Amin cnm inşallah ya Allah isteyen herkese versinAminnnn canimm hayirli guzel haberlerini alalim insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cnm inşallah ya Allah isteyen herkese versinAminnnn canimm hayirli guzel haberlerini alalim insallah
Saol cnm ya inşallah anne olurum çok istiyorum umarım hepimiz anne oluruz inanın sizlerin de anne olmasını en az kendim kadar çok istiyorum
Canlar ne sarımsağı nasıl kullanılıyor neye yarıyor ben hiç duymamistim ayyy iyiki var bu kk birçok şey öğreniyoruz .banada anlatın lütfenCanım ya ben yaptım ama ne kokusu ne tadı ağzıma geldi tıkalımı oluyo yani u sarımsağa bu şekilde devam edince açılıyomu biyerde okumuştum kokusu gelene kadar kullanın diye
Canimm bat'a daha cok varken bu kadar erken belirti cikmaz gubime geliyor. Bir de ben gecen ay yumurtlama doneminden itibaren resmen oyle cok belirti yasadim ki hamile olduguma kendi kendime ikna olmustun. Sonra ama kut diye regl olunca anladim ki oyle degilmis. O nedenle cok yorumlamamak lazim diye dusunuyorun. Ancak yine de senin bu ay mujdeki ayin olur insallah hicc belli olmaz.Günaydın bi sıralar giremiyom 3 gundur karnım çabuk acikiyo durmadan tikiniyorum belim çok agriyo kasiklarim batiyo bata daha çok var daha 30 kasım çalışmada fazla olmadı çok yoğun akintim oluyo
Nedir ki bunlar
Amin cnm ya bakarsın ikimizde anne olarak gireriz 2017 yesaol canımm benimde bat 2 bakalım ne olucak heycandan kalbim pırpır umarım güzel haberler alırız dua edelimm :)
Kizlarrr bat a son 6 napicam bennnn:)
İnşallah o bat 9 ay beklerde sende anne olursunKizlarrr bat a son 6 napicam bennnn:)
Batı bekleyecegine çocuk beklersinİnşallah o bat 9 ay beklerde sende anne olursun![]()
Amin cnm ya bakarsın ikimizde anne olarak gireriz 2017 yebn olamasam bile umarım sen olursun
![]()
İnşallah canımCanım doktor herhangi bir şey demediyse sende çok kurcalama. Olmaz bişey Allah'ın izniyle. Bebeğine de zararı olabilir Allah korusun. Strese sokma kendini. İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alıcaz onları. Rabbim sana da bebeğine de sağlık sıhhat versin inşallah
Kahve oluyomuş canım zaten. Bende hiç olmadı. Ama arkadaşımda olmuştu. Hadi hayırlı haberle inşallah. Müjdeni bekliyorum canım![]()
bat ne zamandı canım senin yerleşme kanaması olabilir ayy inş öyledir güzel haberlerini alırız
Aynen öyle..kasıklarımda hala sızı var benim o devam ediyor zaten sıkıntı etme sadece dr haberdar edersin o sana açıklar zaten
canım bu durumu bn de yaşadım üçgün . kahverengi koyu akıntı peçeteye geliyordu sonra zar gibi şeyler geldi o da kahverengi kokuluydu. dün akşam daha büyük parça ve koyu akıntı . sabah 4 de de hasta oldum. intermetten araştırdım adet öncesi ve sonrası bu tür akıntı olabilir miş biy önce kanla atılmayan rahim duvarı olduğu yazıyor.. bn yamin kullanmıştım bu ay gebelik olmayacağını bildiğim için bunun için olduğuna inandım . tabi sn korunmadığın için gebelik olabilir bi dr gitmelisin ..
kizlar esimin getirdigi test erken gebelik testiydi onuda yaptm iki cizgide koyuydu ama suan kanamam var bn adet oldm dyrm ama esim illa kana gidelim dedi simdi kan vermeye gdyrm bosuna biliyrm 0 cikck ama testler hala pozitfBir de şöyle bir durum var ben sabah hamile olduğumu öğrendim akşam leke geldi senin de tam tersi olacak sanırım inş güzel haberlerini duyarız beni de etiketle canım:)
İnşallah cnm yaayyy yoook ikimizde olalım 2017 bizim senemiz olsun 2016 ye tek başıma girmiştim eşim askerdeydi o geldi inş bebeişimde gelir3 kişi gireriz ikimizdeee inş
![]()
İkinci ultrason farklı ni doktordan zaten canımTatlim ben ne desem yalan olacak iki resimde de el goz yordami keseyi ancak gordum zaten... Bunlarla stres yapma kendine, ikinci bir doktor gorusu almayi dusundun mu? Kesenin sekli konusu ben ilk defa duydum valla.
Aynen canim ya umudum var.allahtan sabir diliyorum hepimize. ins mutlu haberleri aliriz:)geçmeyen zaman yapmışlar bu batlara yakın yaa sabırla umutla beklemeye devam canım :)
İNs boşuna değildir hadi bakalım hayırlı haber ver :)kizlar esimin getirdigi test erken gebelik testiydi onuda yaptm iki cizgide koyuydu ama suan kanamam var bn adet oldm dyrm ama esim illa kana gidelim dedi simdi kan vermeye gdyrm bosuna biliyrm 0 cikck ama testler hala pozitf
kizlar esimin getirdigi test erken gebelik testiydi onuda yaptm iki cizgide koyuydu ama suan kanamam var bn adet oldm dyrm ama esim illa kana gidelim dedi simdi kan vermeye gdyrm bosuna biliyrm 0 cikck ama testler hala pozitf
Aman isyan etme sakın cnm allahın vardır bi bildiği üzme kendini olur inşallah seninde bebişin :-(Adet oldum gene olmadı 3. seneye girdim hala olmuyo karnm da çok agryo ümidim de yok oluyo Rabbim bana sabır var ümidimi kaybetmeme izin verme Allahm ;-(
Sağol canımBöyle şeylere takılma canım -dr böyle bir yorum ypmadıysa- benim ilk ultrason yuvarlaktı 2. Oval oldu yassıydı seninki gibi dün de 3. De yine yusyuvarlaktı yani dr birden ekranı dondurup görüntü alıyor hangi şekil denk gelirse çok şükür hepsine de gayet güzel dedi Yani böyle şeylere takılma hamişliğinin keyfini çıkar![]()