• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hamile bayanlara sorum var benim adete 3 gün var göğüslerimde ağrı vardı bugün farkettim ağrı hafiflemiş bu adet belirtisi mi yoksa hamile olanlar böyle bişey yasadılar mi?
Benim hiç göğüslerim ağrımadı. Adet günüm 1 hafta geçtikten sonra ağrımaya başladı

Kızlarrrr adetim geldi malesef gebelik Yoook :KK43: ama bu sefer inanılmaz fazla kanamam var ilacın etkisi diye düşünüyorumm neyse inşallah önümüzdeki aylarda olurr rabbim herkese en hayırlısını versin artık kafaya takmak istemiyorum spora yazılıyorum yarın kafa dağıtma vaktiiii :)
İlacı düzenli kullan canım. Adetlerini düzene sokacak. Rabbim bu ay nasip etsin inşallah

Hayirlisi buymus demekten baska birsey elmedimi elden alisiyor gülüm sen korunuyormusun canım doktor ne dedi korunma hakinda:KK43:
Olan hayırlıdır diyip kendimi teselli ediyorum. 2 hafta oldu ilişki yok şimdi. Adete kadar yok galiba. Adetten sonra da 3 ay korunun dedi. Ama ben çok korkuyorum 3 ay uzayabilir yani.

A

Benden de beyaz akıntı geliyor boza kıvamında bide kaşıntı yapıyor. Birden yazini okuyunca içim kıpır kıpır oldu inşallah seninki gibi olur benim ki de inşallah hamileyimdir
İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin :dua: kimseye aratmasın inşallah

birşey sorucam adet gördüğüm halde hamile olabilr miyim 7 gün sürdü ve normal regl dönemlerindeki gibiydi ama gögüs şişkinliğim hiç inmedi ekstra 5 kilo da aldım göbegim de çıktı ?

birşey sorucam adet gördüğüm halde hamile olabilr miyim 7 gün sürdü ve normal regl dönemlerindeki gibiydi ama gögüs şişkinliğim hiç inmedi ekstra 5 kilo da aldım göbegim de çıktı ?
Kan tahlili yaptır. Üstüne görme olabiliyormuş bazılarında ama 7 gün çok sanki. En iyisi tahlil yaptırmak

Canım normalde yerleşme kanaması leke şeklinde oluyor ama bazen normal adet görenlerde oluyormuş inşallah seninki öyledir yinede çok ümitlenme beklediğin haberi alırsın inşallah

Canım normalde yerleşme kanaması leke şeklinde oluyor ama bazen normal adet görenlerde oluyormuş inşallah seninki öyledir yinede çok ümitlenme beklediğin haberi alırsın inşallah
hamilelik testi alıp yapmıştım 3 gün önce falan da negatif çıktı hala umut var mıdıır?

Ya kızlar bir sey rica edicem lütfen akıntıları tarif ederken yenilen şeylere benzetmeyin . onu yiyemiyorum sonra bu aralar midem cok gariplesti kusura bkmayin benmki sadece ricadir

Back
X