- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
Aynen benim de kardeşim erkekhahahaha bende eşime yaptırdım ondada aynı sonuçlar çıktı oda hamile :S![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen benim de kardeşim erkekhahahaha bende eşime yaptırdım ondada aynı sonuçlar çıktı oda hamile :S![]()
![]()
canım benimmm teşekkür ederim çok, kan sonucu yarın çıkacakmış sistem yavaşmış, sinir oldum zatne bi gün daha sabır, zor tutyorum eşime söylememek için![]()
Canım vücut korunmayı bıraktığında daha önce karşılaşmadığı şeylerle karşılaşıyor. Yani ben böyle düşünüyorum. Dengesi bozuluyor adet düzeni değişiyor ne bileyim yani süresi değişiyor. Bundan kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorumPsikolojik acisindan mi demeye calistin canım yoksa kendimizi dinledigimz icin mi aslında psikolojik evet korunurken düşünmuyorsun otomatikmende belirti vs aramiyorsun
Bu kadar basit bir işlemi bile becerememişler. İyi olmana sevindim. Tez vakitte ayağa kalk inşallahgittim kuzum dün acile. serum taktılar . kanda beyaz küre yüksek dedi enfeksiyon kapmış. anlamadım niye olduğunu . bugün doktora da ulaşamadım. şuan kusma yok bulantım hafif ama düne göre daha iyiyim..
Vücudumda çok kötü kırgınlık varBallı limonlu ıhlamur içiyorum şuan. Vücudumda mikrop varsa bebek tutunmaz ki
![]()
sorma yaa aradım doktoru ulaşamıyorum 620 tl verdim resmen canımı yaktı.aman sonucu iyi olsunda herşeye razıyımBu kadar basit bir işlemi bile becerememişler. İyi olmana sevindim. Tez vakitte ayağa kalk inşallah
Özelde yaptılar bi de. Herkes her işi yapamıyor işte. İnşallah tertemiz çıkar sonuçların canımsorma yaa aradım doktoru ulaşamıyorum 620 tl verdim resmen canımı yaktı.aman sonucu iyi olsunda herşeye razıyım
Bir daha kibar olabilirdin tabi artık neye medet umacagımı sasırdımBöyle şeylere itibar etmeyin kızlar sonucu hayal kırıklığı olur. Biz geyiğine kardeşime (erkek) yaptırdık onu gebe çıktı![]()
Bilmiyorum önce denediğimde olmamıştı şimdi ilk idrarla yaptım olduCanim bende
daha önce denemistim limon dibe coktu karbonat kopurdu idrar testi negatif cikti bense sonra adet oldum. o yuzden benim hic guvenim kalmadi o limon karbonat testine
Yeterince kibar olduğumu düşünüyorum. Böyle şeylere inanıp kendini üzme sonra diye seni uyardım. Buna nasıl inanırsın vs deseydim haklı olabilirdin. Biraz fazla alıngansın sanırım. İnşallah dilediğin zaman hamile kalırsın.Bir daha kibar olabilirdin tabi artık neye medet umacagımı sasırdım
Testi denemeye takatim Yok İnan tek çizgi görmeye gücüm Yokay bende yaptım onu benimki hemen dibe çöktü sonra bide karbonatlıyıda yaptım oda köpürdü ama testlerde negatifbata 4 var bekliyelim görelim
![]()
Karin agrimda basladi geliyor kirmizilarinşallah güzel sonuçlar alıcaz bu ay olmadı önümüzdeki ay diye moral bulalım arkadaşım bizde hamiş olucaz <3
Bu konuda cok alınganım evet artık ümidim bitmeye başlıyor herşeyi ona yoruyorumYeterince kibar olduğumu düşünüyorum. Böyle şeylere inanıp kendini üzme sonra diye seni uyardım. Buna nasıl inanırsın vs deseydim haklı olabilirdin. Biraz fazla alıngansın sanırım. İnşallah dilediğin zaman hamile kalırsın.
Üzülme yaKarin agrimda basladi geliyor kirmizilar![]()
Hepimiz bir umutla bekliyoruz sıkma canını veren de Allah alan da tevekkül etmekten başka çare yok.Bu konuda cok alınganım evet artık ümidim bitmeye başlıyor herşeyi ona yoruyorum