- 29 Mart 2016
- 2.280
- 3.605
- 83
- 42
Allah razı olsun. Teşekkür ederim. En kısa zamanda sana ve isteyen herkese nasip olsun inşallahhayirlisi olsun bitanem rabbim kucaginada almayi nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun. Teşekkür ederim. En kısa zamanda sana ve isteyen herkese nasip olsun inşallahhayirlisi olsun bitanem rabbim kucaginada almayi nasip etsin
Adetin düzensizse henüz yumurtlamamış olabilirsin. Hiç geciktiği oldu muBende adet belirtisi tok sadece akıntım var sarı oda adet zamanı alacam bişe değil yani
Ay canim son 3 gun kaldi duymak icin doktor 25 ine randevu vermisti cok heycanliyim yasen duydun mu ?Kuzumm kalp atislarini duydun mu bebişinin
Valla tatlim ben 28 günde bir adet oluyorum 10 ve 16 günler ilişkiye çok dikkat ettim ilk defa bu günler için çok dikkatliydim normalde bi gün ilişki bi gün bos geciyodumhayırlı olsun tatlım sağlıkla devam etsin özel bişey yaptın mı
Teşekkür ederimmm, bu hafta da bekliyim biraz daha diyorum, zaten çalışıyorum, cuma en müsait, o gün doktora giderim, hamile değilsem de gecikme var diye kontrole gitmiş olurun diye, kısmet...Canım 4 gün geçmişti doktorum kan testi yaptırmamı istedi. O gün 28 çıktı. Yani ilk kanda öğrendim. İdrar testi yapsaydım muhtemelen çıkmayacaktı. 2 gün sonra kan testini tekrarladım. 101 çıktı merak ettiğim için idrar da yaptım 5 dkyı geçtikten sonra silik çıktı. 7 gün geçtiyse kan testi yaptır bence
Ya ben gecen hafta sali gittim bana 10 gun snra gel dedi Perşembe ye denk geliyor o da . ama yarin evlilik yil donumumuz yarin duyabilir miyim bilmiyorum ki vallaAy canim son 3 gun kaldi duymak icin doktor 25 ine randevu vermisti cok heycanliyim yasen duydun mu ?
Iki gece once cok kotu agrım oldu doktora gittim kesem ilk haline gore baya büyümüştu hemde 4 gunde masallah. Doktor bebek gorunmuyor daha dedi ama gittigimde. yarin gider miyim bilmiyorum onun icin kuzum senin ultrason görüntünü atsana biAy canim son 3 gun kaldi duymak icin doktor 25 ine randevu vermisti cok heycanliyim yasen duydun mu ?
Oluyor bazen Can'ım ya bi ay düzenli bi ay düzensizAdetin düzensizse henüz yumurtlamamış olabilirsin. Hiç geciktiği oldu mu
Amin canım benim cümlemize insaAllahBayıldım bu kitaba tez zamanda hevesle icini doldurmak nasip etsin Allah
Amin canım benim insaAllah güzel haberler alırız bende bu sabah adet agrisi gibi agriyla uyandım ve gaz sancim vardı bakalim sonu ne cikicak herseye hazırlıkliyim uzulmeyede Allah büyükO silik çizgi aşkıyla bende yanıyorum adete bit hafta varken gebelik varsa çıkar diye okumuştum dayanamadım dün yaptm negatif bende de alt karın şiş sert kasık ağrıyo mide ağrıyo yemek yiyemiyorum. Dediğin gibi her haltı belirti sanıyoruz, yada psikolojik :) bitane daha test var o iki gün sonrasonra kan testi :)) inşallah gebeyizdir Allahtan hayırlısı tatlım napalım
![]()
canım cumartesi doktora gittiğimde 5+5 tim ve kalp atışını duydum, sen de duyarsın mutlaka.F FindikkiranNonipo kızlar takvimlerimiz aynı sizinle..beni önümüzdeki cuma çağırdı bebeği görelim diye ama kalp atışı duyarız diye birşey demedi duyar mıyım ki acaba
6+5 oluyoruz
Ah süpercanım cumartesi doktora gittiğimde 5+5 tim ve kalp atışını duydum, sen de duyarsın mutlaka.
Daha bata var dimi bekle çıkammıştır belki hemen üzülmeTest yaptim negatif![]()
bazıları neden bu kadar şanslı biz neden bu kadar uğraşıyoruz moralim çok bozuk canım ya![]()
canım zayıf olduğum için karından baktı, kilosu az olanlarda rahat görülebiliyorAh süperkarından mı peki? Dr da ben de vajinal tercih etmiyoruz da
Çok teşekkür ediyorumcanım zayıf olduğum için karından baktı, kilosu az olanlarda rahat görülebiliyor
Dün olmam gerekti cnmDaha bata var dimi bekle çıkammıştır belki hemen üzülme