• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar bi sigorta sirketinin reklami dönüyor bikac gundur tv'de belki denk gelmissinizdir haydi söyle sarkısı caliyor. Reklam ultrasonda anne karnindaki bebegin kalp atışlarıyla basliyor.. her izleyisimde bogazim dugumleniyo göz yaşım kirpiģime kadar geliyo, aa yeter onuncu izleyişin aynısın diyorum kızıyorum kendime..
Canim benim duygulanman gayet normal allah ins bizimde bebeklerimizin kalp atislarini duymayi nasip eder umitlerimizi yitirmeyelim yeterki...

:KK43: kızlar :işsiz: çook mutsuzum dr yeni geldim . Kist erimemiş o kadar akıntı normalmiş . adetin yine 4. günü gideceğim . :işsiz::işsiz::işsiz: ne yapacam bn yaa çook mutsuzum çokk oturup ağlamak istiyorum:mad::mad:
geçmiş olsun canım, ilaç kullanıyor muydun ? adetin 3. günü çağırmıyorlar mı normalde ?

kızlar sizden bir fikir istiyorum. şimdi bizim 5. ay denememizdi bu. bat 22 Kasım ama şimdiden başladı adet olma belirtileri.
ben 15-16 aydır evliyim ama doktora gittiğimde daha erken diyor ve hormon testi bile yapmıyor. şimdi doktorumu değiştirsem ve 1 yıldır korunmadığımızı söylesem sizce yanlış mı yapmış olurum ben mi sabırsızlanıyorum sadece böyle ? yoksa aranızda böyle yapan oldu mu daha önce kafamı çok kurcalıyor bu konu :confused:

Kızlar bi sigorta sirketinin reklami dönüyor bikac gundur tv'de belki denk gelmissinizdir haydi söyle sarkısı caliyor. Reklam ultrasonda anne karnindaki bebegin kalp atışlarıyla basliyor.. her izleyisimde bogazim dugumleniyo göz yaşım kirpiģime kadar geliyo, aa yeter onuncu izleyişin aynısın diyorum kızıyorum kendime..
Sorma aynen benim de, ama sarkı da acayip damardan cidden

Canim benim duygulanman gayet normal allah ins bizimde bebeklerimizin kalp atislarini duymayi nasip eder umitlerimizi yitirmeyelim yeterki...
Aynen ECEdeniz8107 ECEdeniz8107 olacak cok inaniyorum hatta nedense artik bebegime kavusmamda sona geldim gibi hissediyorum insallah yanıltmaz hislerim beni

kızlar sizden bir fikir istiyorum. şimdi bizim 5. ay denememizdi bu. bat 22 Kasım ama şimdiden başladı adet olma belirtileri.
ben 15-16 aydır evliyim ama doktora gittiğimde daha erken diyor ve hormon testi bile yapmıyor. şimdi doktorumu değiştirsem ve 1 yıldır korunmadığımızı söylesem sizce yanlış mı yapmış olurum ben mi sabırsızlanıyorum sadece böyle ? yoksa aranızda böyle yapan oldu mu daha önce kafamı çok kurcalıyor bu konu :confused:
Yas kac canim?

Aynen ECEdeniz8107 ECEdeniz8107 olacak cok inaniyorum hatta nedense artik bebegime kavusmamda sona geldim gibi hissediyorum insallah yanıltmaz hislerim beni
Biliyomusun canim bende ayni senin gibi hissediyorum sanki cok yaklasmisim artik insallah dogru hissediyoruzdur bu ara icime doganlar hep oluyor ins buda gercek olur hayirlisiyle insallah canim

bende yarın gidicem bakalım erimişmi bu ay olsun artık lütfen ya şimdi nasıl yol izliyeceksiniz

cnm dr kist erimemiş dedi . adetin 4.günü gel dedi. sanırım o zaman da erimezse yine korun diyecek onun hakkında birsey demedi bn de sormadım açıkcası aklıma gelmedi moralim bozuldu

Biliyomusun canim bende ayni senin gibi hissediyorum sanki cok yaklasmisim artik insallah dogru hissediyoruzdur bu ara icime doganlar hep oluyor ins buda gercek olur hayirlisiyle insallah canim
Ayyy insallah tatlım yaa hayalini kurunca icim icime sıgmıyo. biz burda birlikte basaricaz bu isi insallah az kaldi:) bu ay olmazsa aralikta klomenle devam.

Canim daha gencsin bencede acele etmene gerek yok ama tabi illaki bi tedavi baslangici istiyorsan doktorunu degistirebilirsin testlerini falan yaptirdinmi canim
hiçbir test yapmadı doktor smear dışında.. hormon tahlili bile istemedi ben yapalım dediğimde de daha erken bekleyelim dedi hem de özele gidiyorum..

Back
X