• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Moralimi bozmuyorum canım sadece kendine biraz bakıp yanlışlarını görmesini sağlamaya çalıştım.

Sağol canım. Çok kötü geçti benim için, hâlâ etkilerini üzerimde taşıyorum. Korkuyorum.
Anlıyorum kuzum.
Rabbim sifa versin insallah bi doktora da gorun istersen kuzum

:KK46::KK46::KK46: F Findikkiran , @EceCigdem, Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm , @melegini_bekliyor , @Babies16 , @myzt , @Dontsay, S selifor ...:ukala:
Saydiklarim ve sayamadigim guzel arkadaslarim, neler yapiyorsunuz kimler ne durumda, var mi yeni gelismeler. Pek fazla giremiyorum.

Unutulduk mu ? :KK11::KK200:

Gülüm ben ameliyat oldum 3 gündür hastanede yatıyorum çok rahatsızım kaç gündür doktoru bekliyorum şurdan çıkmak istiyorum evimi özledim... dışarda hava almayı bile...
inanın burda vakit geçmesi öyle zorki... Rabbim'e elhamdulillah yinede herzaman...
Allah kimseyi düşürmesin buralara çok zormuş çok:KK42:
Herkes sağlığına şükretsin gerçekten şu hayatta en şey önemli şey önce sağlık
Bu kulu da dualarınızda anarsanız ALLAH razı olsun:KK42::KK42::KK42:

Anlıyorum kuzum.
Rabbim sifa versin insallah bi doktora da gorun istersen kuzum

Âmin canım. Kendimi rahat bıraktığımda iyi oluyorum ama her hafta ilişkiye giremiyorum acıyacak diye. Tek sorunum bu, yetersiz hissediyorum kendimi ama Allah razı olsun eşimden, 1 ay yapmasam birşey demez.

Gülüm ben ameliyat oldum 3 gündür hastanede yatıyorum çok rahatsızım kaç gündür doktoru bekliyorum şurdan çıkmak istiyorum evimi özledim... dışarda hava almayı bile...
inanın burda vakit geçmesi öyle zorki... Rabbim'e elhamdulillah yinede herzaman...

Geçmiş olsun canım Allahım şifa versin hayırdır neden ameliyat oldun ki sen

Âmin canım. Kendimi rahat bıraktığımda iyi oluyorum ama her hafta ilişkiye giremiyorum acıyacak diye. Tek sorunum bu, yetersiz hissediyorum kendimi ama Allah razı olsun eşimden, 1 ay yapmasam birşey demez.
Oyle dusunme canım ya yetersizlikle ilgili yok ki gecicek bugunler

Kuzumm noldu neyin varr

Sağol canım, içimi rahatlattın :) Teşekkürler. Bu arada sanırım hamilesin. Allah sağlık ve sıhhat ile meleğini kucağına almayı nasîb etsin inşaAllah. Allah kolay bir doğum nasîb etsin :):KK46::nazar:
Amin kuzum insallah. Rabbim sana da salih bir evlat nasip etsin inşallah

Hayırdır canım ne ameliyatı çok geçmiş olsun çok

Back
X