• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Evet Fazlasıyla sabırsızım sanırım akışına bırakmaya çalışacağım. Normalde 6-7 ay da hamile kalan oluyormus ben henüz 2. Ayda strese giriyorum
Benim tavsiyem ilaç kullanma. Doktora git herhangi bir problem varsa tedavini ol, problem yoksa boş yere o zararlı ilaçları alma. Kaç yaşındasın?

@edacimm 17 Kasım
@bebegim-gel 17 Kasım
@Musteha 17 Kasım
@MelekDiliyorum 17 Kasım
@Tugbafatih1234 17 Kasım
@baharcuk61 17 Kasım
@rkybhdr 17 Kasım
@Ankey 17 Kasım
@baby baby 18 Kasım
@balbademlinuga 18 Kasım
@elmol 18 Kasım
@Frida1kahlo 18 Kasım
@gri penguen 18 Kasım
@betulanil 18 Kasım
@fly0513 18 Kasım
Nisaberatim Nisaberatim 19 Kasım
@la rosa 19 Kasım
@purki90 19 Kasım
@bayangezenti 19 Kasım
Babies16 Babies16 20 Kasım
@TUBA48 20 Kasım
@kubito 20 Kasım
@kkk91 21 Kasım
@tugsem_10 21 Kasım
@ferishhh 21 Kasım
@Elifselman 21 Kasım
@Ceylin elif 21 Kasım
@sukrancemal 21 Kasım
Paramedik92 Paramedik92 21 Kasım
@pinkglove 21 Kasım
@mavitosbaa 21 Kasım

Kizlar sabahtan beri yazamadim alinti yapmayida beceremedim..benimde deisik olarak püre gibi bi akintim var sarimsi kasintiya sebep olan.bide asiri bel agrisi..aradada kasiklarda batma..insallah hepimiz hakkinda hayirlisiyla olumlu sonuclar aliriz bu ay :dua:
Cnm bnm bata 7 gun kaldi ama yavastan sancilar geliyo bel ve kasik agrisi arada gogus agrisi yani bu adet olacgmn belirtisi cnm her ay 6 gun kala veryor sinyali bu ayda yok bnm her ay gibi insallah sizin olsun bn yine mutlu oluyorum

Cnm bnm bata 7 gun kaldi ama yavastan sancilar geliyo bel ve kasik agrisi arada gogus agrisi yani bu adet olacgmn belirtisi cnm her ay 6 gun kala veryor sinyali bu ayda yok bnm her ay gibi insallah sizin olsun bn yine mutlu oluyorum
O belli olmaz canim herkesin farkli farkli ve adet belirtileriyle ayniymis genelde..insallah vardir hepimizde :dua:

O belli olmaz canim herkesin farkli farkli ve adet belirtileriyle ayniymis genelde..insallah vardir hepimizde :dua:
Hepiniz o kadar iyi niyetle yaklasiyorsnz ki ne diyim seviyorum burayi hepimiz birbirimize dua ediyoruz emin ol bebisim olursa hamileligimi ilk burda siz bileceksnz o guzel kalbiniz ve dualariniz iyi geliyor bna cansiniz can Allah hepimize mutlu haberler verdirsn insallah

Merhaba
Kese betaya baglı evet 2000 üzeri gözüküyor ben 4+5 de keseyi gördüm kalp ve bebek için 6 ve üzeri haftalarda cagırıyorlar ben 6+0 da kalbi duydum bebeğimi de gördüm ama alttan muayene tabi ki üstten görünmüyor ve duyulmaz.
Beni hiç alttan muayene etmedi doktorum. 5. Haftanın içinde keseyi gördük 7. Haftanın içinde kalp atışlarını duyduk

:dondurma::dondurma:bnde 19 kasim eee hep beraber test gunu yapalimmi :bicak::bicak: umutsuzum ama olsun yinede icimi rahatlatyr
Yapalım canimmm cikmadik candan ümit kesilmez Allah var gam yok
bende 15 aydır bebek istiyorum olmuyor hep bu ay olur İnşallah diyorum ama olmuyor ...sonra insanların başından geçenleri okuyup sabır sabır sabır diyorum:dua:

Yapalım canimmm cikmadik candan ümit kesilmez Allah var gam yok
bende 15 aydır bebek istiyorum olmuyor hep bu ay olur İnşallah diyorum ama olmuyor ...sonra insanların başından geçenleri okuyup sabır sabır sabır diyorum:dua:
Aynn oyle cnm tmm hangi gun yapalim hem daha heyecanli oluyo bat 19 20 kasim olanlarda gelsin topluca yapalim

Back
X