• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bende ilk kez dun hissettim yaw kendimizi dinlemekten oluyo neden olcak :) valla ben karar verdim takmiycam artik kendimi baska seylere vercem :)

Ben dinlemiom ki yaaaa :/ gerçekten dinlemiom kendimi bugün sürekli böyle atınca kalp gibi bu ne dedim ya :D bende yakmayacam artık bu ne yaaa bıktım kızzz ha oldu ha olmadı yeter yaaa tak etti canıma yeter bi son veriyorum bu işe tamam dır :halay::KK76:

Hayirli geceler adet bifti artik calismalara baslicaz...benim merak ettigim yumurtlama gunumu yoksa oncesimi beraberlik olmali...
Canım ben öncesinden günaşırı başlıyordum. 8-10-12-14-16 günlerde ilişki oluyordu. Ama tabi ben geç yumurtluyormuşum 19 ve 21.günlerde de ilişki oldu denk gelmiş. Adet döngüne göre ayarla işte sen

Ben dinlemiom ki yaaaa :/ gerçekten dinlemiom kendimi bugün sürekli böyle atınca kalp gibi bu ne dedim ya :KK70: bende yakmayacam artık bu ne yaaa bıktım kızzz ha oldu ha olmadı yeter yaaa tak etti canıma yeter bi son veriyorum bu işe tamam dır :halay::KK76:
Aferin dostum kendim daga tasa kara kisa vercem aktiviteden aktiviteye koscam

İnşallah kötü birşey yoktur ve yerleşme lekesidir canım. .belirtilerin var mı paylaşır mısın

Göğüslerimde reglden ayırt edilebilir çoklukta ağrı ve hassasiyet var canm. Birde 3 gündür kasıklarımda batma ve regl ağrısı oluyor ara ara. Bata 2-3 gün var. Ovu testinden dolayı yum günümden emin olunca, bugünde 12.gün üstünden geçince kanda çıkar dedim. Çok şükür 51 çıktı sonucum. İnşallah bu yerleşme lekesidir, beklemekten başka çare yok

Göğüslerimde reglden ayırt edilebilir çoklukta ağrı ve hassasiyet var canm. Birde 3 gündür kasıklarımda batma ve regl ağrısı oluyor ara ara. Bata 2-3 gün var. Ovu testinden dolayı yum günümden emin olunca, bugünde 12.gün üstünden geçince kanda çıkar dedim. Çok şükür 51 çıktı sonucum. İnşallah bu yerleşme lekesidir, beklemekten başka çare yok
Ne testi yaptırdın canm aynı belirtiler bende de var

Canimmmm ya acaba yarın test yapsam mi ben çok sabırsızlanıyorum bugün afedersin sapsarı bi akintim geldi başkada belirti yok aslında ama dayanamıyorum :eek::rolleyes:
Yapma yaaaaaaa yarinida atlattinmi tmm dir ertesi sabah yaparz bn catliyorum inanki seytan durtuyo ama yapmcm yapma sende

Canim ya kiziyolar bunlari konusuncada :) bizim burda eski bi ebe vardi eskiden kadinlar hamile kalamayinca hep ona gidiyordu once sarimsakla bakiyordu tupler acikmi diye.benim teyzemle yengemde baktrmisti oyle.gecen banada dediler cok basit kendin bak evde diye.vajinanin girisine 1 2cm yani sadece sarimsagi koyup bekletiyormussun.kokusu agzina gelirse tupler acik demekmis.bende 2 gun once yaptim sarimsagin basinida azicick kestim daha net duyayim diye..koyar koymaz banyodan odaya gidene kadar geldi tadi agzima.oturdum hic uzanmadim emin olunca cikardim attim 1 2 dkikalik biseym15 20 dkiladada duyan oluyormus
Peki yanlis anlsmazsan koku falan kalmiyo dimi yikiyinca gidiyo mu

Back
X