• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım sağ ol ben de sizleri takip ediyorum. Yakın zamanda güzel haberler paylaşalım inşallah :) Yumurta sayısı ve kalitesi çok iyiydi. 16 tane embriyomuz oldu ama hiçbiri dondurulmadı maalesef. İnşallah tedavisi olan bir şeydir bakalım bekleyeceğiz genetik sonucunu

İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım. Ben de önümüzdeki pazartesi günü yeni bir doktora gideceğim. Bakalım neler diyecek? her gittiğim doktordan yeni bir şey duyuyorum çünkü :) Hayırlısı olsun bakalım.

ayy canım benimm çok saol inan burayı okuyunca insanlar sevinince hep dua ediyorum olmayanlarada versin olanlarada sağlıklı doğumlar nasip etsin diye:dua: benim bu aydan umudum kalmadı sanki :KK1: inşallah ikimizde oluruz ya bu ay ::anneadayı:
İnşallah benm de belirtim cok az bel agrısı baş agrısıyla sınırlı ama çıkmadık candan umut kesilmez demi

Kızlar yaaa bişey soracam ben anlamadım tam boşverdim artık kafama takmıcam dedim yatmadan önce pedimi değiştireyim vakti gelmiştir dedim çok az gelmişti halbuki ddün 2. Günüydü ya sabah gene baktim az gelmiş ya ben anlamadım gecede sol kasık ağrısından yatamadım normalde 5 gün sürer adetim 4 günü ped değiştiririm sürekli af edersiniz dolardı ama niye böyle oluyorki anlamadım halbuki evdeyim sıcak tutuyom kendimi???

Kızlar yaaa bişey soracam ben anlamadım tam boşverdim artık kafama takmıcam dedim yatmadan önce pedimi değiştireyim vakti gelmiştir dedim çok az gelmişti halbuki ddün 2. Günüydü ya sabah gene baktim az gelmiş ya ben anlamadım gecede sol kasık ağrısından yatamadım normalde 5 gün sürer adetim 4 günü ped değiştiririm sürekli af edersiniz dolardı ama niye böyle oluyorki anlamadım halbuki evdeyim sıcak tutuyom kendimi???
Allah Allah yerleşme zamanında kan geliyormuş ama cok az ondan mı acaba

Back
X