• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar acil birsey soracagim bende bati bekliyorum ve batim 22 kasim.. demin 15 dk once kasiklarimda once yavas sonra cok siddetli agri basladi.. boyle sanki kasiklarim asagiya cekiliuormus gibi..sonra sag bacagim agrimaya basladi.msirt ustu yatip biraz ovalayinca kasiklarimin agrisi hafifledi ama bi 10 dk nefes almaya zorlandim.. sizce noldu yaa, hamilelik mi olusuyor yoksa allah korusun baska birsey mi acaba..?
Canim herkeste farkli oluyo belirtiler insAllah seninki hamileliktendir

Iyi geceler kızlar ;
Bugün bat tarihimdi adet olmayınca hadi bi ihtimal yatmadan yine bir deniyim dedim.
Kocaman bir kırmızı ile iyi geceler diliyorumm..

Eklentiler

• 20161119_002834.webp
    20161119_002834.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar internette okumuştum kesenin yusvuvsrlak olması gerekiyomuş benim ilk baktığımızda yusyuvarlaktı daha sonra gittiğimde değişikti bi bakar mısınız ? Bozulmuş kese mi benim ki :KK43:

Eklentiler

• IMG-20161111-WA0001.webp
    IMG-20161111-WA0001.webp
    9 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG-20161115-WA0011.webp
    IMG-20161115-WA0011.webp
    15 KB · Görüntüleme: 64
canım ümidini kesme sakın, belli olmaz hiç, bende umudum yoktu bu aydan öylesine test yaptım on dakika sonra gölge çıktı, şok oldum, Allah ne zaman isterse ozamn oluyor, dua edicem sana inşallah en akın zamanda kavuşursun sende:KK36::KK36:
Tesekkur ederim canm allah razi olsn insallah sende saglicakla alirsn bebegini kucagina

Kızlar internette okumuştum kesenin yusvuvsrlak olması gerekiyomuş benim ilk baktığımızda yusyuvarlaktı daha sonra gittiğimde değişikti bi bakar mısınız ? Bozulmuş kese mi benim ki :KK43:
Benim kesem duzensizdi ama senin ki normal görünüyor zaten ole bisey olsa doktorun solerdi kafaya takma daha koskoca , 8 ayın var baciM

Ya benim leke gelmis:KK43: kizlar ya ama o testler niye pozitifti ped taktim simdi ama bnm adetim boyle baslamazdi ki bu direk koyu kirmizi gibi 2 3 damla camasrmdaydi iyiki kaptirmamisim kendimi bn simdi sabah ki testi yapmiyim mi off kafam karisti vc ye grdim bisey yok peceteyle silince pembemsi anlamadm bisey:kızgın::kızgın::kızgın:

Zatn bu gun bat gece 12 yi gecince geldi testler niye pozitifti acsba kistmi var sancimda yok ki

Kızlar azonce gebelik test yaptım negatif ama çok incecik ti c harfinde ki çizgi. Bu bir anlam içerir mi
Icerir cnm bat ne zmn bnm de sabah oyle cikti da simdi bi kac damla leke oldu sanirim testlerin azizligine ugradm bn bat gecmeden yapmasaydn

Back
X