- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Hayirli olsun canim Allah bizlere de nasip etsin insallahKIZLARRR HAMİLEYİMM SABAH TEST YAPTIM POZİTİF ÇIKTI.HEMEN HASTANEYE GITTIM KAN VERDIM SAAT 4 DE SONUCLANCAK..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun canim Allah bizlere de nasip etsin insallahKIZLARRR HAMİLEYİMM SABAH TEST YAPTIM POZİTİF ÇIKTI.HEMEN HASTANEYE GITTIM KAN VERDIM SAAT 4 DE SONUCLANCAK..
Hakkmzda hayrlsi neyse o olsun. Ben bugun bi hap duydum onu denicem bide bakalm hayit tohumu hapi.Bna onları da vermedi ya bi dha mı gitsem dye düşünüyrm bu ay olursam bna da herşy yolunda deynce eşimi götürdm doktora sperm sayısı az çıktı amelyt oldu sayı hmn artıyomş dyolr da 3 ay snra bi dha test yplck bnde bi ümit bklyrm dha 1 hfta var bata
inş canım tesekkurlerHayirli olsun canim Allah bizlere de nasip etsin insallah
Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Dün kayınvalidemler bebişe zıbın falan aldılar. Çok değişik bişey. Daha cinsiyetini bilmiyoruzMinicik kesesi daha ya gözlerim doldu görünce zaten
Bnde duymuştum onu da korkuyorum o tarz şeylerden yani yumurtlama düzgünse eğer bu tarz şeyler dha fazla yumurta oluşturuyo daha sonra o yumurtalar çatlamazsa kist fln oluşabiliyo bnde ondn çok korkuyorum eşinde muayene oldu mu cnm sende yoksa onda olabilir sorun bzm eşimdeymiş yni bilsek baştn baktırırdıkHakkmzda hayrlsi neyse o olsun. Ben bugun bi hap duydum onu denicem bide bakalm hayit tohumu hapi.
Canim bence bi kac gun daha bekle idrar testi yap bence olma ihtimali var idrarda gorursen kan tahlili yaptirirsinKızlar bana bir fikir verir misiniz nolur? Bugün benim batım. Pkoluyum aynı zamanda. Bugün adet olmadım olacak gibi de hissetmiyorum hiç. Dün akşama doğru göğüslerim acımaya başladı gündüz hiçbirşey yokken. Gece iyice acıdı. Sabah bi kalktım acı falan yok. Hafif hassasiyet kalmış sadece dolgunluk falan.normalde 1 hafta öncesinden dolgunla başlar sonra acımaya başlar sonra adet olurum. Bir de dünden beri sol kaşığımda batma oluyo. Tam kasık değil kasığın biraz daha üstü. 3aydır deniyoruz bu ay çok rahattım hiç aklıma bile gelmedi, düne kadar. Yorumlarınızı merak ediyorum. Test yapmak istemiyorumbuna benzer bişeyler yaşayan oldu mu
Yok cnm sanmam cnku bnm normal yolla gebelik oldu snra kurtaj olmak zorunda kaldm 7 aydirda olmadi.Bnde duymuştum onu da korkuyorum o tarz şeylerden yani yumurtlama düzgünse eğer bu tarz şeyler dha fazla yumurta oluşturuyo daha sonra o yumurtalar çatlamazsa kist fln oluşabiliyo bnde ondn çok korkuyorum eşinde muayene oldu mu cnm sende yoksa onda olabilir sorun bzm eşimdeymiş yni bilsek baştn baktırırdık
Spermiyogram yaptırdınız mı? Bildiğim kadarıyla anormal yapılı spermler düşüğe neden oluyo yani sperm canlılığı yüksek olmalı doktor bize olsa bile düşük riski bu yüzden az dedi ki en çok korktuğum şey çok gçmş olsun sna da inş bir dha yaşatmaz rabbimYok cnm sanmam cnku bnm normal yolla gebelik oldu snra kurtaj olmak zorunda kaldm 7 aydirda olmadi.
Yok esime hic bi test yptrmadk sma keci boynuzu pekmezi iciriyorumSpermiyogram yaptırdınız mı? Bildiğim kadarıyla anormal yapılı spermler düşüğe neden oluyo yani sperm canlılığı yüksek olmalı doktor bize olsa bile düşük riski bu yüzden az dedi ki en çok korktuğum şey çok gçmş olsun sna da inş bir dha yaşatmaz rabbim
Onu bnde içiriyodum ama sayıyı etkiliyo o sadece normal yapılı sperm üretmiyo bnce ürolojiye gidin bi hareketliliği ve ya yapısında problm varsa erkn teşhis olmş olur ameliyt oldu gçn ay işte şimdi dyo keşke dha öncedn gitseydimYok esime hic bi test yptrmadk sma keci boynuzu pekmezi iciriyorum![]()
Ne diye cikcaz doktra cnmOnu bnde içiriyodum ama sayıyı etkiliyo o sadece normal yapılı sperm üretmiyo bnce ürolojiye gidin bi hareketliliği ve ya yapısında problm varsa erkn teşhis olmş olur ameliyt oldu gçn ay işte şimdi dyo keşke dha öncedn gitseydim

Bzde bi skntı yoktu direk ürolojiye çocuk istyrz dye gitti eşim sperm testi yaptılar orda çıkıyo herşey zaten hatta doktor çok erkn çocuk için dedi ama sonuç düşük çıkınca amelyt dedi direk zaten olmasaydk ilerde allh korusun kısırlık olabilirdi. Bde erkekler konduramıyolar byle seyleri ama snnda ikna oldu yani hareketlilik yapı fln bozuksa düşükler oluyo cnm sende bi sorun yok dmkki ne gzl bk hamile kalmışsın dha önceNe diye cikcaz doktra cnm
Canım ben hsgyi 825 TL anestezili çektirdim. Aynı ay da hamile kaldımkızlar meraba yarın hsg filmi çektircem ondan sonra aşılama. 620 tl sizce nasıl?? özel hastanede. genelde böyle mi oluyo. bebiş olsunda para mara umrumda değil.
Canim bende bu ay ovu testiyle deniyorum. Hergun testi oglen yaptim. dun 13.gunumdu oglen yine silikti ama aksam akintim gelince suphelendim testi tekrarladim koyu cikti ve iliski oldu. bugun 14.gunum test kopkoyu cikti. bugunde iliski olacak. sizde iliski nasil oldu koyulastigi gun mu?chagiless @Mrvmdpl E Evkusu5 S Sarisinbebek
cgdmkrks
friendlyfriendly @Senur94
bebem88
Princess91
Kızlar hepinize çok çok çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Bu aydan çok umudum vardı, ovu testiyle sıkı bi takip yapmıştım. Daha, koyu ikinci cizginin ve değerlendirmenin üzerinden 11 gün geçti. Çok şaşkınım hala inanamıyorumhatta uğur getireceği ümidiyle Kasım Ayından Umudu Olanlar topiğini bile açtım. Ve umduğum gibi oldu çok şükür. Rabbim daim etsin hayırlısıyla ve sağlıkla inşallah hepimizinkini. Ve inşallah hayırlısıyla sabırla bekleyen tüm kardeşlerimede tez vakitte nasip etsin bu duyguyu. İnşallaaahhhhh
![]()
Canim bende bu ay ovu testiyle deniyorum. Hergun testi oglen yaptim. dun 13.gunumdu oglen yine silikti ama aksam akintim gelince suphelendim testi tekrarladim koyu cikti ve iliski oldu. bugun 14.gunum test kopkoyu cikti. bugunde iliski olacak. sizde iliski nasil oldu koyulastigi gun mu?
Eki Görüntüle 1911300
Insallah duzelmjstrde bi an once hamile kalirsn snde. Ne kadr zamandr cocuk istiyosnz hic cocugnz varmiBzde bi skntı yoktu direk ürolojiye çocuk istyrz dye gitti eşim sperm testi yaptılar orda çıkıyo herşey zaten hatta doktor çok erkn çocuk için dedi ama sonuç düşük çıkınca amelyt dedi direk zaten olmasaydk ilerde allh korusun kısırlık olabilirdi. Bde erkekler konduramıyolar byle seyleri ama snnda ikna oldu yani hareketlilik yapı fln bozuksa düşükler oluyo cnm sende bi sorun yok dmkki ne gzl bk hamile kalmışsın dha önce