• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Merhaba ben kısmetse cuma günü test yapıcam. Ama bundan önce ki aylarıma nazaran psikolojik belirti bile yaşamıyorum. Kendimi şartlamıştım kaptırmayacağım diye sanırım fazla nötrlemişim kendimi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşallah. Korkuyorum ama bu kez :(

Kızçeler nihayet çift çizgiyi yakalamış bulunmaktayım dün birliktelik olmadı bugün de eşim nöbette malesef gece de evde değil ayın 13 ü birliktelik oldu şimdi benim hangi günleri değerlendirmem Lazım beni bilgilendirir misiniz bu arada S selifor canım benim bat muhtemelen artık 30 kasımda olacak bilgin olsun değiştirme imkanın olursa değiştirir misin

Eklentiler

• IMG_1378.webp
    IMG_1378.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 30
Günaydın kızlar bu sabah felaket bi sancıyla uyandım adetim 2 gün gecikmişti test yapacaktım ayağa kalkmamla kırmızılar geldi musluktan akar gibi moralim bozuldu ben biliyordum
ben napsamda olmıcak anne olamıcam hiç bi zaman yüzüm gülmücek bu kırmızılardan nefret eder oldum gelmeyin ya gelmeyinn istemiyorum sizi benden 2 hafta önce evlenen arkadaşım 5 aylık hamile ben ise üzülüom bide kendime bakıom yok halen yok :KK42::KK61::KK61:olmıcaktabaşkalarının bebeğini sevmeye devam :KK42: friendlyfriendly friendlyfriendly F Findikkiran
canım benim kıyamam yaaa dur sakin ol öyle düşünme hemen Allah tan ümit kesilmez hiç bir zaman ....

kızlar sizden bir fikir istiyorum. şimdi bizim 5. ay denememizdi bu. bat 22 Kasım ama şimdiden başladı adet olma belirtileri.
ben 15-16 aydır evliyim ama doktora gittiğimde daha erken diyor ve hormon testi bile yapmıyor. şimdi doktorumu değiştirsem ve 1 yıldır korunmadığımızı söylesem sizce yanlış mı yapmış olurum ben mi sabırsızlanıyorum sadece böyle ? yoksa aranızda böyle yapan oldu mu daha önce kafamı çok kurcalıyor bu konu :confused:
Yaşın kaç bilmiyorum ama ben 6 ay bittiğinde doktorumu isteklerim doğrultusunda yönlendirmiştim. O da mantıklı bularak beraber ilerledik çok şükür başarılı da olduk. Doktoruna güveniyorsan değiştirme ona ne istediğini anlat.

Yeni bat 13 aralık canım benim S selifor
Canım umudunu yitirme umut bizleri ayakta tutan şey vardır herşeyde bir hayır bende 8 şudur deniyorum kuzum ama olmayınca olmuyor hatta geçen ay idrarda çift çizgi gördüm de kanda negatif çıktı şakın üzülme elbet bir gün bizde buraya hamilelik haberlerimiz yazacağız bizde isim arayacağız bizde bebeklerimiz için kıyafet alacağız ne olur üzülme adetin biter bitmez hemen başla çalışmalara kafamıza çok mu takıyoruz diyorum bazen ama elimizde olmuyor ki

canım benim kıyamam yaaa dur sakin ol öyle düşünme hemen Allah tan ümit kesilmez hiç bir zaman ....

Ben artık dayanamaz oldum etrafımda eltim laf sokuyo ben evlenir. Evlenmez hamile kaldım şimdi korunmayı bıraksam yine kalırım diyo en yakın arkadaşım hamile 5 aylık ben hep bakakalıom TVde bebekler çıkıo nasıl izliom bebek görsem hemen seviom ama bıktım artık benimde olsun istiyom oda olmuyo canım :KK12:

Canım umudunu yitirme umut bizleri ayakta tutan şey vardır herşeyde bir hayır bende 8 şudur deniyorum kuzum ama olmayınca olmuyor hatta geçen ay idrarda çift çizgi gördüm de kanda negatif çıktı şakın üzülme elbet bir gün bizde buraya hamilelik haberlerimiz yazacağız bizde isim arayacağız bizde bebeklerimiz için kıyafet alacağız ne olur üzülme adetin biter bitmez hemen başla çalışmalara kafamıza çok mu takıyoruz diyorum bazen ama elimizde olmuyor ki

Bu ayda ovu. Testi alacam kullanacam inşallah olur canım bizimde bebemiz olur ben her gece dua edip uyurum dün gece yine dua edip bedenimi ruhumu aklımı eğer varsa bebeğimide sana emanet ediom Allahım dedim uyudum elim göbişimde uyumuşum eşim farketmiş nasıl üzülmüş sabahta adet oldum bide test yapacaktım gerçekten bu imtihanım diye düşünmeye başladım

Ben artık dayanamaz oldum etrafımda eltim laf sokuyo ben evlenir. Evlenmez hamile kaldım şimdi korunmayı bıraksam yine kalırım diyo en yakın arkadaşım hamile 5 aylık ben hep bakakalıom TVde bebekler çıkıo nasıl izliom bebek görsem hemen seviom ama bıktım artık benimde olsun istiyom oda olmuyo canım :KK12:
yalnız değilsin zayıf noktamızdan nasıl da vuruyorlar :KK11: herkesin sınavı farklı sabretmekten başka bir şey yapmaya gücümüz yetmiyor maalesef

ayy yok canım değildir hemen en kötüsünü düşünme tatlım.hadi açmamaları bişey değil de insan bi geri dönüş yapar ne gıcık bir durum !
Aynen öyle dönmezler sanki görünmüyor aradığım on kez oldu. Çocuğumun doktoru ne güzel çalınca açıyor şükür onun da kafası yoğun ama. Zaten asistanlarda telefon. Sinir oluyorum çat kapı gitmek de istemiyorum ameliyatı falan olur hava soğuk çocukla zor oluyor

Bu ayda ovu. Testi alacam kullanacam inşallah olur canım bizimde bebemiz olur ben her gece dua edip uyurum dün gece yine dua edip bedenimi ruhumu aklımı eğer varsa bebeğimide sana emanet ediom Allahım dedim uyudum elim göbişimde uyumuşum eşim farketmiş nasıl üzülmüş sabahta adet oldum bide test yapacaktım gerçekten bu imtihanım diye düşünmeye başladım
Canım benim en azından adet olabiliyoruz geç yada erken farketmez buralarda neler okudum bizden durumu be kadar vahim olanlar var bende ovu testi aldım hatta 21 Kasım'da adet olmam gerekirken bugün anca çift koyu çizgiyi gördüm düşün artık ovu testi faydalı canım yani ben öyle düşünüyorum hep dua edelim canım birbirimize müslümanın müslümana duası kabul olurmuş hamile arkadaşlar bizleri de dualarından eksik etmesinler inşallah olacak kuzum allahın izni ile bizde. Buraya çift çizgili test fotoğrafları atıp heyecanla hastaneye kan vermeye koşacağız inanıyorum

yalnız değilsin zayıf noktamızdan nasıl da vuruyorlar :KK11: herkesin sınavı farklı sabretmekten başka bir şey yapmaya gücümüz yetmiyor maalesef

Aynen Ama Allah görüyor canımızı yakanları o yüzden susuyorum ben herkese içimden üzülsemde içim parçalansada Allah biliyor görüyor

Canım benim en azından adet olabiliyoruz geç yada erken farketmez buralarda neler okudum bizden durumu be kadar vahim olanlar var bende ovu testi aldım hatta 21 Kasım'da adet olmam gerekirken bugün anca çift koyu çizgiyi gördüm düşün artık ovu testi faydalı canım yani ben öyle düşünüyorum hep dua edelim canım birbirimize müslümanın müslümana duası kabul olurmuş hamile arkadaşlar bizleri de dualarından eksik etmesinler inşallah olacak kuzum allahın izni ile bizde. Buraya çift çizgili test fotoğrafları atıp heyecanla hastaneye kan vermeye koşacağız inanıyorum

İnşallah canım teşekkür ederim desteğin için Allah razı olsun binlerce kez hepinizden bi an önce inşallah yüzlerimiz güler kucaklarımızı boş bırakmasın Allahım inşallahhhh

Olabilir canim cok yorma kendini. Bende geçen hafta 3 gün misafir agirladim anca kendime geliyorum valla. 3 ay riskli dönem çok yormamak lazım
Ondan heralde canm şimdi yok çok şükür o akşam agrıdı fenaa. ertesi gün az az ğrıdıda geçti çok şükür dinlenmek gerek bol bol.dinlen dinlene ypıyorum işlerimi artık

Back
X