• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Arkadaşlar aranızda klomen kullanan var mı? Benim bugün catlatma ignesinden sonra ki 14. Günüm sabah test yaptım negatifti. Olsa çıkardı değil mi hala olabilir mi acaba diye kendimi avutuyorum ...off offf ne zor ismis bu her ay ölüp ölüp dirimek gibi..
Bu ay o kadar çok akintim oldu ki sanki varmış gibi hissediyorum ama testte yok bu geç döllenme falan olabilir mi ... çıldırmak uzereyim artık :KK61::KK61::KK61:
Orasi hic belli olmaz cnm gelmeden kirmuzilar umitsizlnme bnce lutfnn

Ben klomen kullandim ikinci ay kimyasal gebelik gecirdim. Ekimde de kullandim simdi adetimden 6 gun gecti 10 gun gecmesini bekliyorum hayirlisi insallah

112-117 cok yakın kız oyle bşey olmasın ya :bicak:
İnşallah seninki sağlıklı bir bebis olur canım merak ettim bende :) ben kendiminkinde ümitli değildim beklemek istemiştim eşim çok mutlu olmuştu engelleyemedi onu :) ailelere soyledik sonu hüsran tabi değer 2 ye katlamadi. 2 ay korunduk ilk deneme bakalım benimde :)

Kizlar acil birsey soracagim bende bati bekliyorum ve batim 22 kasim.. demin 15 dk once kasiklarimda once yavas sonra cok siddetli agri basladi.. boyle sanki kasiklarim asagiya cekiliuormus gibi..sonra sag bacagim agrimaya basladi.msirt ustu yatip biraz ovalayinca kasiklarimin agrisi hafifledi ama bi 10 dk nefes almaya zorlandim.. sizce noldu yaa, hamilelik mi olusuyor yoksa allah korusun baska birsey mi acaba..?

Ay
Kizlar acil birsey soracagim bende bati bekliyorum ve batim 22 kasim.. demin 15 dk once kasiklarimda once yavas sonra cok siddetli agri basladi.. boyle sanki kasiklarim asagiya cekiliuormus gibi..sonra sag bacagim agrimaya basladi.msirt ustu yatip biraz ovalayinca kasiklarimin agrisi hafifledi ama bi 10 dk nefes almaya zorlandim.. sizce noldu yaa, hamilelik mi olusuyor yoksa allah korusun baska birsey mi acaba..?[/
Ayaklarini usutmus olabilir misin canim

Back
X