• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canım ne güzel ifade etmişsin.zor zamanlar geçirmişiz inşallah Rabbim aldığının yerine sağlıklı evlatlar nasip eder.Mutlaka bir zamanı vardır ve bende inanıyorum ki en hayırlısını gönderir.Dua etmeye devam.Rabbim dualarımızı hayırla sonuçlandırsın inşallah :dua:
Amin canım amin. Güzel haberlerde buluşmak duasıyla.

Saglikla gelecek insallah annesi icini ferah tut

AMİN İNŞALLAH ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HEPİNİZE .. ALLAH ISTEYEN HERKESE NASİP ETSIN.. AMA SUNU SOYLEYEYIM GERCEKTEN BELIRTILERDEN ANLIYOSUNUZ EVET HAMILEYIM DIYOSUNUZ ICINIZDEN. MESELA KASIKLAR AGRIYO AMA NORMALDEN FARKLI. BEL FARKLI. AKINTI FARKLI. VE KISIDEN KISIYE KESINLIKLE DEGISIYOR. BEN O KADAR COK OKUDUM KI BURDAKI BELIRTILERI. MIDE BULANTISI GOZBEBEGINDE BUYUME , GOGUS SISMESI KOYULASMASI. HIC BIRI OLMADI BENDE. O YUZDEN COK TAKILMAYIN BELIRTILERE KIZLAR. BEN COK TAKILDIM :KK48:

AMİN İNŞALLAH ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HEPİNİZE .. ALLAH ISTEYEN HERKESE NASİP ETSIN.. AMA SUNU SOYLEYEYIM GERCEKTEN BELIRTILERDEN ANLIYOSUNUZ EVET HAMILEYIM DIYOSUNUZ ICINIZDEN. MESELA KASIKLAR AGRIYO AMA NORMALDEN FARKLI. BEL FARKLI. AKINTI FARKLI. VE KISIDEN KISIYE KESINLIKLE DEGISIYOR. BEN O KADAR COK OKUDUM KI BURDAKI BELIRTILERI. MIDE BULANTISI GOZBEBEGINDE BUYUME , GOGUS SISMESI KOYULASMASI. HIC BIRI OLMADI BENDE. O YUZDEN COK TAKILMAYIN BELIRTILERE KIZLAR. BEN COK TAKILDIM :KK48:
Evet canim her hamilelik kendine ozgu hatta ayni kadinin bi hamileligi baska diger hamileligi belirtileri baska oluyo. benim bugun 18.gunum. 14.gun cift cizgiyi yakaladim. dunden beri fazla duygusal hissediyorum kendimi. normalde dirayetliyimdir ama iki gundur her seye aglayasim geliyo..

cocuk isteniliyorsa korunulmadigi surece folik asit alinmali diye biliyorum. fazlasi idrarla atiliyor zararli degildir diye dusunuyorum. Zira her dr.a gidisimde dr israrla folik asit aliyorsun dimi diye soruyor .
doktora desen mesela bir seneden beri içiyorum desen fena halde karizması çöker.çünkü hep bu konuda hava atar drlar."sen folik asit almıyon zaten beslenme tırt "hıh.:63: der gibi.

bende de limon akıntı var.ayakta dikelmiş gibi bel ağrısı.orda takıldım kaldım.

Evet canim her hamilelik kendine ozgu hatta ayni kadinin bi hamileligi baska diger hamileligi belirtileri baska oluyo. benim bugun 18.gunum. 14.gun cift cizgiyi yakaladim. dunden beri fazla duygusal hissediyorum kendimi. normalde dirayetliyimdir ama iki gundur her seye aglayasim geliyo..

canım ben ovu testı kullanmadım hıc sadece 11-17. gunler arasında ıkı gunde bır ılıskı yasadık. cok sukur oldu. cok dınlememeye calıs kendını . Allah herkesın gonlune gore versn..:dua::dua:

SENDENDE GUZEL HABERLER BEKLIYORUM EN KISA ZAMANDA. HIC UMUDUM YOKTU HASTANEYE GITTIGIMDE HATTA DOKTOR KASIK AGRI ENFEKSIYONDANDIR DEYINCE TUH DEDIM. AMA HEM ENFEKSIYON HEM BEBKMIS :dua:
Inşallah canım benim gerçi ben dun dayanamayıp idrar test yaptım evde negatif. Ama halen gelmedi kırmızılar bekliyorum :)

bende de limon akıntı var.ayakta dikelmiş gibi bel ağrısı.orda takıldım kaldım.
benımde en onemlı belırtım kasık bel agrım canım :KK3: akıntımda var. ama sole bıseyde var benım idrar sonucum da enfeksıyon da cıktı akıntım ve kasıklarım:işsiz: ondan mı bılemedım

merhabalar kızlar.yazılanları takip ediyorum ara ara ama çok yazamıyorum.Rabbim hamiş olanlara bebişlerini sağlıklı,sıhhatli kucaklarına almayı nasip etsin.Hamiş kalmak isteyenlere de(bana da ) en kısa zamanda o mutlu günleri yaşatsın inşallah.tartışmasızdır ki hepimizin ortak özelliklerinden biri streslerimiz ve sabırsızlıklarımız da var tabi.şahsen ben adet günü gelmeden hemen test yapıp inanılmaz kötü oluyorum.bir evladım var 4 yaşında ama ikinciyi istiyorum ama 7 ay kadardır hiçbir sorun olmamasına rağmen gebe kalamayanlardanım .stres yapıp bebiş olmamasının nedenlerinden biri de,birliktelik esnasında sırf bebek için çalışma olsun,bugün yumurtlama dönemi kesinlikle ilişki olmalı diye kendimizi şartlandırıp salgılamamız gerekn sıvıya etkisi olup gelen spermlerinde bu sıvıdan yararlanamayıp yani çabuk ölmesine sebep olduğundan.kusura bakmayın uzun oldu biraz azcık içimi dökmek istedim.sizlerin sayesinde çoğu şeyi öğrenip,bazen rahatlıyorum.bu ay farklı bir yöntem denedim bakalım sonuç ne olacak. bat 26 kasım.Rabbim dualarımızı kabul etsin meleklerimizi bize göndersin.hepiniz dualarımdasınız :KK54:

gözün aydın canım rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

"tugce-27, post: 48921442, member: 793931"]önerilerin için teşekkür ederim canım. buraya pek uğramam fikri bana da doğru geldi. çünkü okudukça aklımda ve başka şey düşünemez oldum. çalışmama rağmen böyleyim. bakalım bu ay da olmazsa herşey akışına bırakılacak gibi[/QUOTE]
Akışına bırak bak nasıl geliyo minik mucizen :anneadayı:

Back
X