• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Merhaba arkadaşlar ben çoktandır giremiyorum ama bu gün test yaptım adetime daha 2 gün var fotoyu atabildim mi bilmiyorum ama bi bakarmısınız ☺

Eklentiler

• 1479589591103.webp
    1479589591103.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 71
En son değerim 226 idi , 2 gün sonra sadece 348 oldu düşüş Yok ama 2 kat da değil doktorum herşey olabilir dedi ama hiç hoş bi durum değil dedi bi sorun var gibi görünüyor ama pazartesiyi beklemek zorundayız :KK43:
452 mi olmasi lazmdi dimi
Ama illa iki kat deggil ki bi arastr %60 artmasi da yeterli oluyo en az bu yani bi arastr ve hesapla bakim

452 mi olmasi lazmdi dimi
Ama illa iki kat deggil ki bi arastr %60 artmasi da yeterli oluyo en az bu yani bi arastr ve hesapla bakim
Doktorum çok okuma bakma araştırma bunları hiç duymamış gibi davranmaya devam et dedi ama ne mümkün eşimde araştırmış sizin dediğiniz gibiymiş umarım öyledir ..

Of bilirim aynı duyguyu Çok zor ama olmuyorsa bir hayir vardır diyeceksin. Daha sağlıklı bir bebis olur inş
Kizlar merhaba ,
Hndxxx Hndxxx cnm gebeligin hayirli olsun stres yapma kndine iyi dusun . Bende dun ogrendim gebeligimi bat gunumdu ve 117 cikti bgn kadin doguma gittim 147 ckti pazartesi tekrar gel dedi kismet insallah saglikla gelir bebislerimiz :)

Doktorum çok okuma bakma araştırma bunları hiç duymamış gibi davranmaya devam et dedi ama ne mümkün eşimde araştırmış sizin dediğiniz gibiymiş umarım öyledir ..
Bazı doktorlar nedense germeyi seviyor. Anlamıyorum yani zaten zor bir süreç bu kadar endişelendirmeye ne gerek var ki. Canım inşallah meleğin sana tutunur. Allah sana ve eşine bağışlasın inşallah :dua:

Yaptm bunun markasida certain bundada ince cizgi cikti dikkatli bknca belli oluyor esim de bakti sasirdk simdi bekliyom bkm koyulasma olckmi digerleri durdukca koyulasmisti
Ala ala yine cizgi var demek. Kiz sende kist olusmasin . aklima 2 ihtimal geldi benim ya laboratuvar yanlis sonuc verdi ki bu cok dusuk bir ihtimal.
2. si de kist olustu veya kist patladi ondan boyle pozitif mi aceba boyle bisey duymustum cunku.
Kimyasal olsa deger oyle hemencik 0.100 e dusmez sabahtan aksama bence.

Ala ala yine cizgi var demek. Kiz sende kist olusmasin . aklima 2 ihtimal geldi benim ya laboratuvar yanlis sonuc verdi ki bu cok dusuk bir ihtimal.
2. si de kist olustu veya kist patladi ondan boyle pozitif mi aceba boyle bisey duymustum cunku.
Kimyasal olsa deger oyle hemencik 0.100 e dusmez sabahtan aksama bence.
Bncede cnm ultrasondan belli oluyr mu bu kist gidicm pazartesi gunu cnm baksn arastrdm kist de pozitif cikaryor

Bazı doktorlar nedense germeyi seviyor. Anlamıyorum yani zaten zor bir süreç bu kadar endişelendirmeye ne gerek var ki. Canım inşallah meleğin sana tutunur. Allah sana ve eşine bağışlasın inşallah :dua:

İnşallah canım Allah razı olsun inşallah dediğin gibi olur. Çok teşekkür ederim.

Bncede cnm ultrasondan belli oluyr mu bu kist gidicm pazartesi gunu cnm baksn arastrdm kist de pozitif cikaryor
Canim bence sen pazartesiyi bekleme zatrn kotusun atesin falan var sanirim. mide bulantisi sanci falanda varsa acile git testlerim pozitif ama bende bunlar bunlar var cok kotuyum de kist olabilir mi de baksin mazallah patlamistir falan kotu olur sonuclari. bekleme bence. canim. usg belli olur herhalde

Kızlar Merhaba bişey sormak istiyorum sizlere 16 ekim son adet tarihim . Tam 4+5 haftalik hamileyim allahın izni ile bhcg değerim 11792.3 çıktı bu değer normal mi haftaya göre ..
İyi de sen bu değerleri ölçtürürken doktor kontrolünde baktırmıyor musun..kese yi görünce doktor beta istemiyor..kendi başına baktırıyor gibisin..bu değerlerle kalp atışını bile duyarsın

Back
X