• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım ben hiç ara vermedim elbet bi sperm kalır dedim milyonlarcasının içinden. O yüzden 2 gün öncesine denk geldi ilk deneme, ikinci deneme koyudan bi gün önce, 3.deneme koyuyu gördüğüm günoldu 4 ve 5 devamındaki günler. Yani anlayacağın 5 gün ara vermeden oldu. İnşallah sanada nasip olsun inşallaaaahhhh
Amin canim insallah Allah nasip eder. bizimde 7. 8. 11. ve testi koyu gorunce dun 13. gun de iliski oldu. bende bu ay koyu ciktigi gun ve siliklestigi gun iki gun ustuste iliski olsun istiyordum. dun akinti gelince testi yaptim eger test yapmasam iliski bugun koyuyu gorunce olurdu. vardir dünkü akıntıda da bi hayır. biz bolbol calisalim:)

Insallah duzelmjstrde bi an once hamile kalirsn snde. Ne kadr zamandr cocuk istiyosnz hic cocugnz varmi
Yok 6 aylık evliyz hiç kornmadık dha olması da ztn erkn dedi doktor 1 sene geçsin dyo ondn snra bakarz bnde butun planlrımı bebişe göre ypmştım olmadı işte hmn

Canim böyle surecler esleri birbirine kenetler. İleride "biz ne çok şey atlattik bee" deyip birbirinize sarilacaksiniz. İste bağ budur.

Çok teşekkür ederim canım öyle yapıyorum eşimi seviyorum zaten hayatıma iyki gelmiş diyorum .. O olmazsa bu kadar güçlü olmazdım kesin :KK200:

Olucaksin cnm hemde çok iyi bi anne olucz hepimiz ben inanıyorum Rabbim sabrımızın ve dualrmzin karşılığını bi gün vericek istemekten vazgecmeyelm yeterki Rabbim bizide böyle imtihan ediyor demkki Allahm sen bizim için en iyisini bilirsin diyp dua etcz hep
İnşallah bir gün hayırlı zamanda aminler cevap bulacak canım. Amin.

Bugün işe gitmedim yatıom Dinleniyom bugün de gelen giden yok yatıom adetimin ilk günü çok ağır geçiririm diye dün adet tarihimdi olmadı bugün bakalım gelecekmi öyle adet sancımda yok bel kaşıklar göğüslerim acıyo

Yok 6 aylık evliyz hiç kornmadık dha olması da ztn erkn dedi doktor 1 sene geçsin dyo ondn snra bakarz bnde butun planlrımı bebişe göre ypmştım olmadı işte hmn

Canım bende 6.5 aylık evliyim çok kafana takma takarsan olmuyo ben ilk zamanlar hep takip ediyordum takmıştım sıkıntı stres oda yani olmadı inatla hatta adetim hep erken geliyordu sanki bana inat yapıyordu düşün bak psikolojiye o yüzden zamana bırak kendiliğinden olur bizde bu ay hiç takmadık ben istemiyordum bile olmaması için uğraştım resmen sorunlar yüzüne

Canım bende 6.5 aylık evliyim çok kafana takma takarsan olmuyo ben ilk zamanlar hep takip ediyordum takmıştım sıkıntı stres oda yani olmadı inatla hatta adetim hep erken geliyordu sanki bana inat yapıyordu düşün bak psikolojiye o yüzden zamana bırak kendiliğinden olur bizde bu ay hiç takmadık ben istemiyordum bile olmaması için uğraştım resmen sorunlar yüzüne
Ne güzel bi kaç ay önce doktor hersy yolunda deynce bıraktım düşünmeyi bu ay yne sardı bni bu duygu bi kaç gündr mide yanması bulantı bni mahvetti eşimde bşy mi var dedikçe daha çok düşünyrm erkn daha bi hafta var ama ikimzde stresliyz :/ bi kaç ay ailevi problemler vardı bzmde şimdi hersy yolunda ondn taktım yne blki

benim tahmini adet dönemimie girmeme 5 gün var.grip oldum ilacıımı filan içiyorum valla kendimi üzemicem olursa olur olmazsa olmaz.eşimle konuştum tüp bebek işi öbür seneye kalsın dedi.dr da dondurulmuşlar olmasa değiştireceğim dr u ama düşünüyorum kara kara napsam diye dondurulmuş koymadanda "aa olmadı başka doktora gitçem been" diyemeyiz ki:işsiz:

Kızlar merhaba nasılsınız 2 gündür lü yoktum okuyabildiğim kadar okumaya çalıştım baya kişi katılmış çok sevindim Hakkımda yazanlar içinde çok teşekkür ederim . kızlar emin olun oh dedim bu hafta sonu benim içinde çok mutlu eğlenceli arkadaşlarımızla gezmeli bir bebişimiz de geliyor daha şimdiden alışverişe çıktık tabi ben her gördüğüm elbise eşyaya saldırdığımı gördüm :p Çok seviyorum çok istiyorum Rabbim de duyar inşallah kızlar bunun üzerine yumurtlama haftam ve bugün hatta günüm 2 kere denedik bugunde deneyecegiz hatta sabah denemek istedik ama olmadı :olamaz:ve konuşurken arkadaşımla kızlar birşey fark ettim o yüzden yazmak istedim çünkü belkide bu bi kaç aydır l ı sıkıntılar üzüntüler yaşamam çok şükür sağlığımızdan korktuk çıkmadı çünkü acaba yanlış mı taktik uyguluyoruz derken sanırım öyle kızlar eşim kötü olduktan sonra geri çekiyor du yani en fazla 1 -2 dakika duruyordu ve geri çıkıyor gibiydi acaba olabilir mi demedim değil hani kızlar size güvenerek anlatmak istedim hani okurken neler yazıyor bunu niye paylaşmayım diyorum kızlar sizce hemen durmalı mı yoksa ve buğün günümüz ne yapmalıyım paylaşırsanız sevinirim çünkü aklıma daha birşey gelmiyor ?:KK57::oops:

Back
X