• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ay ne biliyim ya kan vericem simdi goguslerjm sisti belim agriyo ya adet olcam ya gebelik bilmiyorum insanjn umudjnu kiriyorlar . anlamadigim sey progestronda ictim o adeti duzenli gegiriyo bu 9 gun gecikme ne o zaman beklicem artik kani allah korusun bide dis gebelik olmasin

ay ne biliyim ya kan vericem simdi goguslerjm sisti belim agriyo ya adet olcam ya gebelik bilmiyorum insanjn umudjnu kiriyorlar . anlamadigim sey progestronda ictim o adeti duzenli gegiriyo bu 9 gun gecikme ne o zaman beklicem artik kani allah korusun bide dis gebelik olmasin
Progestan mı içmiştin? Ben de içiyordum adeti düzenlemesi için. Bitirdiğim günün ertesi günü olmam gerekirken olmamıştım. Hamileymişim. Hadi inşallah güzel haberle gel

ay insallah guzelim ya aglicam nerdeyse piskolojim alt ust oldu
Stres yapma rahat ol. Herşey olacağına varır. Rabbim gönlünden geçeni hakkında hayırlı kılsın inşallah. Müjdeli haberi al akşam da eşine süpriz yap. Çok şükür herşeyin çaresi var. Allahım dermansız dert vermesin.

Kizlar selam ben iki gün önce erken gebelik testi yapmistim ilk bakimca negatif duruyordu çöpe attım aksam dikkatimi çekti bi bakiyim dedim ikinci çizgi cikmis emin olamadim bugün adet gunum bu sefer ucuz testlerden yaptim ikinci çizgi cikti çok silik cikti ama artik iki gün sonra kan veririm diye dusunuyorum

amin canim rabbim duysun sesini bilmiyorum bagira bagira aglamak istiyorum
Ama böyle yıpratma kendini. Buradaki herkes çok güzel birer anne olacak eminim. Sadece herkesin bir zamanı var. Bat ı geçmiş yada bugün olan yada yaklaşan arkadaşlarım için inşallah o zaman bu zamandır :dua: sağlıkla hayırlısıyla gönlünüzden geçeni Rabbim nasip etsin

kızlar çok fena karın ağrım var :( sanki bi yerden düşmüşüm de morarmış ezilmiş gibi ağrım var. adetliyimde sizce adetle alakası olabilir mi

Kizlar selam ben iki gün önce erken gebelik testi yapmistim ilk bakimca negatif duruyordu çöpe attım aksam dikkatimi çekti bi bakiyim dedim ikinci çizgi cikmis emin olamadim bugün adet gunum bu sefer ucuz testlerden yaptim ikinci çizgi cikti çok silik cikti ama artik iki gün sonra kan veririm diye dusunuyorum
hayırlı olsun tatlım sağlıkla devam etsin özel bişey yaptın mı

Back
X