• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Him banlaninca neden banladiginla ilgili bilgi yok mu ki ? Bence gecen bir kiza ters davranmistin ya o yuzden banlandin. iliskiye girdim hamilemiyim diyordu ya o yuzden olabilir mi kizi kovmaktan beter ettiydin ya :))))
Üslûpla alakali oldugu yaziyodu kuzum olabilir

Nasılsnz kıxlar giremiyorum bu ara aşırı yorgunum ya hiç halim yok .folik asit olarak femamedi kullanan var mı aranızda canlar.ac mı tokmu alınacak acaba
Bende de hep bu uyku hali var canım. Sabahları yataktan kalkamiyorum. Ve canım hiçbirşey yapmak istemiyor

Kizlar birsey sorucam.Diyelim ki adetiniz bi kac gun gecikti.Ama test yapmadiniz.O sirada iliski olursa eger hamilelik varsa bir sorun olur mu?

Kızlar geçen ay benim adetin 6 gün gecikmişti sizce ovulasyon günümde ileri geçer mı 34 gün sonra adetim olmuştu ayni 21. Günde ovulasyon oluyor o zaman simdi aklıma geldi

Kizlar merhaba ,
Hndxxx Hndxxx cnm gebeligin hayirli olsun stres yapma kndine iyi dusun . Bende dun ogrendim gebeligimi bat gunumdu ve 117 cikti bgn kadin doguma gittim 147 ckti pazartesi tekrar gel dedi kismet insallah saglikla gelir bebislerimiz :)

Hayırlı olsun canın gebeliğin umarım bebeklerimiz bize sımsıkı tutunur. hemen hemen aynı durumu yaşıyoruz beklemek çok zor Allah yardımcımız olsun.

Ya ben bir haftadır devamlı yemek yiyorum bu aya kadar hiç böyle olmazdim hastaligim 4-5 gün sürerdi 2 gün surdu çok akintim oluyo yoğurt gibi ustune kalma diye birşey duydum olabilirmiki 2 kilo almıştım çabuk acikiyom

Hayırlı olsun canın gebeliğin umarım bebeklerimiz bize sımsıkı tutunur. hemen hemen aynı durumu yaşıyoruz beklemek çok zor Allah yardımcımız olsun.
Amin canim insallah . Ama kotu dusunmeyelim ya hayirlisiyla anne olmak nasip olacak insallah bize.. sadece sabir :dua:

İyi de sen bu değerleri ölçtürürken doktor kontrolünde baktırmıyor musun..kese yi görünce doktor beta istemiyor..kendi başına baktırıyor gibisin..bu değerlerle kalp atışını bile duyarsın
Haklısın canım tabiki doktor kontrolündeyim. Doktora en son değerim 2007.4 ken gttim o zman henüz birsey yok demişti görmedik yani . Ben bu kontrolde n iki Gun sonra sağ kaşığım da morarma oluştu deri enfeksiyonu iicn gttim kan aldı açıldeki doktor gebe oldgumu söyledim bhcg de baktralim deyince öyle ortaya çıktı yüksek olduğu bende yüksek olunca korktum 2 gün sonra bi daha verdim yine yüksek çıktı doktoruna sonuçları göster dedi açıldeki doktor öyle gelişti olay canım o yüzden henüz görmedi doktor . Cuma kontrol var işte 10 gün sonra gel demişti

Kizlar merhaba ben bu aksam ustu test yapmistim vaktim birşey yok disari cikicaktim çöpe attim testi simdi geldim cop atiyodum test dikkatimi çekti bi aldim ikinci çizgi cikmiş ben şok .. Ama testi tekrarlayacagim emin olamadim .. Belirtilerim çok aslında bu aydan umutluydum ama bakalim

Kizlar merhaba ben bu aksam ustu test yapmistim vaktim birşey yok disari cikicaktim çöpe attim testi simdi geldim cop atiyodum test dikkatimi çekti bi aldim ikinci çizgi cikmiş ben şok .. Ama testi tekrarlayacagim emin olamadim .. Belirtilerim çok aslında bu aydan umutluydum ama bakalim
Resim varsa at canim bide biz bakalim

Ne mutlu sana esinlede paylastinmi nasil sevinmistir simdi
Paylaştım canım kan tahlili yapınca kız arkadaşımla yaptık sonra onu çagordım bi yere oturmaya gittik iki testi koydum üstüne bi mavi bi pembe patik koydum üstünede bi not yazdım merhaba baba ben 9 aylık bir yolculuga çıktım inşallah Allah nasip ederse 9 ay sonra kollarındayım diyede bi not yazdımm.

Back
X