- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Gene senin azmış cnm benm 2 sene 3 ay olcak:)13 ay canisi ya 13 aydir sabreden 5 gun mu sabredemick diye gaz verym kendme sen?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gene senin azmış cnm benm 2 sene 3 ay olcak:)13 ay canisi ya 13 aydir sabreden 5 gun mu sabredemick diye gaz verym kendme sen?
Ay o sonda dan nefret ettim tuvaletimi yaparken sürekli yaniyodu çok sık idrara mi yapıyodum aglicak kadr aciyodu hemşire geldi dha amelyt olduğum gün çıkarın ben tuvalete giderm dha iyi dedm cikartrmistim :) sabret cnm Rabbim sifa versin en kisa zamnda iylesirsn ins ne zamn çıkcagin bellimiSağolasın canım alttan bi operasyon ve hala sondayı çıkarmadıkları için çok zorlanıyorum bununla yatıp kalkmak yürümek tuvalete gitmek ne zormuş günlerdir doğrudüzgün uyuyamadım yemek bile yiyemiyorum korkudan
Rabbim'e sığınıyorum
dediğin gibi insan bebeği bile düşünemiyor sağlık herşeyden önce gelir...şu dışardaki havayı bile solumayı öyle isterdimki
hele evimi çok özledim
Çok şükür yinede![]()
Ya bn olmasam bile inssllah birimizdn birininki ciksn
İnşallah cnm birimiz çıkınca bile mutlu oluyrz umut oluyo banada zamn geçtikçe dahada zor geliyor bu sene hamile k alamazsam tedavi görcem gene
Seni çok iyi anlıyorum cnm benmde iki sene oldu çok zor eminim bide sen ailenden uzakmisin Rabbim sabır versin inşallah en kısa zamanda mucizemize kavuşurz dua etmekten Allaha siginmaktan başka çaremiz yokAralık ayına hamile girmeyi o kadar çok istiyorum ki ama umudum da yok artık 2 yıldır her ay aynı hüsran bazen çok umutlaniyorum bu ara ise tam tersiyim bir o kadar umutsuz ...iki gündür ağlıyorum hem de haykira haykira rahtliyorum ama cozum değil rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın dualarinizda bana da yer verin artık psikolojik olarak çökmüş durumdayım ailem de çok uzak benden kimsem de yok eşimden başka onu da üzmek istemiyorum artık![]()
Gene senin azmış cnm benm 2 sene 3 ay olcak:)
Allah razi olsun canım. Şifa versin. Dermansız dertten korusun. Kısa zamanda sağlığına kavuşursun umarımTeşekkür ederim canlar.. bi operasyon geçirdim doğuştan olan bişey ama sandığımdan daha uzun ve meşakkatliymiş
bazı anlayamadığım durumlar var tam olarak naptıklarını bilmiyorum çok gerginim anlicağınız
İnşallah sonuçlanırda taburcu olurum
şuan bebeğide geçtim düzelmek istiyorumsağlığınıza iyi bakın
Büyük bir nimet.....
Amin cnm inşallah bugün bebek mevutundeydim hoca Allahm olmayan herkese evlat nasip etsin dedi gözlerim doldu kalbim acıdı resmen ama amin dedm ve ağlamamak için zor tuttum kendimi . galiba bizim sorunumuz çok kafaya takmaktan stresten olmuyor ama elimizde değil kiolacak bitanm Allah'in izniyle olacak uzulmek yok hayirda şerde Allah'tan hepimize nasip etsin Rabbim insallah ben doktora gittimde hic bi sıkınti yoktu doktor kafandan sil at diyor oda cok zooor
Acaba diyorum ben de hamileyim diyebilecek miyim bazı aileler görüyorum hani araba koltuğu oluyor ya bebeklerin arkaya oturtuyorlar arabada ne güzel diyorum o kadar istiyorum ki artık içim yanıyor zaman geçtikçeSeni çok iyi anlıyorum cnm benmde iki sene oldu çok zor eminim bide sen ailenden uzakmisin Rabbim sabır versin inşallah en kısa zamanda mucizemize kavuşurz dua etmekten Allaha siginmaktan başka çaremiz yok
Ay hadi inşallah güzel haberlerle gel. 1-2 gün daha bekle bakalımKız bana bak adet günüm ama olmadım sancımda yok kasık ağrısı ve bel ağrısı var bide gaz![]()
Sadece yumurtlama döneminde ilişkiye girmeniz yeterli canım. Arkadaşlar haklı yani. Çocuk içinse boşa yoruluyorsunuz yok dayanamıyoruz diyorsanız şimdi çocuk için dertlenme hiç koyver gitsin![]()
Hadi bakalım hayırlısıKoyvermicem yaa bebek çok istiyoruuum
![]()
Hamislere hayırlı gebelikler , isteyenlere hayırlı evlatlar diyerek iyi geceler dilerim. Olucaksin cnm hemde çok iyi bi anne olucz hepimiz ben inanıyorum Rabbim sabrımızın ve dualrmzin karşılığını bi gün vericek istemekten vazgecmeyelm yeterki Rabbim bizide böyle imtihan ediyor demkki Allahm sen bizim için en iyisini bilirsin diyp dua etcz hepAcaba diyorum ben de hamileyim diyebilecek miyim bazı aileler görüyorum hani araba koltuğu oluyor ya bebeklerin arkaya oturtuyorlar arabada ne güzel diyorum o kadar istiyorum ki artık içim yanıyor zaman geçtikçe![]()
Amin cnm ne zamn test yapcksn:)Bat 14 kasim hala hasta olmadım ALLAH evladın da hayırlısını nasip etsim hayirlisiysa olsun şart degil![]()
İnşallaahhHadi bakalım hayırlısı
Benimde 11 gün var sabret düşünmemeye çalışKizlar selam ayiptir söylemesi benim aşırı sarı akıntım var camasirim hemen sarariyor acikcasi bel agrim devam ediyor kendimi çok halsiz saçma sapan hissediyorum ve arada saniyelik süren hafif bas dönmem oluyor adetine 8 gün kaldi nasil beklicem ben
Ah bu beklemekBenimde 11 gün var sabret düşünmemeye çalış