir gün geçti ve sonuç pozitif eşimde bende ohh dedik engel olucak hiçbişey çıkmadı hatta değerleri çok yüksek çıktı . İnanın ki tüm kalbimle söylüyorum daha iyi anlıyorum böyle zamanlarda elini sımsıkı tutan bir el ve anlayan birisini olmasını ben çok iyi anlıyorum şu bir kaç aydır kolay şeyler yaşamıyorum ama hepsindede hep bir öncekinden daha güçlü durmaya çalışıyorum ve yapıyorum .. Tek istediğim bir evlat ve Rabbim elbet bir gün verecek artık Rabbimin takdirine kaldı . :KK200:Benim gibi dileyen herkese nasip etsin ..

Kızlar bana bir akıl verin ya adetimin 10. gününden beri ovulasyon testi yapıyorum bugün 19. gün ama hep silik çizgi var tam koyu çıkmadı acaba yumurtlamıyor muyum böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
Bence test yapmaya devam et çünkü benim 22. Günde ovulasyon testi çift çizgi çıktı

o nasıl bir saçmalıktır ya olur mu öyle şey valla canım Rabbim yardımcın olsun. bunların memleketleride işleri güçleri yok mu gitsinler kendi evlerine .rahatsızlığınızı dile getiriyor musunuz peki tepkileri ne oluyor
Bgun misafir vardi giremedim yok oyle koy gibi bir yerde degiller ugraslari yok dile getrdm bi gun cok siddetli kavgada ettim bunaldm diye evin tek oglu esim bide gorumce var o evli baska kiminle kalcm bn fln dediler
Bilmiyrm bu gun 82 ekran bi tv aldim odaya monta ettrdm boyle saskinca bakiyodu suan odamdaym esim iste tv izliyrm bu bile guzel ya vallahi

canım o ev senin evin.sen ole yaparsan daha rahat ederler.tv de onlara kalir.sen evdeki hiçbir eşyanın yerini degistirtme.anlasinlar orası senin oldugunu.ostedigin vakit tv bak.gec saatlere kadar otur esinle.kahkahalar at :-) rahatsız olurlar muhtemelen :-)
Zatn soyle bi sorun var ki esiyle ayri yatiyor kaynanam oturma odasinda esi misafir odasinda bizde yatak odadindyz mecburen kv yatnca cikiyrz odadan tv yi kapatp bzm durum cok karisik bilmiyom bu kistan sonra giderler dedi esim bu gun konusmus annesyle bn annme gidecektm izin vermedi esim sik disini bi kac ay daha dedi bnde rahat degilimde napim ki dedi

Back
X