• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnşallah yaşayacaksın sabret. Arkadasım evlendiği ay hamile kalmş bilmeden tabi sonra kalbi atmamış kürtaj olmuş kürtaj bitimi adet olmuş daha adet olmadı şimdi yine hamile normalde kürtajdan sonra 6 ay bekleyn diyo Dr.lar ama çok şükür iyi... Betonun dibinden fidan çıkaran kudret bizmde içimzde bebişler olmasına yardmcı olur OL der inşallah. Sen strese girme yeterki. Var bi durak yerimiz hayırlısı.. :21::KK68:
Öyle canım her adetle 1 adım daha yaklasiyoruz bebişlerimize uzulmek yılmak yok bol enerjiyle devam Allah büyük..

günaydııın test mi yapıp pozitif mi gördün ? çok sevindim inşallah kan testinde güzel cıkar tebrikler :)
sağol canım hala inanamıyorum :) kan sonucu gelmeden de inanamıycam galiba :) inşallah vardır inşallah sen ben ve bekleyen herkes en kısa zamanda kavuşur bebeklerine :)

Eklentiler

• IMG_9962.webp
    IMG_9962.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 89
Benden kidemliisn sen hamilemisin
Ben hamile değiliiim :110: ilk ay korundum zaten çünkü istemiyorduk güya bir yıl sonra karar değiştirdik bıraktım korunmayı hapla korunuyordum hala onun mu etkisi var bilmiyorum işte bir hafta fln da başka şekilde korunduk sonra tamamen bıraktık ama bakalım daha bişey yok:işsiz:

Back
X